Dapp Kurzusok

Dapp Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Dapp képzések itt: Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Dapp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Dapp egy decentralizált alkalmazásra utal a blokkhálózaton Ezek egy token gazdaságon alapulnak, és egy blokkláncot használnak a fejlesztés és az örökbefogadás ösztönzésére A Bitcoin volt az első Dapp, amelyet valaha is kiadtak; más példák közé tartoznak az etereumbes Dapps, mint a Golem, az Augur és a Melonport Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan értékeljék, tervezzék meg és szabadítsák fel a saját Dappot a piacon A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Dapp (nyílt forráskódú, decentralizált, ösztönzött) Ismerje meg a sikeres Dapp-indítások jellemzőit Kickstart, indítson és kezel egy Dapp projektet Közönség Fejlesztők A termékcsoportok, akik Dapp-ot kívánnak indítani A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
A decentralizált alkalmazások vagy a dApps olyan alkalmazások, amelyek a blokkláncon futnak.Ezen az oktató által vezetett, élő tréningen a résztvevők megtanulják, hogyan fejleszthetnek decentralizált alkalmazásokat (dApps) a Microsoft Visual Studio segítségével, miközben dApps-okat építenek a Visual Studio-mal való kétféle integráció segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztésének alapjait. Ismerje meg a tipikus ASP.NET-alkalmazások és a dApps közötti különbségeket Ismerje meg, hogyan kell dolgozni intelligens szerződésekkel. Építsen dApps-t Microsoft Visual Studio, BlockApps és Solidity Build dApps-t Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure segítségével. és BlockApps STRATO
Közönség
  Fejlesztők
A tanfolyam formátuma
  Rész előadás, részben beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Online Dapp courses, Weekend Dapp courses, Evening Dapp training, Dapp boot camp, Dapp instructor-led, Weekend Dapp training, Evening Dapp courses, Dapp coaching, Dapp instructor, Dapp trainer, Dapp training courses, Dapp classes, Dapp on-site, Dapp private courses, Dapp one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions