Design Sprint Kurzusok

Design Sprint Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Design Sprint képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet sikeres tervezési sprintet végrehajtani egy szervezeten belül. A Design Sprint tréning „online élő edzésként” vagy „helyszíni élő edzésként” érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Design Sprint Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
A Design Sprint egy öt napos folyamat az ötletek érvényesítésére és a nagy kihívások megoldására az ötletek prototípusozásával és tesztelésével az ügyfelekkel. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a személyeknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell sikeres tervezési sprintet végezni a szervezetükön belül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Csökkentse az új termék forgalomba hozatalának kockázatát. Gyűjtsük össze az ügyfelek visszajelzéseit egy új koncepcióról, mielőtt a termék épül. Fejleszteni a kreativitást egy csapatban, hogy kritikus döntéseket hozzon, gyorsabban.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Élő műhelyek és környezet.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Design Sprint courses, Weekend Design Sprint courses, Evening Design Sprint training, Design Sprint boot camp, Design Sprint instructor-led, Weekend Design Sprint training, Evening Design Sprint courses, Design Sprint coaching, Design Sprint instructor, Design Sprint trainer, Design Sprint training courses, Design Sprint classes, Design Sprint on-site, Design Sprint private courses, Design Sprint one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions