Kali Linux Kurzusok

Kali Linux Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Kali Linux képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a digitális kriminalisztika és a behatolási tesztek Kali Linux használatával történő használatát. A Kali Linux képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Kali Linux Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A Kali Linux egy Linux disztribúció, amelyet digitális kriminalisztikai és penetrációs teszteléshez hoztak létre. A Kali Linux fejlett penetrációs tesztelése egy fejlettebb technológia a behatolási teszteléshez és a biztonsági auditáláshoz a Linux disztribúcióval.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak az informatikai szakembereknek szól, akik haladó ismereteket szeretnének szerezni a Kali Linux-val végzett behatolási tesztelés során, mint például az előzetes szippantás, az exploit írás, a webes és vezeték nélküli penetráció tesztelése, a dokumentumkezelés és a jelentéskészítés. és egyéb penetrációs vizsgálati módszerek.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és használja a Kali Linux fejlett módszerét a penetrációs teszteléshez. Tanulja meg a sebezhetőség-felmérő eszközök használatát. Kezelje a bizonyítékokat, az adatgyűjtést és a jelentéstételt a Kali Linux segítségével. Tudjon meg többet a kizsákmányolásokról, támadásokról és a jogosultságok eszkalációjáról.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Kali Linux egy Linux disztribúció, amelyet digitális kriminalisztikai és penetrációs teszteléshez hoztak létre. A Kali Linux penetrációs tesztelése fejlett platformot biztosít az etikus hackeléshez, a biztonsági elemzéshez, a hibajavításhoz és még sok máshoz.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az informatikai szakembereknek szól, akik szeretnének többet megtudni a Kali-val végzett behatolási tesztelésről és más biztonsági menedzsmentről Linux.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg Kali Linux belső tulajdonságait. Végezzen sebezhetőségi vizsgálatot és elemzést. Fájlengedélyek és könyvtárszerkezetek kezelése. Hacker stílusban dolgozhat parancsokkal és parancsikonokkal.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Kali Linux egy Linux disztribúció létre a digitális kriminálisztika és penetráció tesztelés. -Val Python, használók tud alakít behatolás vizsgálat programokat-ban Kali Linux. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a penetráció tesztelők, biztonsági mérnökök, és etikai hackerek, akik szeretnének behatolni vizsgálati hálózatok Kali Linux segítségével Python. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Hozzon létre Python programokat a hálózat sebezhetőségi pontjainak felkutatásához.
 • Kikutat és használ Kali pókháló gránát és shellcode-ban tett.
 • Alkalmazni különböző Kali eszközök penetráció tesztelés.
 • Exploit rendszerek Python kóddal.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.

Last Updated:

Online Kali Linux courses, Weekend Kali Linux courses, Evening Kali Linux training, Kali Linux boot camp, Kali Linux instructor-led, Weekend Kali Linux training, Evening Kali Linux courses, Kali Linux coaching, Kali Linux instructor, Kali Linux trainer, Kali Linux training courses, Kali Linux classes, Kali Linux on-site, Kali Linux private courses, Kali Linux one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions