Blockchain Kurzusok

Blockchain Kurzusok

Helyi, kiváló programcsomagot és munkameneteket kínál az induló vállalkozásoknak és a vállalatoknak, hogy megértsék, hogyan tudják elkezdeni a blokkhálózatot az előnyök kihasználására és felhasználására, különböző felhasználási esetekkel, amelyek a fejlesztőkre, a fiskális egységekre vagy a vállalkozókra és a termékkezelőkre vonatkoznak Blockchain megoldások bevezetése A Blockchain képzések "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhetők el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Blockchain Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Összefoglaló
A Microsoft vezette Bletchley projekt egy olyan projekt, amelynek célja a Blockchain -as-a-Service nyújtása annak érdekében, hogy megkönnyítsék a vállalkozások számára a blockchain technológia megvalósítását anélkül, hogy feláldoznák a vállalati magas szintű stabilitást és biztonságot.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Bletchley projekt alapvető alkotóelemeit és alapjait.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a Project Bletchley és a vállalati intelligens szerződések alapjait
- Tanulja meg, hogyan lehet új vállalati típusú szerződéseket végrehajtani a Project Bletchley segítségével

Közönség

- Fejlesztők
- IT személyzet
- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Összefoglaló
Az Interledger egy nyílt protokoll a különböző fizetési hálózatok összekapcsolására Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az Interledger használatát, hogy lehetővé tegyék a fizetések és mikropénzek átutalását különböző blokkok és könyvtárak között A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az Interledger architektúráját és hálózati rétegeit Biztonságos befizetések biztonságos megbízhatósági kapcsolaton keresztül Csatlakoztassa a blokkhálózatokat, küldjön multicurrency mikropaymenteket, és frissítse a banki átutalásokat Közönség Különböző fizetési rendszerek közötti ügyletek során érdekes műszaki személyek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és handson gyakorlat .
7 hours
Összefoglaló
A Dapp egy decentralizált alkalmazásra utal a blokkhálózaton Ezek egy token gazdaságon alapulnak, és egy blokkláncot használnak a fejlesztés és az örökbefogadás ösztönzésére A Bitcoin volt az első Dapp, amelyet valaha is kiadtak; más példák közé tartoznak az etereumbes Dapps, mint a Golem, az Augur és a Melonport Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan értékeljék, tervezzék meg és szabadítsák fel a saját Dappot a piacon A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Dapp (nyílt forráskódú, decentralizált, ösztönzött) Ismerje meg a sikeres Dapp-indítások jellemzőit Kickstart, indítson és kezel egy Dapp projektet Közönség Fejlesztők A termékcsoportok, akik Dapp-ot kívánnak indítani A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Összefoglaló
A decentralizált autonóm szervezetek (DAO) olyan szervezetek, amelyek autonóm módon működnek, és decentralizált növekedési döntéseket hoznak a blockchain technológia segítségével.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működnek a DAO-k, és eldönti, hogy a DAO használata hasznos-e szervezetük számára.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a decentralizált autonóm szervezetek (DAO) alapjait
- Tudja, hogyan működnek és működnek a DAO-k
- Fedezze fel a DAO jelenlegi és lehetséges felhasználási eseteit
- Megérteni a DAO használatának előnyeit és hátrányait (kockázatát)

Közönség

- befektetők
- vállalkozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Összefoglaló
A Monax (korábban Eris) egy olyan alkalmazásplatform, amely egy blockchain kliens és az operációs rendszer között helyezkedik el Alkalmazási rétegként szolgál az elosztott főkönyvtár és a blokkhosszú alkalmazások számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek intelligens szerződéses blockchain-alkalmazást a Monax-szal A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Fejleszteni és telepíteni egy elosztott alkalmazást blockchain és smart contract technológiával Értsd meg az "intelligens szerződések" tervezését és működését, és hogyan lehet létrehozni Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Összefoglaló
Az Ethereum egy nyílt forráskódú, nyilvános, blokk-alapú platform, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy decentralizált alkalmazásokat építsenek fel és telepítsenek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Ethereum platform alapjait és a blokkcsatornás programozást, valamint stratégiákat saját elosztott alkalmazások írására, telepítésére és kezelésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre egy intelligens szerződést Ethereum alapján Hozz létre egy Ethereum pénznemet Fejlesztés optimalizálása a Truffle Framework segítségével Tegye szabaddá az első Dapp-ot a "tokeneconomy" Létrehozni és blokkolni egy blockchain projektet Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Ezt a kurzust fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnének kipróbálni a Blockchain . A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt arról, hogyan állíthatja be saját Hyperledger alkalmazását a Hyperledger Fabric segítségével.
7 hours
Összefoglaló
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a saját blokkhálózatának beállításáról az IBM Bluemix segítségével Kérjük, vegye figyelembe: a korlátozott tanulási lehetőségek és a Bluemix előtelepítésének köszönhetően csak főiskolai hallgatóknak és vállalati ügyekben használjuk az AWS példányt vagy a virtuális gépeket, hogy a teljes hiperláncos szövetbeállításot a semmiből rögzítsük, hogy felgyorsítsuk a praktikus és kézben tartja a résztvevők tudásfelszívódását .
14 hours
Összefoglaló
Indy egy Hyperledger projekt létrehozására decentralizált identitás rendszerek. Ez magában foglalja eszközök, könyvtárak és újrahasznosítható komponensek létrehozására digitális identitás gyökerezik blockchains vagy más osztott könyvek.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy Indy-alapú decentralizált identitás rendszer.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- decentralizált, önszuverén identitások létrehozása és kezelése elosztott főkönyvek használatával.
- engedélyezi a digitális azonosítók együttműködési képességét tartományok, alkalmazások és silók között.
- megérteni kulcsfontosságú fogalmak, mint a felhasználó által vezérelt csere, visszavonás, decentralizált azonosítók (DIDs), off-Ledger ügynökök, az adatok minimalizálása, stb
- az Indy segítségével lehetővé teszi az identitástulajdonosok számára a személyes adatok és kapcsolatok független ellenőrzését.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül.

Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja.

A blockchain technológia használata az IoT-vel lehetővé teszi az IoT-adatok hozzáférhetőségét és szolgáltatását központi vezérlés nélkül. Ez az integráció új lehetőségeket és számos előnyt kínál a vállalkozási szervezetek számára.

Ebben az oktató által vezetett, élő (távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT, miközben gyakorlati élő labor-gyakorlatok sorozatán haladnak keresztül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tudja meg, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT szervezetek számára megoldások biztosítása érdekében
- Fedezzen fel különféle eszközöket és erőforrásokat a blokklánc-alapú tárgyak internete megoldásának megvalósításához a szervezetükben

Közönség

- Fejlesztők
- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Összefoglaló
a

Corda egy nyílt forrású, pénzügyi minőségű elosztott főkönyv, amely egy nyitott, globális hálózatban szigorú titokvédelem alatt működik. Célja a nagy, pénzügyi intézmények, és célja, hogy kezelje az összetett ügyletek, miközben korlátozza a hozzáférést a tranzakciós adatokhoz. Bár ez hasonló a blockchain, ez nem egy blockchain.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a mögöttes technológiák mögött Corda, mert épít, és telepíteni a Corda alapú alkalmazás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- használja a Corda-t egy elosztott Főkönyv és pénzügyi alkalmazás felépítéséhez, üzembe helyezéséhez és futtatásához.
- használja a Corda-t az üzleti partnerek közötti jogi megállapodások rögzítésére, kezelésére és automatizálására.
- valósítsa meg a magánélet védelmét és a méretezhetőséget a decentralizált alkalmazásokban.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Hyperledger Iroha egy üzleti bloláncú keretrendszer ihlette Hyperledger Fabric. Integrálja jól infrastrukturális projektek és funkciók tiszta, domain-vezérelt c + + tervezés és a hangsúly a mobil alkalmazások fejlesztését. a láncalapú bizánci hibatűrő konszenzus algoritmus (Sumeragi).

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy mobil blockchain-alapú alkalmazás segítségével Iroha.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- használ Iroha-hoz épít, felfejlődik, és fuss egy egyszerű elosztott Főkönyv és tüntetés mozgatható alkalmazás.
- Egyéni komplex eszközök (pénznemek, oszthatatlan jogok, sorozatszámok, szabadalmak, stb.) létrehozása és kezelése.
- felhasználói fiókok kezelése, felhasználói jogosultságok ellenőrzése, stb.
- a rendszerben lévő tranzakciókra és lekérdezésekre vonatkozó üzleti szabályok érvényesítése.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
A MultiChain egy nyílt forráskódú platform a privát blockchain alkalmazások építéséhez Célja, hogy eltávolítsa a bitcoinhoz kapcsolódó észlelt problémákat a könyvvezetés láthatóságának korlátozásával, és lehetővé téve az intézmények számára, hogy szabályozhassák a tranzakciókat, és el is taszítsák az elosztott bányászatot Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a MultiChain-t, hogy hozzanak létre egy privát blokkcsövet és dolgozzanak ki mintaalkalmazást A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és használja a MultiChain fejlesztéséhez szükséges eszközöket Hozzon létre, kapcsolódjon össze, állítsa be és használja saját privát blokkcsatornáját Hozzon létre egy kezdő csomópontot, indítsa el a genezisblokkot, és engedélyezze a magánbányászatot a hálózat más csomópontjainak használatával Transact natív eszközök, bányászat engedélyezése és ellenőrzése, valamint a MultiChain Explorer és a webDemo telepítése Használja az API-parancsokat a MultiChain vezérlésére és a hibakódok és üzenetek kezelésére Az egyes csomópontok viselkedését befolyásoló futásidejű paraméterek testreszabása Hozzon létre egy konszenzusos irányítási modellt a blokkcsatornához Telepítsen és használjon népszerű bitcoin pénztárcákat és könyvtárakat a MultiChain blokkcsatornához történő csatlakoztatáshoz Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat Megjegyzések Ezt a kurzust az AWS, a Microsoft Azure vagy más szolgáltatások kínálhatják Kérjen egyedi környezetet, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon .
14 hours
Összefoglaló
Az intelligens szerződések a blokkcsatornán végrehajtott tranzakciók automatikus megkezdésére és feldolgozására vonatkozó szabályok kódolására és befoglalására szolgálnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják az IBM Operational Decision Manager (ODM) programot a Hyperledger Composer segítségével, hogy üzleti szabályokat használva végrehajthasson egy intelligens szerződés üzleti logikáját A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja az ODM szabálymodulát a Blockchain-al az "unbury" szabályokkal a Blockchain alkalmazás kódbázisából Olyan rendszert kell létrehozni, amely lehetővé teszi szakemberek, például könyvelők, könyvvizsgálók, ügyvédek és elemzők számára, hogy meghatározzák maguknak a csere szabályait Használja a Decentrum Központot olyan platformként, amely együtt szabályozza a szabályokat Használja az ODM szabálymodulját a szabályok frissítésére, tesztelésére és telepítésére, anélkül, hogy megérintene volna a Smart Szerződés kódját Telepítse az IBM ODM szabálykiszolgáló kiszolgálót Integrálja az IBM ODM-et a Hyperledger Fabric-en futó Hyperledger Composer-rel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
A Ripple (formálisan OpenCoin néven ismert) egy nyílt forráskódú, valós idejű bruttó elszámolási rendszer (RTGS), valutaváltó és átutalási hálózat Ez egy megosztott nyilvános adatbázison (főkönyv) alapul, amely lehetővé teszi a megosztott fizetések, cserék és pénzátutalásokat A hullámosságot olyan cégek használják, mint az UniCredit, az UBS és a Santander Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Ripple-et a globális pénzügyi tranzakciók biztonságossá tételéhez, amelyek azonnali és visszaterhelésmentesek A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a kriptográfiailag aláírt tranzakciók, a fiat valuták és a Ripple belső pénzneme (XRP) mögött rejlő fogalmakat Integrálja a Ripple protokollt meglévő rendszerekre, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a szolgáltatás elérését Végezze el a határokon átnyúló fizetéseket az ügyfelekkel, a vállalatokkal és más bankokkal Használjunk zsetonokat a fiat pénznem, a cryptocurrency, az árucikkek, a gyakori repülési mérföldek, a mobil percek stb Közönség Fejlesztők Műszaki személyzet a banki és pénzügyi ágazatban A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Ripple (korábban OpenCoin néven ismert) egy nyílt forrású, valós idejű bruttó elszámolási rendszer (RTGS), pénzváltó és átutalási hálózat. Ez egy megosztott, nyilvános adatbázison (főkönyven) alapul, amely lehetővé teszi az elosztott kifizetéseket, átváltásokat és átutalásokat. Ripple t olyan cégek használják, mint az UniCredit, az UBS és a Santander.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet szolgáltatást fejleszteni a tranzakciók végrehajtására a Ripple fizetési rendszerén felül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a kriptográfiai úton aláírt tranzakciók, a fiat-valuták és a Ripple belső valutájának ( XRP ) mögött meghúzódó fogalmakat.
- Integrálja a Ripple protokollt a meglévő rendszerekbe, és férjen hozzá harmadik fél szolgáltatásaihoz
- Használjon tokeneket a fiat-valuta, a kriptovaluta, az áru, a gyakori repülési mérföldek, a mobil percek és egyedek ábrázolásához.

Közönség

- Fejlesztők
- Műszaki személyek a pénzügyi ágazatban

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Összefoglaló
Ripple (korábban OpenCoin néven ismert) egy nyílt forrású, valós idejű bruttó elszámolási rendszer (RTGS), pénzváltó és átutalási hálózat. Ez egy megosztott, nyilvános adatbázison (főkönyven) alapul, amely lehetővé teszi az elosztott kifizetéseket, átváltásokat és átutalásokat. Ripple t olyan cégek használják, mint az UniCredit, az UBS és a Santander.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működik a Ripple , valós esettanulmányok megvizsgálásával és egy sor osztályon belüli élő tranzakció áttekintésével a Blockchain .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tudja meg, hogyan integrálódik a Ripple a meglévő fizetési rendszerekbe
- Ismerje meg a kriptográfiai úton aláírt tranzakciók, a fiat-valuták és a Ripple belső valutájának ( XRP ) mögött meghúzódó fogalmakat.
- Használja a Ripple mint alternatív átutalási lehetőséget
- Határokon átnyúló fizetéseket végezzen lakossági ügyfelekkel, vállalatokkal és más bankokkal
- Használjon tokeneket a fiat-valuta, a kriptovaluta, az áru, a gyakori repülési mérföldek, a mobil percek és egyedek ábrázolásához.

Közönség

- Pénzügyi vezetők
- Bankmenedzserek
- Hitelkártya-társaság képviselői

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Hyperledger sawtooth egy rendkívül moduláris, nyílt forráskódú platform kiépítése, telepítése, és fut elosztott könyvek. Ez használ egy konszenzus mechanizmust ismert, "igazolása eltelt idő," a lottó-tervezési konszenzus protokoll épül megbízható végrehajtási környezetek. Sawtooth van fizet mellett Intel.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni blockchain alkalmazás segítségével sawtooth.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- használata sawtooth építeni, telepíteni, és fuss vállalati elosztott Ledgers.
- megérteni a legfontosabb fogalmakat, például a tranzakció alapú frissítéseket, a megosztott állapotot és a konszenzusos algoritmusokat.
- használja a Sawfog blockchain hálózat alkalmazások kezdve a nemzetközi átutalási, biztosítási kárigmé feldolgozás, ellátási lánc menedzsment és az Internet a dolgok (IoT).

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Összefoglaló
Cryptocurrency is a recent medium of financial exchange based on Blockchain technology that is decentralized, encrypted, and electronically stored. Investigation on Cryptocurrency enables authorized government agencies to address risks and threats focused on this new financial system.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at investigators and cyber security specialists who wish to understand cryptocurrency technology, identify criminal activities linked to it, and implement proper legal actions in their digital investigation.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the logic behind Blockchain and Cryptocurrency.
- Identify and prosecute illicit activities associated with Cryptocurrency transactions.
- Implement methods and tools useful to Cryptocurrency investigation.
- Integrate traditional and digital forensics for the protection of Cryptocurrency holders.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Összefoglaló
Hyperledger zeneszerző egy sor együttműködési eszközök kiépítése blockchain üzleti hálózatok. Zeneszerző épül JavaScript és kihasználja Node. js, NPM, CLI és népszerű szerkesztők.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell építeni Blockchain üzleti hálózat és demo alkalmazás segítségével zeneszerző.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- egyszerűsítése létrehozása intelligens szerződések és blockchain alkalmazások.
- test devops folyamat mellett alakít-ban egy megvéd, kockázat-szabad környezet előtt felfejlődik.
- use zeneszerző & #39; s célra épített modellezés nyelv együtt JavaScript script tranzakciókat.
- végre egy fejlesztési folyamat, amely összehangolja az üzleti követelményeket a fejlesztéssel.
- kidolgozása termelés-Ready böngésző alapú bloláncú alkalmazások óra helyett hét.
- integrálja a blockchain hálózat meglévő rendszerek.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam elmagyarázza, mi a blokklánc, ahol jelenleg használatban van, és ahol potenciálisan használható.
14 hours
Összefoglaló
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a blockchain alapjait és alkalmazását az egészségügyi ágazatban.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
- Ismerje meg, hogyan lehet a blokkláncot alkalmazni az egészségügyi ágazat kérdéseiben
- Fedezze fel az egészségügyi ellátáshoz elérhető különféle blockchain-platformokat

Közönség

- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a blockchain alapjait és alkalmazását a bankiparban.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
- Ismerje meg, hogyan lehet a blokkláncot alkalmazni a bankipar kérdéseiben
- Fedezze fel a banki szolgáltatásokhoz elérhető különböző blockchain platformokat

Közönség

- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a privát blokk-környezet környezetének beállításáról és a meglévő keretrendszerek egyikének megvilágítására .
21 hours
Összefoglaló
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja. A Coinbase egy olyan blockchain-platform, amelyet digitális pénznemekkel, például bitcoin, ethereum és litecoin-rel történő tranzakciókhoz használnak.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan dolgozzanak ki blockchain alkalmazásokat a Coinbase segítségével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
- Fedezze fel a Coinbase termékeit és funkcióit a fejlesztők számára
- Kezdje el saját Blockchain alkalmazásának létrehozását a Coinbase API segítségével

Közönség

- Fejlesztők
- IT szakemberek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Összefoglaló
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a privát blokk-környezet környezetének beállításáról és a meglévő keretrendszerek egyikének megvilágítására Végezetül ez a tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a saját blokkkapcsoló alkalmazásának beállításáról a Hyperledger Fabric segítségével .
14 hours
Összefoglaló
A decentralizált alkalmazások vagy a dApp-ok olyan programok, amelyek a blokkláncon futnak.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet decentralizált alkalmazásokat (dApps) fejleszteni a Microsoft Visual Studio , miközben dApp-okat építnek a Visual Studio kétféle integrációs módszerével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztésének alapjait
- Ismerje meg a különbségeket a tipikus ASP.NET alkalmazások és a dApp-ok között
- Tanulja meg, hogyan kell intelligens szerződésekkel dolgozni
- Építsd dApps a Microsoft Visual Studio , BlockApps és Solidity
- A dApp-k készítése a Microsoft Visual Studio , a Microsoft Azure és a BlockApps STRATO használatával

Közönség

- Fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Célközönség

- Befektetők és vállalkozók
- Vezetők és mérnökök, akiknek vállalata belép a pénzügyi / kereskedelmi térbe
- Business elemzők és befektetők
- Magánszemélyek, akiket érdekel a Bitcoin alapos koncepciója
14 hours
Összefoglaló
Célközönség

- Vezetők és mérnökök, akiknek vállalata belép a pénzügyi / kereskedelmi térbe
- Business elemzők és befektetők
21 hours
Összefoglaló
A Blockchain egy decentralizált adatbázisrendszer, amely sok csomóponton elosztott könyvelési adatokat tárol A Stellar egy nyílt forráskódú, elosztott, hibrid blokk-infrastruktúra a kifizetésekhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki blokkhosszú alkalmazásokat a Stellar segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a blokkhálózatot, annak alapjait és működését Értsd meg a csillagokat és hogyan működik A csillagok integrálása a saját infrastruktúrájukba Állítsd össze a Csillagot a blokkhossz fejlesztéshez Ismerje meg a fejlett koncepciókat, és használja a referenciaalkalmazásokat, hogy elkezdje építeni a Stellar-ot Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Online Blockchain courses, Weekend Blockchain courses, Evening Blockchain training, Blockchain boot camp, Blockchain instructor-led, Weekend Blockchain training, Evening Blockchain courses, Blockchain coaching, Blockchain instructor, Blockchain trainer, Blockchain training courses, Blockchain classes, Blockchain on-site, Blockchain private courses, Blockchain one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions