ML.NET Kurzusok

ML.NET Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő ML.NET képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az ML.NET gépi tanulási modelleket használni a vállalati alkalmazások számára végrehajtott adatelemzésből származó előrejelzések automatikus származtatására. Az ML.NET képzés a következő néven érhető el: online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés”. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ML.NET Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
ML.NET a Microsoft által a.NET fejlesztési platformon alapított gépi tanulási alkalmazásokra vonatkozó keretrendszer. Több operációs rendszerre bővíthető, és különböző gépi tanulási előrejelzési feladatok elvégzésére képes. A központi ML.NET eszközök a ML.NET CLI és a Model Builder, amelyek lehetővé teszik a.NET fejlesztők számára, hogy generálják, képezzék és telepítsék a gépi tanulási modelleket egy vállalkozás célkitűzései alapján. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan adattudósok és fejlesztők számára készült, akik ML.NET gépi tanulási modelleket szeretnének használni, hogy automatikusan a végrehajtott adatelemzésből származó prognózist vállalati alkalmazásokhoz használják. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse ML.NET és integrálja az alkalmazás fejlesztési környezetbe. Ismerje meg a gépi tanulás elveit a ML.NET eszközök és algoritmusok mögött. Építsen és képezzen gépi tanulási modelleket, hogy előrejelzéseket készítsen a megadott adatokkal okosan. Értékelje a gépi tanulási modell teljesítményét a ML.NET metrikák segítségével. Optimalizálja a meglévő gépi tanulási modellek pontosságát a ML.NET keret alapján. Alkalmazza a gépi tanulás fogalmát ML.NET más adattudományi alkalmazásokra.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online ML.NET courses, Weekend ML.NET courses, Evening ML.NET training, ML.NET boot camp, ML.NET instructor-led, Weekend ML.NET training, Evening ML.NET courses, ML.NET coaching, ML.NET instructor, ML.NET trainer, ML.NET training courses, ML.NET classes, ML.NET on-site, ML.NET private courses, ML.NET one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions