Kivy Kurzusok

Kivy Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Kivy képzések bizonyítani az interaktív gyakorlati gyakorlati, hogyan kell építeni cross-platform alkalmazások segítségével Kivy.

A kivy tréning "helyben élő edzésen" vagy "távoli élő képzésen" keresztül érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Kivy Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Kivy egy nyílt forráskódú cross-platform grafikus felhasználói felület könyvtár íródott Python, amely lehetővé teszi a multi-touch alkalmazás fejlesztése széles választékú eszközök. Ebben az oktató által vezetett, élő képzési résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni és telepíteni Kivy a különböző platformokon, személyre szabni és manipulálni widgetek, ütemezés, indítás és reagálni az események, módosítani a grafika multi-touching, átalakítani a képernyőt, csomagolási alkalmazások Android, és így tovább. A képzés végéig a résztvevők képesek lesznek
  Hasonlítsa össze az Python kódot és a Kivy nyelvet. Van egy szilárd megértése, hogy Kivy hogyan működik, és használja a legfontosabb elemeit, mint a widgetek, események, tulajdonságok, grafika, stb. Könnyedén fejleszti és telepíti Android alkalmazásokat a különböző üzleti és tervezési követelmények alapján.
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok

Last Updated:

Upcoming Kivy Courses

Online Kivy courses, Weekend Kivy courses, Evening Kivy training, Kivy boot camp, Kivy instructor-led, Weekend Kivy training, Evening Kivy courses, Kivy coaching, Kivy instructor, Kivy trainer, Kivy training courses, Kivy classes, Kivy on-site, Kivy private courses, Kivy one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions