Information System Security Kurzusok

Information System Security Kurzusok

A helyi oktatói élő információs rendszerbiztonsági (ISS) képzések interaktív megbeszéléseken és kéziratokon keresztül demonstrálják az információs rendszer biztonságának alapjait és fejlett témáit Az információs rendszer biztonsági képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Information System Security Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez egy egy napos bevezetés az ISO27001-re
28 hours
Overview
Leírás:

A CISA® a világhírű és legnépszerűbb tanúsítás szakemberek számára, akik az IS ellenőrzés és az informatikai kockázati tanácsadás területén dolgoznak.

CISA tanfolyamunk intenzív, nagyon versenyképes és vizsgaközpontú képzés. Az Európában és a világ minden tájáról több mint 150+ CISA-képzés és több mint 1200+ CISA-képző képzésének tapasztalatával a Net Security CISA képzési anyagot házon belül fejlesztették ki, amelynek elsődleges prioritása annak biztosítása, hogy a CISA-küldöttek átadják az ISACA CISA® vizsgát. . A képzési módszertan a CISA IS ellenőrzési koncepcióinak megértésére és az elmúlt három év nagyszámú ISACA által kiadott kérdő bank gyakorlására összpontosít. A CISA tulajdonosai egy idő alatt óriási kereslet voltak a neves könyvelő cégeknél, a globális bankoknál, tanácsadói, biztosítási és belső ellenőrzési osztályoknál.

A küldöttek sokéves tapasztalattal rendelkezhetnek az informatikai ellenőrzés terén, de a CISA kérdőívek megoldásának perspektíva kizárólag az általánosan elfogadott IT-biztosítási gyakorlatok megértésétől függ. A CISA vizsga nagyon kihívást jelent, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy a két lehetséges válasz között nagyon szoros összecsapás áll fenn, és itt az ISACA teszteli megértését a globális informatikai ellenőrzési gyakorlatokban. Ezen vizsga kihívások kezelése érdekében mindig a legjobb oktatókat látjuk el, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a CISA képzés világszerte történő biztosításában.

A Net Security CISA kézikönyv lefedi az összes vizsga szempontjából releváns fogalmat, esettanulmányokat, kérdéseket és válaszokat a CISA öt területén. Ezenkívül az oktató megosztja a kulcsfontosságú CISA-támogató anyagokat, például a vonatkozó CISA-megjegyzéseket, kérdő bankokat, CISA-szótárt, videókat, felülvizsgálati dokumentumokat, vizsga-tippeket és a CISA-elmetérképeket a tanfolyam során.

Go al:

A végső cél az, hogy először tedd át a CISA-vizsgálatot.

célok:

- Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
- Nyújtson könyvvizsgálói szolgáltatásokat az informatikai ellenőrzési szabványokkal összhangban
- Biztosítson vezetést, szervezeti felépítést és folyamatokat
- Biztosítás nyújtása az informatikai eszközök megszerzéséhez / fejlesztéséhez, teszteléséhez és megvalósításához
- Biztosítson informatikai műveleteket, ideértve a szolgáltatási műveleteket és a harmadik feleket is
- Biztosítson a szervezet biztonsági politikáit, szabványait, eljárásait és ellenőrzéseit az információs eszközök titkosságának, integritásának és elérhetőségének biztosítása érdekében.

Célközönség:

Finance / CPA szakemberek, informatikai szakemberek, belső és külső auditorok, információbiztonsági és kockázatkezelési szakemberek.
35 hours
Overview
Egy alapos, gyakorlati, 5 napos kurzus, melynek célja az információbiztonság, információbiztosítás vagy információs kockázattal kapcsolatos folyamatok kezeléséhez szükséges ismeretek és készségek biztosítása A CISMP kurzus összhangban van a legfrissebb nemzeti információbiztosítási keretekkel (IAMM), valamint az ISO / IEC 27002 és a 27001 szabványokkal; a gyakorlati kódex és az információbiztonsági szabvány Ez a kurzus CESG Certified Training (CCT) kurzus A kurzus a legújabb BCS tananyagot követi és felkészíti a 2 órás többszörös választású BCS vizsgát, amely a tanfolyam utolsó napján délután ül Ez a minősítés biztosítja a delegáltok számára az információbiztonsággal kapcsolatos fogalmak részletes ismeretét; (titkosság, integritás, rendelkezésre állás, sebezhetőség, fenyegetések, kockázatok és ellenintézkedések), valamint az információbiztonságot befolyásoló aktuális jogszabályok és előírások megértése A díjazottak képesek lesznek alkalmazni a gyakorlati alapelveket, amelyek biztosítják a normál üzleti folyamatok robosztusabbá és biztonságosabbá tételét .
35 hours
Overview
Áttekintés:

