Dapp Kurzusok

Dapp Kurzusok

Helyi oktatott élő Dapp tanfolyamok itt Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Dapp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Dapp egy decentralizált alkalmazásra utal a blokkhálózaton Ezek egy token gazdaságon alapulnak, és egy blokkláncot használnak a fejlesztés és az örökbefogadás ösztönzésére A Bitcoin volt az első Dapp, amelyet valaha is kiadtak; más példák közé tartoznak az etereumbes Dapps, mint a Golem, az Augur és a Melonport Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan értékeljék, tervezzék meg és szabadítsák fel a saját Dappot a piacon A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Dapp (nyílt forráskódú, decentralizált, ösztönzött) Ismerje meg a sikeres Dapp-indítások jellemzőit Kickstart, indítson és kezel egy Dapp projektet Közönség Fejlesztők A termékcsoportok, akik Dapp-ot kívánnak indítani A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
A decentralizált alkalmazások vagy dApps olyan alkalmazások, amelyek a blockchain-on futnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell decentralizált alkalmazásokat (dApps) fejleszteni a Microsoft Visual Studio használatával, miközben két integrációs módszert használnak Visual Studio. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A decentralizált alkalmazások fejlesztésének alapjainak megértése (dApps) Ismerje meg a különbségeket a tipikus ASP.NET alkalmazások és dApps között Ismerje meg, hogyan kell dolgozni az okos szerződésekkel Hozzon létre dApps a Microsoft Visual Studio, BlockApps, és Solidity használatával Hozzon létre dApps a Microsoft Visual Studio, a Microsoft Azure és a BlockApps STRATO használatával
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok

Last Updated:

Upcoming Dapp Courses

Online Dapp courses, Weekend Dapp courses, Evening Dapp training, Dapp boot camp, Dapp instructor-led, Weekend Dapp training, Evening Dapp courses, Dapp coaching, Dapp instructor, Dapp trainer, Dapp training courses, Dapp classes, Dapp on-site, Dapp private courses, Dapp one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions