Go Kurzusok

Go Kurzusok

A helyi, oktatói élő Go tanfolyamok interaktív megbeszéléseken keresztül demonstrálják a gyakorlatot a Go programmal kapcsolatban A továbbtanulási lehetőség "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Go Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Go egy nyílt forráskódú programozási nyelv, amelyet a Go ogle-ben fejlesztettek ki.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni a Go fejlett funkcióit.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Állítsa be a Go fejlesztési környezetet.
- Megérteni a Go programozási nyelv alapjait.
- Megérteni és használni a Go fejlett és hatékony szolgáltatásait.
- Készítsen rendkívül hatékony programokat a Go használatával.
- Kezdjen webfejlesztéssel a Go .

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Összefoglaló
Szilárd bevezetés a Go nyelvhez az emberek számára, akik ismerik a többi programozási nyelvet. Elsősorban a nyelv gyakorlati aspektusára összpontosít, nem pedig az elméletre.
35 hours
Összefoglaló
Go (Golang) egy nyílt forráskódú programozási nyelv, amelyet a Google fejlesztett ki A Go egyik népszerű felhasználási módja a Linux és a Unix rendszerek programozása Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Go programozásának alapjait, miközben a Go különböző funkcióit feltáró handson gyakorlatokon haladnak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Go rendszerek programozásának alapjait Állítsa be a Go fejlesztői környezetet Írjon programokat a Go-ban Használja mind a Go for Unix, mind a Linux rendszerek alap- és fejlett funkcióit Ismerje meg és használja a Goroutines-t Írj gyors és könnyű kódot a Go-val Írj lowlevel hálózati kódot a Go-val Közönség programozók Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Összefoglaló
Go (golang) egy nyílt forráskódú, statikus típusú programozási nyelv, amelyet a Google hoz létre A növekvő ökoszisztéma, a stabil architektúra és az erős könyvtárak népszerű választékot kínálnak a skálázható, nagy teljesítményű webszolgáltatások és alkalmazások építéséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a Go alapvető elemeit, szintaxisát és irányítási struktúráit, miközben átmennek egy minta webes alkalmazás fejlesztésén és bevezetésén A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Állítsa be az optimális Go fejlesztői környezetet Struktúra A legtávolabbi olvasási kódot használja A Go alkalmazás teljesítményének optimalizálása A Go alkalmazás tesztelése és hibakeresése Telepítsen egy minta webes alkalmazást Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Go egy kifinomult C programozási nyelv, amely magában foglalja a memória biztonságát, a szerkezeti gépelést és még sok minden mást. A gRPC egy távoli eljáráshívó rendszer. A gRPC segítségével a felhasználók felépíthetnek API-kat és csatlakozhatnak a szolgáltatásokhoz a mikroszolgáltatás stílusú architektúrán keresztül. A Go és a gRPC használata lehetővé teszi útválasztó rendszerek létrehozását az automatikus forgalomirányításhoz.

Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik mikro szolgáltatásokat és API-kat akarnak építeni a Go használatával.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Generál ügyfél- és szerverkódot a gRPC beépülő modulokkal.
- Biztosítson SSL biztonságot a gRPC alkalmazás számára.
- Végezzen el speciális streaming-t az egyedi API-val.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
Összefoglaló
A Go (Golang) egy nagyszerű nyelv a mikrohálózatok építéséhez, mivel az apró memóriaterületen van A Spring Cloud egy nyílt forráskódú könnyű mikroszolgáltató keretrendszer Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, miként építhetnek mikro szolgáltatásokat a Go és a Spring Cloud segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Online Go courses, Weekend Go courses, Evening Go training, Go boot camp, Go instructor-led, Weekend Go training, Evening Go courses, Go coaching, Go instructor, Go trainer, Go training courses, Go classes, Go on-site, Go private courses, Go one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions