389 Directory Server Kurzusok

389 Directory Server Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő 389 Directory Server képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a 389 Directory Servert az LDAP-alapú hitelesítési szolgáltatások konfigurálásához és kezeléséhez. A 389 Directory Server képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A 389 Directory Server korábban Fedora Directory Server néven volt ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

389 Directory Server Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
FreeIPA egy nyílt forráskódú személyazonosság-kezelési rendszer Linux/UNIX. Ez lehet gondolni, mint a Linux verzió a Windows' Active Directory. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, akik szeretnék használni FreeIPA központosítani a hitelesítési, engedélyezési és számla információkat a szervezetük felhasználói, csoportok, és gépek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása FreeIPA. A Linux felhasználók és ügyfelek kezelése egyetlen központi helyszínről. Használja FreeIPA's CLI, Web UI és RPC interfész létrehozása és kezelése engedélyek. Egységes Sign On hitelesítés valamennyi rendszerben, szolgáltatásban és alkalmazásban. Integrálja FreeIPA a Windows Active Directory rendszerrel. Backup, replikálás és migráció egy FreeIPA szerver.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
389 Directory Server (korábban Fedora Directory Server) egy nyílt forráskódú Linux alapú LDAP szerver az identitás, csoportok és szervezeti adatok tárolására. A 389 DS, a 389 DS és a 389 DS néven is ismert. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek, akik szeretnék használni 389 Directory Server konfigurálni és kezelni LDAP-alapú hitelesítés és engedélyezés. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és beállítása 389 Directory Server. Ismerje meg a tulajdonságokat és az építészet 389 Directory Server. Ismerje meg, hogyan kell konfigurálni a kézikönyv szervert a webes konzol és a CLI használatával. Telepítse és nyomon követi a replikációt a magas rendelkezésre állás és a terhelés kiegyensúlyozásához. Az LDAP hitelesítés kezelése az SSSD használatával a gyorsabb teljesítmény érdekében. Integrálja 389 Directory Server a Microsoft Active Directory-val.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online 389 Directory Server courses, Weekend 389 Directory Server courses, Evening 389 Directory Server training, 389 Directory Server boot camp, 389 Directory Server instructor-led, Weekend 389 Directory Server training, Evening 389 Directory Server courses, 389 Directory Server coaching, 389 Directory Server instructor, 389 Directory Server trainer, 389 Directory Server training courses, 389 Directory Server classes, 389 Directory Server on-site, 389 Directory Server private courses, 389 Directory Server one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions