FortiGate Kurzusok

FortiGate Kurzusok

Local instructor-led live FortiGate training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

FortiGate Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Fortinet NSE4 egy kiberbiztonsági műszaki tanúsítvány, amely felméri az IT-szakemberek azon képességét, hogy konfigurálják, telepítsék és menedzseljék egy FortiGate eszköz napi konfigurációját, felügyeletét és működését, hogy támogassák az adott vállalati hálózati biztonsági szabályzatokat.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak a tapasztalt hálózati biztonsági menedzsereknek szól, akik szeretnék megszerezni a Fortinet FortiOS 7.2-n futó FortiGate biztonsági berendezéseinek üzembe helyezéséhez, kezeléséhez és hibaelhárításához szükséges ismereteket és készségeket, mint NSE4 Network Security Professional. .A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Fortinet termékportfólióját és a FortiOS hálózati biztonságban betöltött szerepét. Hatékony tűzfalszabályzat, biztonsági profilok és hálózati címfordítás (NAT) megvalósítása. Használjon biztonsági szolgáltatásokat, és biztosítsa a hálózati redundanciát és a feladatátvételt. Végezze el a legjobb biztonsági gyakorlatokat, és optimalizálja a biztonsági irányelveket a megfelelőség és a fenyegetéscsökkentés érdekében.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A FortiGuard Labs egy biztonsági és fenyegető intelligencia kutatási vállalat a Fortinet, az egyik vezető kiberbiztonsági szolgáltató ma. A legjelentősebb termékek közé tartoznak a következő generációs tűzfalok (NGFW), amelyek hatékonyabbak, mint az alacsonyabb specifikációs tűzfalok. FortiGate Az NGFW-k képesek a hálózati forgalom szűrésére, miközben fenntartják az állandó tűzfal funkcióit, optimalizálva őket a hibrid és a hiper méretű vállalati adatközpontok számára. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy on-site) célja a biztonsági mérnökök és rendszergazdák, akik szeretnék használni FortiGate NGFW's fejlett biztonsági-vezérelt hálózati rendszerek, hogy megvédjék szervezetüket a belső és külső fenyegetések. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a preferált FortiGate NGFW szoftver és hardver modellt. Az NGFW működtetése és alkalmazása FortiGate a rendszerkezelési feladatok hatékonyságának javítása érdekében. Külső és belső fenyegetések különböző formáinak kezelése FortiGate funkciók segítségével. Integrálja FortiGate biztonsági szövetet az egész informatikai infrastruktúrával, hogy gyors automatizált védelmet nyújtson. Biztosítson hosszú távú védelmet a támadásoktól független és folyamatos FortiGate fenyegető intelligenciával. Megoldja a leggyakoribb tűzfal rendszer beállítási hibák releváns FortiGate NGFWs. A Fortinet biztonsági megoldásainak alkalmazása más vállalati alkalmazásokban.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online FortiGate courses, Weekend FortiGate courses, Evening FortiGate training, FortiGate boot camp, FortiGate instructor-led, Weekend FortiGate training, Evening FortiGate courses, FortiGate coaching, FortiGate instructor, FortiGate trainer, FortiGate training courses, FortiGate classes, FortiGate on-site, FortiGate private courses, FortiGate one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions