ML Kit Kurzusok

ML Kit Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő ML Kit képzések interaktív gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be, hogyan lehet az ML Kit segítségével gépi tanulási modelleket felépíteni, amelyek mobileszközökön történő feldolgozásra optimalizáltak. Az ML Kit képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. Az ML Kit más néven Google ML Kit. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ML Kit Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az ML Kit az Google által biztosított mobil SDK a gépi tanulási technológiák Android- és iOS-alkalmazásokba való integrálásához. Használható API-kat tartalmaz vonalkód-leolvasáshoz, arcfelismeréshez, képcímkézéshez, tárgyfelismeréshez és követéshez, szövegfelismeréshez, fordításokhoz, valamint egyéb látás- és nyelvfeldolgozási funkciókhoz.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik a Google ML Kit segítségével olyan gépi tanulási modelleket szeretnének felépíteni, amelyek mobileszközökön történő feldolgozásra optimalizáltak.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a szükséges fejlesztői környezetet a gépi tanulási funkciók fejlesztésének megkezdéséhez mobilalkalmazásokhoz. Integráljon új gépi tanulási technológiákat Android és iOS alkalmazásokba a ML Kit API-k segítségével. Javítsa és optimalizálja a meglévő alkalmazásokat a ML Kit SDK segítségével az eszközön történő feldolgozáshoz és telepítéshez.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online ML Kit courses, Weekend ML Kit courses, Evening ML Kit training, ML Kit boot camp, ML Kit instructor-led, Weekend ML Kit training, Evening ML Kit courses, ML Kit coaching, ML Kit instructor, ML Kit trainer, ML Kit training courses, ML Kit classes, ML Kit on-site, ML Kit private courses, ML Kit one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions