Directory Services Kurzusok

Directory Services Kurzusok

Helyi oktatott élő könyvtári szolgáltatások képzések a Magyarország.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Directory Services Subcategories

Directory Services Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
A CAS, vagy a Központi Hitelesítési Szolgáltatás egy nyílt forrású, vállalati szintű, egyszeri bejelentkezés protokoll az interneten. A CAS egyszeri bejelentkezés révén hozzáférést biztosít a felhasználókhoz több alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a webes alkalmazások számára a felhasználók hitelesítését anélkül, hogy hozzáférést adnának a felhasználói jelszavakhoz. A CAS tartalmaz egy Java szerver összetevőt és különféle kliens könyvtárakat, amelyek PHP , PL/ SQL , Java és egyéb nyelven vannak írva.

Ebben a kurzusban megbeszéljük a CAS architektúráját és tulajdonságait, valamint a CAS szerver telepítésének és konfigurálásának gyakorlását. A tanfolyam végére a résztvevők megértik a CAS bevezetését az egyszeri bejelentkezéshez szükséges hitelesítéshez, valamint a saját hitelesítési szerver telepítéséhez és kezeléséhez szükséges gyakorlatot.

Közönség

- Rendszergazdák

A tantárgy formátuma

- Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Overview
Ha a szervezet olyan Linux rendszerekkel rendelkezik, amelyek a számok gyorsan növekednek, valószínűleg szembesülnek a felhasználói fiókok kezelésével Minden felhasználónak fiókkal kell rendelkeznie több kiszolgálón, ahol manuálisan elő kell készítenie a fiókot Ezzel a kurzussal megtanulhatja, hogyan kell beállítani egy pontot, ahol tárolhatja az összes fiókját, és ennek köszönhetően egyszerűsíti és növeli a menedzsment folyamatok termelékenységét .
21 hours
Overview
Ez egy 3 napos gyakorlati képzés az LDAP és a nyílt LDAP lefedve.
14 hours
Overview
Samba egy nyílt forráskódú / ingyenes szoftvercsomag, amely fájl- és nyomtatási szolgáltatásokat nyújt mindenféle SMB / CIFS kliens számára, ideértve a Linux és a Microsoft Windows operációs rendszerek számos verzióját.

Közönség

Ez a kurzus azoknak a fejlesztőknek és mérnököknek felel meg, akik már létező Samba példányokkal dolgoznak, vagy akik Samba munkájukba kívánják beilleszkedni.

Nincs két kurzus ugyanaz. Minden tanfolyam az Ön igényeihez igazodik.
Weekend Directory Services courses, Evening Directory Services training, Directory Services boot camp, Directory Services instructor-led, Weekend Directory Services training, Evening Directory Services courses, Directory Services coaching, Directory Services instructor, Directory Services trainer, Directory Services training courses, Directory Services classes, Directory Services on-site, Directory Services private courses, Directory Services one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!