Django Kurzusok

Django Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Django képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan építsék be a Django-t projektjeikbe. A Django edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Django Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Django egy magas szintű Python Web keretrendszer, amely ösztönzi a gyors fejlődést és a tiszta, pragmatikus kialakítást. Közönség Ez a kurzus olyan fejlesztőkre és mérnökökre irányul, akik Django t kívánnak beépíteni projektjeikbe
14 hours
Django egy nyílt forráskódú Python webes fejlesztési keret. Django REST Framework egy eszközkészlet, amelyet webes API-k készítéséhez használnak. A Django és a Django REST Framework együttesen lehetővé teszik összetett adatközpontú webhelyek létrehozását. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan háttér-fejlesztőknek szól, akik a háttér-REST API-kat szeretnék építeni Python és Django . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy öndokumentáló REST API-t.
 • Telepítse a REST API-kat egy felhőalapú kiszolgálóra.
 • Telepítse az alkalmazás hitelesítéséhez API-kat.
 • Készítsen újrahasznosítható hátteret a jövőbeli Python projektekhez.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
14 hours
Django A CMS egy egyre népszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek, akik szeretnék létrehozni, telepíteni és kezelni egy Python alapú vállalati szintű CMS (tartalmi menedzsment rendszer). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a termelési szintű Django CMS weboldalt. Felhasználói szerepek és engedélyek meghatározása. Adatbázis beállítása és karbantartási műveletek elvégzése. Biztonságos, megfigyelhető, optimalizált és problémamegoldó egy élő Django CMS rendszer. Peform adminisztrációs feladatok, beleértve a biztonsági mentés, a helyreállítás és a helyszíni migráció. Indítsa el a többoldalú példákat Django CMS-ről előzetesen vagy egy nyilvános felhőre. Integráljon egy Django CMS-t harmadik fél alkalmazásokkal és rendszerekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Django A CMS egy egyre népszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik személyre szabni és kiterjeszteni szeretnék egy Python alapú vállalati szintű CMS (tartalmi menedzsment rendszer). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Hozzon létre személyre szabott oldalszámokat és plug-ineket. Link funkcionalitás egy másik alkalmazás egy DJango rendszer. Küldjön és kapjon adatokat a külső rendszerekhez és azokból az API használatával Django's REST Integráljon egy teljes Django webes alkalmazást egy Django CMS weboldallal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Wagtail CMS egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely egyre népszerűbb. Ez egy add-on a Python web keret, Django. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik egy Python alapú CMS (tartalmi menedzsment rendszer) testreszabását és bővítését szeretnék. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Hozzon létre és személyre szabjon oldalakat, menüket és űrlapokat, hogy személyiséget adjon egy weboldalnak. Tesztelje, dobja, optimalizálja és telepítse a teljesen funkcionális weboldalt. Weboldal optimalizálása a SEO számára.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the advanced features of Django to create large-scale and secure web apps faster with less code. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing web apps with Django.
 • Get to know the advanced features in Django and how to implement them.
 • Optimize the code using class-based views to build apps more efficiently.
 • Enable and configure the messages framework in Django.
 • Use the signals feature in Django to interact with decoupled applications.

Last Updated:

Online Django courses, Weekend Django courses, Evening Django training, Django boot camp, Django instructor-led, Weekend Django training, Evening Django courses, Django coaching, Django instructor, Django trainer, Django training courses, Django classes, Django on-site, Django private courses, Django one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions