Jboss Rules Kurzusok | JBoss Rules Kurzusok

Jboss Rules Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Jboss Rules képzések itt: Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Jboss Rules Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Ez a kurzus olyan vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, valamint vezetők számára készült, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni a megoldásukra. A Drools segítségével szinte természetes nyelven Drools üzleti szabályait, ezáltal csökkentve az üzleti és az IT közötti szakadékot.
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja a Drools 6 bevezetése a fejlesztőknek. Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációjára, a teljesítményre vagy más összetett témákra.
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a tesztek és szabályok írásáért felelős üzleti elemzőknek Ez a kurzus a tiszta logika létrehozására összpontosít Az elemzők e kurzus után teszteket és logikát írhatnak, amelyet az üzleti alkalmazások fejlesztői tovább integrálhatnak .
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a fejlesztőknek Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációra, teljesítményre vagy más összetett témákra .
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja a 6-os Drools bevezetése az Business elemzőknek, akik felelősek a tesztek és szabályok megírásáért. Ez a kurzus a tiszta logika megteremtésére összpontosít. A kurzus után az elemzők teszteket és logikákat írhatnak, amelyeket ezután a fejlesztők üzleti alkalmazásokkal integrálhatnak.
28 hours
Az Infinispan egy megosztott gyorsítótár és kulcsértékű, a Red Hat által kifejlesztett NoSQL adattároló szoftver .
14 hours
A JBoss Application Server (JBoss AS) egy nyílt forráskódú Java alkalmazásszerver, amelyet a JBoss, a Red Hat Inc divíziója fejlesztett ki .

Last Updated:

Online Jboss Rules courses, Weekend Jboss Rules courses, Evening Jboss Rules training, Jboss Rules boot camp, Jboss Rules instructor-led, Weekend Jboss Rules training, Evening Jboss Rules courses, Jboss Rules coaching, Jboss Rules instructor, Jboss Rules trainer, Jboss Rules training courses, Jboss Rules classes, Jboss Rules on-site, Jboss Rules private courses, Jboss Rules one on one trainingOnline JBoss Rules courses, Weekend JBoss Rules courses, Evening JBoss Rules training, JBoss Rules boot camp, JBoss Rules instructor-led, Weekend JBoss Rules training, Evening JBoss Rules courses, JBoss Rules coaching, JBoss Rules instructor, JBoss Rules trainer, JBoss Rules training courses, JBoss Rules classes, JBoss Rules on-site, JBoss Rules private courses, JBoss Rules one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions