Linux Kernel Kurzusok

Linux Kernel Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Linux Kernel képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Linux operációs rendszerek alapvető mechanikájának használatát Linux Kernellel. A Linux Kernel képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Linux Kernel Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Linux A kernel egy nyílt forráskódú, monolitikus kernel operációs rendszer, amely az operációs rendszerek családjának középpontjában áll. A Linux Kernel használatával a felhasználók üzemeltethetik és kezelik a LinuxFile rendszert, végezhetik a szerver karbantartását és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra irányul, akik a Linux Kernel rendszer adminisztrációjának mestere akarnak lenni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Linux operációs rendszerek alapvető mechanikáját, mint rendszergazda. Kezelje a boot töltőket, a rendszer kezdeményezését és a rendszer naplózását. A telepítési hibák kezelése a vészhelyzeti célokba való indítással.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Linux Kernel courses, Weekend Linux Kernel courses, Evening Linux Kernel training, Linux Kernel boot camp, Linux Kernel instructor-led, Weekend Linux Kernel training, Evening Linux Kernel courses, Linux Kernel coaching, Linux Kernel instructor, Linux Kernel trainer, Linux Kernel training courses, Linux Kernel classes, Linux Kernel on-site, Linux Kernel private courses, Linux Kernel one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions