Django Kurzusok

Django Kurzusok

A helyi, oktatott élő Django tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kéziratokon keresztül mutatják be, hogyan lehet Django beilleszteni a projektjeibe A Django képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Django Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Django egy magas szintű Python Web keretrendszer, amely ösztönzi a gyors fejlődést és a tiszta, pragmatikus kialakítást. Közönség Ez a kurzus olyan fejlesztőkre és mérnökökre irányul, akik Django t kívánnak beépíteni projektjeikbe
14 hours
Django egy nyílt forráskódú Python webes fejlesztési keret. Django REST Framework egy eszközkészlet, amelyet webes API-k készítéséhez használnak. A Django és a Django REST Framework együttesen lehetővé teszik összetett adatközpontú webhelyek létrehozását. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan háttér-fejlesztőknek szól, akik a háttér-REST API-kat szeretnék építeni Python és Django . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy öndokumentáló REST API-t.
 • Telepítse a REST API-kat egy felhőalapú kiszolgálóra.
 • Telepítse az alkalmazás hitelesítéséhez API-kat.
 • Készítsen újrahasznosítható hátteret a jövőbeli Python projektekhez.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
14 hours
Django A CMS egy egyre népszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek, akik szeretnék létrehozni, telepíteni és kezelni egy Python alapú vállalati szintű CMS (tartalmi menedzsment rendszer). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a termelési szintű Django CMS weboldalt. Felhasználói szerepek és engedélyek meghatározása. Adatbázis beállítása és karbantartási műveletek elvégzése. Biztonságos, megfigyelhető, optimalizált és problémamegoldó egy élő Django CMS rendszer. Peform adminisztrációs feladatok, beleértve a biztonsági mentés, a helyreállítás és a helyszíni migráció. Indítsa el a többoldalú példákat Django CMS-ről előzetesen vagy egy nyilvános felhőre. Integráljon egy Django CMS-t harmadik fél alkalmazásokkal és rendszerekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Django A CMS egy egyre népszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik személyre szabni és kiterjeszteni szeretnék egy Python alapú vállalati szintű CMS (tartalmi menedzsment rendszer). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Hozzon létre személyre szabott oldalszámokat és plug-ineket. Link funkcionalitás egy másik alkalmazás egy DJango rendszer. Küldjön és kapjon adatokat a külső rendszerekhez és azokból az API használatával Django's REST Integráljon egy teljes Django webes alkalmazást egy Django CMS weboldallal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Wagtail CMS egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely egyre népszerűbb. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik egy Python alapú CMS (tartalmi menedzsment rendszer) testreszabását és bővítését szeretnék. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Hozzon létre és személyre szabjon oldalakat, menüket és űrlapokat, hogy személyiséget adjon egy weboldalnak. Tesztelje, dobja, optimalizálja és telepítse a teljesen funkcionális weboldalt. Weboldal optimalizálása a SEO számára.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the advanced features of Django to create large-scale and secure web apps faster with less code. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing web apps with Django.
 • Get to know the advanced features in Django and how to implement them.
 • Optimize the code using class-based views to build apps more efficiently.
 • Enable and configure the messages framework in Django.
 • Use the signals feature in Django to interact with decoupled applications.

Last Updated:

Upcoming Django Courses

Online Django courses, Weekend Django courses, Evening Django training, Django boot camp, Django instructor-led, Weekend Django training, Evening Django courses, Django coaching, Django instructor, Django trainer, Django training courses, Django classes, Django on-site, Django private courses, Django one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions