Jboss Rules Kurzusok | JBoss Rules Kurzusok

Jboss Rules Kurzusok

Helyi oktatott élő Jboss Szabályok képzések a Magyarország.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Jboss Rules Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus olyan vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, valamint vezetők számára készült, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni a megoldásukra. A Drools segítségével szinte természetes nyelven Drools üzleti szabályait, ezáltal csökkentve az üzleti és az IT közötti szakadékot.
21 hours
Overview
Ez a 3 napos kurzus célja a Drools 6 bevezetése a fejlesztőknek. Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációjára, a teljesítményre vagy más összetett témákra.
21 hours
Overview
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a tesztek és szabályok írásáért felelős üzleti elemzőknek Ez a kurzus a tiszta logika létrehozására összpontosít Az elemzők e kurzus után teszteket és logikát írhatnak, amelyet az üzleti alkalmazások fejlesztői tovább integrálhatnak .
21 hours
Overview
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a fejlesztőknek Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációra, teljesítményre vagy más összetett témákra .
21 hours
Overview
Ez a 3 napos kurzus célja a 6-os Drools bevezetése az Business elemzőknek, akik felelősek a tesztek és szabályok megírásáért.

Ez a kurzus a tiszta logika megteremtésére összpontosít. A kurzus után az elemzők teszteket és logikákat írhatnak, amelyeket ezután a fejlesztők üzleti alkalmazásokkal integrálhatnak.
28 hours
Overview
Az Infinispan egy megosztott gyorsítótár és kulcsértékű, a Red Hat által kifejlesztett NoSQL adattároló szoftver .
14 hours
Overview
A JBoss Application Server (JBoss AS) egy nyílt forráskódú Java alkalmazásszerver, amelyet a JBoss, a Red Hat Inc divíziója fejlesztett ki .
Weekend Jboss Rules courses, Evening Jboss Rules training, Jboss Rules boot camp, Jboss Rules instructor-led, Weekend Jboss Rules training, Evening Jboss Rules courses, Jboss Rules coaching, Jboss Rules instructor, Jboss Rules trainer, Jboss Rules training courses, Jboss Rules classes, Jboss Rules on-site, Jboss Rules private courses, Jboss Rules one on one trainingWeekend JBoss Rules courses, Evening JBoss Rules training, JBoss Rules boot camp, JBoss Rules instructor-led, Weekend JBoss Rules training, Evening JBoss Rules courses, JBoss Rules coaching, JBoss Rules instructor, JBoss Rules trainer, JBoss Rules training courses, JBoss Rules classes, JBoss Rules on-site, JBoss Rules private courses, JBoss Rules one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!