Go Kurzusok

Go Kurzusok

A helyi, oktatói élő Go tanfolyamok interaktív megbeszéléseken keresztül demonstrálják a gyakorlatot a Go programmal kapcsolatban A továbbtanulási lehetőség "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Go Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
Go egy nyílt forráskódú programozási nyelv, amelyet a Go ogle-ben fejlesztettek ki.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni a Go fejlett funkcióit.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Állítsa be a Go fejlesztési környezetet.
- Megérteni a Go programozási nyelv alapjait.
- Megérteni és használni a Go fejlett és hatékony szolgáltatásait.
- Készítsen rendkívül hatékony programokat a Go használatával.
- Kezdjen webfejlesztéssel a Go .

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Overview
Szilárd bevezetés a Go nyelvhez az emberek számára, akik ismerik a többi programozási nyelvet. Elsősorban a nyelv gyakorlati aspektusára összpontosít, nem pedig az elméletre.
35 hours
Overview
Go (Golang) egy nyílt forráskódú programozási nyelv, amelyet a Google fejlesztett ki A Go egyik népszerű felhasználási módja a Linux és a Unix rendszerek programozása Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Go programozásának alapjait, miközben a Go különböző funkcióit feltáró handson gyakorlatokon haladnak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Go rendszerek programozásának alapjait Állítsa be a Go fejlesztői környezetet Írjon programokat a Go-ban Használja mind a Go for Unix, mind a Linux rendszerek alap- és fejlett funkcióit Ismerje meg és használja a Goroutines-t Írj gyors és könnyű kódot a Go-val Írj lowlevel hálózati kódot a Go-val Közönség programozók Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Go (golang) egy nyílt forráskódú, statikus típusú programozási nyelv, amelyet a Google hoz létre A növekvő ökoszisztéma, a stabil architektúra és az erős könyvtárak népszerű választékot kínálnak a skálázható, nagy teljesítményű webszolgáltatások és alkalmazások építéséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a Go alapvető elemeit, szintaxisát és irányítási struktúráit, miközben átmennek egy minta webes alkalmazás fejlesztésén és bevezetésén A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Állítsa be az optimális Go fejlesztői környezetet Struktúra A legtávolabbi olvasási kódot használja A Go alkalmazás teljesítményének optimalizálása A Go alkalmazás tesztelése és hibakeresése Telepítsen egy minta webes alkalmazást Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Go egy kifinomult C programozási nyelv, amely magában foglalja a memória biztonságát, a szerkezeti gépelést és még sok minden mást. A gRPC egy távoli eljáráshívó rendszer. A gRPC segítségével a felhasználók felépíthetnek API-kat és csatlakozhatnak a szolgáltatásokhoz a mikroszolgáltatás stílusú architektúrán keresztül. A Go és a gRPC használata lehetővé teszi útválasztó rendszerek létrehozását az automatikus forgalomirányításhoz.

Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik mikro szolgáltatásokat és API-kat akarnak építeni a Go használatával.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Generál ügyfél- és szerverkódot a gRPC beépülő modulokkal.
- Biztosítson SSL biztonságot a gRPC alkalmazás számára.
- Végezzen el speciális streaming-t az egyedi API-val.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
Overview
A Go (Golang) egy nagyszerű nyelv a mikrohálózatok építéséhez, mivel az apró memóriaterületen van A Spring Cloud egy nyílt forráskódú könnyű mikroszolgáltató keretrendszer Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, miként építhetnek mikro szolgáltatásokat a Go és a Spring Cloud segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Weekend Go courses, Evening Go training, Go boot camp, Go instructor-led, Weekend Go training, Evening Go courses, Go coaching, Go instructor, Go trainer, Go training courses, Go classes, Go on-site, Go private courses, Go one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!