Tanúsított Információs Rendszerbiztonsági Szakmai tanúsítás kulcsfontosságú képesítésként ismeri el az információbiztonsági, ellenőrzési és informatikai irányítási menedzsment vezető karrierjét. A világszerte több mint 30 000 képzett szakember birtokában van a Certified Information Systems Security Professional képesítés, amely bizonyított ismereteket mutat, és kulcsfontosságú a CISO, a CSO és az idősebb biztonsági menedzser szerepeiben betöltött magasabb kereseti lehetőségek szempontjából.

Megtanulod, hogy:

- Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
- Védje szervezeti eszközeit hozzáférés-vezérlési technikákkal, és erősítse meg a titkosítás és integritás ellenőrzését a kriptográfia világától
- Biztonságosítsa a hálózati architektúrát és a tervezést (implementálja a kiberbiztonságot)
- Érje el szervezeti céljait, mint például a törvények és megfelelés, az információbiztosítás, a biztonság és az adatkezelés
- Javítsa az informatikai szolgáltatások biztonságos szállítását a biztonsági műveletek, az architektúra és a tervezési elvek révén
- Az üzleti rugalmasság megvalósítása az Business folytonossági terv segítségével
- Az (ISC) 2® által előírt 8 domain alapos ismerete megismerhető.

The Main Go al:

- A CISSP vizsga első átadása.

Célközönség:

Ez a képzés azok számára készült, akik felkészülnek a CISSP tanúsítási vizsgára.
35 hours
Overview
A CISSP olyan információbiztosítási szakember, aki meghatározza az üzleti környezet biztonságát biztosító architektúrát, tervezést, kezelést és / vagy vezérléseket. A CISSP-t egymástól függetlenül a tudás áthidalása és a vizsga átadásához szükséges tapasztalat teszi lehetővé. A hitelesítő adatok világszerte elismert szintű (ISC) 2® CBK® kompetenciaszintet mutatnak be, amely a mai napon kritikus témákat foglal magában, ideértve a felhőszámítást, a mobil biztonságot, az alkalmazásfejlesztés biztonságát, a kockázatkezelést és így tovább.

Ez a kurzus segít az információbiztonsági gyakorlatok 10 területének áttekintésében. Erős tanulási eszközként szolgál az információs rendszerek biztonságának minden aspektusához kapcsolódó fogalmak és témák elsajátításához.

célok:

- A CISSP CBK főbb témáinak áttekintése.
- CISSP vizsgálatra való felkészülés
21 hours
Overview
A digitális identitás arra az információra utal, amelyet a számítógépes rendszerek használnak a felhasználói identitás ellenőrzésére. A digitális személyazonossággal kapcsolatos egyes kérdések közé tartozik az e-aláírások, a hozzáférés-ellenőrzés és a csalások észlelése.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) a távközlési társaságok mérnökeinek szól, akik végponttól kezdve digitális identitáskezelő rendszert akarnak felállítani.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni, értékelni és alkalmazni a felhasználói nevek és jelszavak kezelésének különböző megközelítéseit.
- Telepítsen egyetlen bejelentkezési rendszert, amely a telekommunikációs környezetben használt összes alkalmazáson keresztül működik.
- Használja az identitástechnológiát, hogy világosan megértse ügyfeleit és igényeit.
- Vigyen be olyan hitelesítési rendszert, amely különféle platformon működik (laptop, mobil stb.).

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Overview
A kurzus stílusa:

Ez egy oktató által vezetett kurzus, és a " [CISMP - tanúsítvány az információbiztonsági Management alapelveiben](/cc/cismp) " nem minősítő változata

Leírás:;

A kurzus megismerteti és megérti azokat a főbb elveket, amelyek a biztonsági feladatokat ellátó információbiztonsági csapat hatékony tagjaként kell részt venniük a mindennapi szerepek részeként. Ezenkívül felkészíti az egyéneket, akik az információbiztonságra vagy a kapcsolódó funkciókra való áttérésről gondolnak.

célok:

Annak érdekében, hogy a hallgatók rendelkezzenek a következő ismeretek bemutatásához szükséges készségekkel és ismeretekkel:

- Az információbiztonság kezelésével kapcsolatos fogalmak ismerete (titoktartás, elérhetőség, sebezhetőség, fenyegetések, kockázatok és ellenintézkedések stb.)
- Az Egyesült Királyságban az információbiztonság irányítását befolyásoló hatályos jogszabályok és rendeletek megértése; Az információbiztonság kezelését elősegítő nemzeti és nemzetközi szabványok, keretek és szervezetek ismerete;
- A jelenlegi üzleti és technikai környezet megértése, amelyben az információbiztonság menedzsmentje működik;
- A különböző típusok és jellemzők ellenőrzésének kategorizálása, működése és hatékonysága.
35 hours
Overview
Leírás: Ez a kurzus a " CISA Certified Information Systems Auditor " tanfolyamának nem tanúsított változata A CISA® a világszerte elismert és legelterjedtebb tanúsítás az IS audit és IT kockázatkezelés területén dolgozó szakemberek számára célok: Használd a szervezeted javára nyert ismereteket Ellenőrzési szolgáltatások nyújtása az IT audit standardoknak megfelelően Biztosítsa a vezetést, a szervezeti felépítést és a folyamatokat Biztosítsa az informatikai eszközök megszerzését, fejlesztését, tesztelését és végrehajtását Biztosítékot nyújt az informatikai műveletekre, beleértve a szolgáltatási tevékenységeket és a harmadik felet Biztosítson biztosítékot a szervezet biztonsági politikáiról, szabványairól, eljárásairól és ellenőrzéseiről a titkosság, az integritás és az információs eszközök rendelkezésre állásának biztosítása érdekében Célközönség: Pénzügy / CPA szakemberek, informatikai szakemberek, belső és külső könyvvizsgálók, információbiztonság és kockázatkezelési szakemberek .
21 hours
Overview
Ez a kurzus az ISO 27005 szerinti információbiztonság megteremtéséhez szükséges készségeket nyújtja, amely az ISO 27001 szerinti információbiztonsági kockázatkezelésre irányul.
35 hours
Overview
Ez az osztály segíti a résztvevőket a saját rendszereik vizsgálatához, teszteléséhez, letapogatásához és biztonságossá tételéhez Egyértelmű ismeretek és gyakorlati tapasztalatok megszerzése a jelenlegi alapvető biztonsági rendszerekkel A résztvevők megtudják, hogyan működnek a peremvédelem, majd a saját hálózatukba való beolvasást és támadást eredményezik A résztvevők majd megtudják, hogy a betolakodók milyen mértékben növelik a kiváltságokat, és milyen lépéseket lehet tenni egy rendszer, Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS támadások, puffer túlcsordulások és vírus létrehozás érdekében .
21 hours
Overview
A képzés minden olyan operációs rendszergazdának szól, aki az MS Windows Server 2012 R2 alapú nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósítását tervezi, és minősített elektronikus aláírási tanúsítványok használatát tervezi.

A képzési résztvevők megismerkednek a nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósításával kapcsolatos alapvető kérdésekkel, valamint az ötletekkel, hogy a legújabb kriptográfiai megoldásokat használják az információs rendszerek biztosítására.

Az MS Windows Server 2012 R2 operációs rendszere alapján megvitatjuk a tanúsítási szolgáltatások használatának lehetőségeit a vállalat igényeihez. A virtuális környezetben végzett képzés során egy teljes tanúsítási központot telepítenek, és megvitatják az Active Directory tartományban a nyilvános kulcs infrastruktúrájának kezelésével és kezelésével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

A képzés elméleti és gyakorlati ismereteket is tartalmaz a lengyelországi tanúsító központok által kiadott elektronikus aláírások használatáról az "elektronikus aláírásról szóló törvény" szerint. Megvitatják a jogi kérdéseket, a törvényi követelményeket, valamint az elektronikus aláírás-tanúsítványok használatának példáit Lengyelországban.

A képzési résztvevők megszerzik a közigazgatási hivatalokkal való kommunikációhoz kapcsolódó elektronikus levelezés létrehozásához szükséges ismereteket és más olyan szolgáltatások használatát, amelyek lehetővé teszik, vagy igénylik az ilyen típusú azonosítás használatát.
Weekend Information System Security courses, Evening Information System Security training, Information System Security boot camp, Information System Security instructor-led, Weekend Information System Security training, Evening Information System Security courses, Information System Security coaching, Information System Security instructor, Information System Security trainer, Information System Security training courses, Information System Security classes, Information System Security on-site, Information System Security private courses, Information System Security one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!