LabVIEW Kurzusok

LabVIEW Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő LabVIEW képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan automatizálhatók a tesztalkalmazások, hogyan kezelhetők a hardverek a rendszertervezéshez és még sok minden más a LabVIEW segítségével. A LabVIEW képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

LabVIEW Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
LabVIEW vizuális programozási nyelv a rendszertervezéshez és a műveletekhez. LabVIEW lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizálják a tesztelési alkalmazásokat, kezeljék a hardvereket a rendszertervezéshez, és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök, akik szeretnék használni LabVIEW az automatizált mérések és a rendszer tervezés. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építse fel az irányítási rendszer alkalmazásait LabVIEW Végezze el az adatáramlás programozását a multi-threading és multi-processing műveletek végrehajtásához. A grafikus programozás bevezetése a fejlesztési ciklusba.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online LabVIEW courses, Weekend LabVIEW courses, Evening LabVIEW training, LabVIEW boot camp, LabVIEW instructor-led, Weekend LabVIEW training, Evening LabVIEW courses, LabVIEW coaching, LabVIEW instructor, LabVIEW trainer, LabVIEW training courses, LabVIEW classes, LabVIEW on-site, LabVIEW private courses, LabVIEW one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions