Financial Markets Kurzusok

Financial Markets Kurzusok

Helyi, oktatott élő pénzügyi piacok képzései interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a pénzügyi piacok alapjait és fejlett témáit A pénzügyi piacok képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a pénzügyi piacok legfontosabb jellemzőit és azt, hogy hogyan zajlik a kereskedés ezeken a piacokon Kezdjük a pénzügyi piacok és terminológiák áttekintésével, a kereskedési nyelvvel és az aktivitásuk leírásához használt egyezményekkel Aztán megvizsgáljuk, hogy miért és hogyan lehet befektetni a különféle pénzügyi eszközökbe Egyes konkrét témák közé tartoznak a kereskedelmi stratégiák, a kockázatkezelés és a realworld esettanulmányok a pénzügyi piacokba való befektetések mögött meghúzódó személyek, intézmények és stratégiák megvizsgálására Közönség Üzletvezetők A tanfolyam formátuma A rész előadása, részbeszélgetése és handson gyakorlatok .
14 hours
Overview
Ez a bevezető kurzus első osztályú és részletes munkatudást biztosít a résztvevőknek a legfontosabb pénzügyi piacokról, azok céljáról, funkciójáról, fő tevékenységeiről és szabályozásáról. Részleges felfrissítésre tervezték, része az oktatási és részleges kihívásnak, hogy az összes küldött a lehető legtöbbet hozza ki belőle. A visszajelzéseket és a vitákat aktívan ösztönözni fogják az olyan ülések során, amelyek interaktívak, nem csak a reaktív és tényszerűek.

Az elsődleges feladata annak biztosítása, hogy a tanfolyam befejezése után minden kurzus résztvevője sokkal jobban felkészüljön az ügyfelek kezelésére és folyamatos igényeire, valamint a szolgáltatásokat és piacokat, amelyekben kereskednek és részt vesznek.
14 hours
Overview
A Fixed Income képzések bevezetője áttekintést nyújt a fix kamatozású értékpapírokról, amelyek mindenkinek szánták, akik meg akarják érteni a fix kamatozású értékpapírokat és a pénzügyi piacokat.
Weekend Financial Markets courses, Evening Financial Markets training, Financial Markets boot camp, Financial Markets instructor-led, Weekend Financial Markets training, Evening Financial Markets courses, Financial Markets coaching, Financial Markets instructor, Financial Markets trainer, Financial Markets training courses, Financial Markets classes, Financial Markets on-site, Financial Markets private courses, Financial Markets one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!