MuleSoft Kurzusok

MuleSoft Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő MuleSoft képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a MuleSoftot használni API-k és integrációk tervezésére, létrehozására és kezelésére. A MuleSoft tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

MuleSoft Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
MuleA Soft Anypoint Platform egy egységes integrációs platform az API-k tervezésére, fejlesztésére és kezelésére. Ez lehetővé teszi a kapcsolatot a készülékek, adatok, szolgáltatások és alkalmazások között, mind a felhőben, mind a helyszínen. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik a MuleSoft Anypoint Platformot szeretnék használni az API-k és integrációk gyorsabb tervezésére, építésére és kezelésére egy biztonságos és egyetemes platformon. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az API-k fejlesztésének megkezdéséhez a MuleSoft Anypoint Platform segítségével. Ismerje meg a funkciókat és az építészet a MuleSoft Anypoint Platform. Ismerje meg, hogyan kell tervezni, építeni, kezelni és telepíteni APIs AnyPoint Platform. Ismerje meg az egyes komponensek szerepét az integrációk és az API-k építésében. Csatlakozzon az adatbázisokhoz és átalakítsa az adatokat API-k segítségével. Az API-khoz való hozzáférés kezelése az API-proxy létrehozásával és telepítésével.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online MuleSoft courses, Weekend MuleSoft courses, Evening MuleSoft training, MuleSoft boot camp, MuleSoft instructor-led, Weekend MuleSoft training, Evening MuleSoft courses, MuleSoft coaching, MuleSoft instructor, MuleSoft trainer, MuleSoft training courses, MuleSoft classes, MuleSoft on-site, MuleSoft private courses, MuleSoft one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions