Blockchain Kurzusok

Blockchain Kurzusok

Helyi, kiváló programcsomagot és munkameneteket kínál az induló vállalkozásoknak és a vállalatoknak, hogy megértsék, hogyan tudják elkezdeni a blokkhálózatot az előnyök kihasználására és felhasználására, különböző felhasználási esetekkel, amelyek a fejlesztőkre, a fiskális egységekre vagy a vállalkozókra és a termékkezelőkre vonatkoznak Blockchain megoldások bevezetése A Blockchain képzések "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhetők el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Blockchain Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
The aim of the training is to introduce into the world of the Internet of Things (smart solutions) and blockchain as well as to show the advantages and disadvantages of these technological worlds.
7 hours
Ez a tanfolyam elmagyarázza, mi a blokklánc, ahol jelenleg használatban van, és ahol potenciálisan használható.
14 hours
Célközönség
 1. Befektetők és vállalkozók
 2. Vezetők és mérnökök, akiknek vállalata belép a pénzügyi / kereskedelmi térbe
 3. Business elemzők és befektetők
 4. Magánszemélyek, akiket érdekel a Bitcoin alapos koncepciója
14 hours
Célközönség
 1. Vezetők és mérnökök, akiknek vállalata belép a pénzügyi / kereskedelmi térbe
 2. Business elemzők és befektetők
14 hours
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a privát blokk-környezet környezetének beállításáról és a meglévő keretrendszerek egyikének megvilágítására .
7 hours
Blockchain egy decentralizált rendszerek felépítésére szolgáló technológia. A távközlési szolgáltatók számára ez a technológia lehetővé teheti a jobb szolgáltatási kínálatot olyan területeken, mint például a számlázás és a csalások felderítése, mindössze kettő megnevezése. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben megvizsgáljuk a Blockchain technológia alapelveit, és megértjük annak általános architektúráját és funkcionalitását. A tanfolyam során a Blockchain technológia speciális alkalmazásait vizsgáljuk a távközlési iparban. A forgatókönyvek tartalmazzák a biztonságot, a fizetési rendszereket és a felhasználói ellenőrzést. A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Ezt a kurzust fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnének kipróbálni a Blockchain . A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt arról, hogyan állíthatja be saját Hyperledger alkalmazását a Hyperledger Fabric segítségével.
7 hours
Blockchain egy decentralizált rendszerek felépítésére szolgáló technológia. Blockchain hálózat egy decentralizált és elosztott digitális főkönyv, amely sok számítógép közötti tranzakciókat rögzít oly módon, hogy a regisztrált tranzakciókat visszamenőleges hatállyal nem lehet megváltoztatni. Ez Ez a tanfolyam bemutatja a Blockchain és annak használati eseteit a küldöttek számára, hogy megértsék a különféle alkalmazásokat, és bölcs módon választhassák meg a megfelelő területet jövőbeli termékeikhez és vertikális Blockchain . Célközönség
 1. Befektetők és vállalkozók
 2. Vezetők és mérnökök, akiknek vállalata belép a pénzügyi / kereskedelmi térbe
 3. Business elemzők és terméktulajdonosok
 4. Magánszemélyek, akiket érdekel a Bitcoin alapos koncepciója
A tanfolyam nem merül a mélységbe a technikai tudás és a gyakorlat szempontjából.
7 hours
Az Interledger egy nyílt protokoll a különböző fizetési hálózatok összekapcsolására Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az Interledger használatát, hogy lehetővé tegyék a fizetések és mikropénzek átutalását különböző blokkok és könyvtárak között A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az Interledger architektúráját és hálózati rétegeit Biztonságos befizetések biztonságos megbízhatósági kapcsolaton keresztül Csatlakoztassa a blokkhálózatokat, küldjön multicurrency mikropaymenteket, és frissítse a banki átutalásokat Közönség Különböző fizetési rendszerek közötti ügyletek során érdekes műszaki személyek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és handson gyakorlat .
7 hours
A Codius egy nyílt hosting protokoll a magas biztonsági, pénzügyi alkalmazások feltöltésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre egy Codius peertopeer hálózati hostot A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni és együttműködni a Codius főbb összetevőivel (Sandbox, Engine, Host és CLI) A Codius telepítése fizikai szerveren a felhő tárhely felett Megérteni, hogy a Codius intelligens szerződéseket hajt végre és biztosítja a kód integritását Implementálja a Bitcoin, a Ripple és más számlázási modulokat alkalmazás fizetési módként Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A Chain Core egy nyílt forráskódú platform, amely Go-ban van írva, lehetővé téve a pénzügyi vállalatok számára Blockchain hálózat működtetését vagy más hálózatokhoz való kapcsolódást pénzügyi eszközök átruházása céljából a Blockchainen keresztül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a Blockchain és az elosztott főkönyv mögött álló alapelveket, amikor egy blokkhálózati prototípust építenek ki a Chain Core Developer Edition használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Működtetni és részt venni egy engedélyezett blokkhálózatban Ismerje meg a Chain Core legfontosabb koncepcióit, beleértve a titkosítást biztosító, többszintű megosztott főkönyvet Digitális eszközök közvetítése közvetlenül a letétkezelőknek, akik valós időben átruházhatják egymásnak valós idejű tranzakciós közvetítő nélkül Olyan digitális eszközök értékesítése, amelyek értékegységeket, például pénznemeket, kötvényeket, értékpapírokat, IOU-kat vagy hűségpontokat képviselnek A Chain's highlevel nyelv, Ivy és Ivy Playground, olyan szerződések kifejezése, amelyek védik az értéket egy blockchainen Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a blockchain alapjait és alkalmazását az egészségügyi ágazatban. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
 • Ismerje meg, hogyan lehet a blokkláncot alkalmazni az egészségügyi ágazat kérdéseiben
 • Fedezze fel az egészségügyi ellátáshoz elérhető különféle blockchain-platformokat
Közönség
 • Menedzserek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a blockchain alapjait és alkalmazását a bankiparban. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
 • Ismerje meg, hogyan lehet a blokkláncot alkalmazni a bankipar kérdéseiben
 • Fedezze fel a banki szolgáltatásokhoz elérhető különböző blockchain platformokat
Közönség
 • Menedzserek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja. A Coinbase egy olyan blockchain-platform, amelyet digitális pénznemekkel, például bitcoin, ethereum és litecoin-rel történő tranzakciókhoz használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan dolgozzanak ki blockchain alkalmazásokat a Coinbase segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a blokkláncot, annak alapjait és működését
 • Fedezze fel a Coinbase termékeit és funkcióit a fejlesztők számára
 • Kezdje el saját Blockchain alkalmazásának létrehozását a Coinbase API segítségével
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
A decentralizált autonóm szervezetek (DAO) olyan szervezetek, amelyek autonóm módon működnek, és decentralizált növekedési döntéseket hoznak a blockchain technológia segítségével. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működnek a DAO-k, és eldönti, hogy a DAO használata hasznos-e szervezetük számára. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a decentralizált autonóm szervezetek (DAO) alapjait
 • Tudja, hogyan működnek és működnek a DAO-k
 • Fedezze fel a DAO jelenlegi és lehetséges felhasználási eseteit
 • Megérteni a DAO használatának előnyeit és hátrányait (kockázatát)
Közönség
 • befektetők
 • vállalkozók
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
A Microsoft vezette Bletchley projekt egy olyan projekt, amelynek célja a Blockchain -as-a-Service nyújtása annak érdekében, hogy megkönnyítsék a vállalkozások számára a blockchain technológia megvalósítását anélkül, hogy feláldoznák a vállalati magas szintű stabilitást és biztonságot. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Bletchley projekt alapvető alkotóelemeit és alapjait. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a Project Bletchley és a vállalati intelligens szerződések alapjait
 • Tanulja meg, hogyan lehet új vállalati típusú szerződéseket végrehajtani a Project Bletchley segítségével
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT személyzet
 • Menedzserek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Coco (Confidential Consortium) Framework is a framework developed by Microsoft that combines the benefits of public and consortium networks to build high-scale and confidential blockchain networks across industries. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of Coco Framework and how it can be applied within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Coco framework locally
 • Understand the fundamentals of Coco Framework
 • Use Coco Framework for their organization
Audience
 • Developers
 • IT professionals
 • Managers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange
7 hours
Internet of Things (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy egymással kommunikáljanak és adatcseréljék a hálózati kommunikáció, a felhőmérés és az adatok rögzítése révén. Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely adatokat tárol számos csomóponton elosztott lemezekben. A blockchain technológia használatával az IoT lehetővé teszi az IoT adatok hozzáférhetőségét és szállítását központi ellenőrzés nélkül. Ez az integráció új lehetőségeket és sokféle előnyöket nyit meg az üzleti szervezetek számára. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan működik a blockchain és az IoT együtt, miközben egy sor gyakorlati élő laboratóriumi gyakorlaton haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogy a blockchain és az IoT hogyan működhet együtt, hogy megoldásokat nyújtson szervezetüknek Fedezze fel a különböző eszközöket és erőforrásokat a blockchain-alapú IoT megoldás megvalósításához a szervezet számára
közönség
  Fejlesztők menedzserek
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok.
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A kriptovaluta a Blockchain technológián alapuló, decentralizált, titkosított és elektronikus úton tárolt pénzügyi árfolyam egyik legújabb eszköze. A kriptovaluta-kutatás lehetővé teszi a hatáskörrel rendelkező kormányzati ügynökségek számára, hogy kezeljék az új pénzügyi rendszerre összpontosított kockázatokat és fenyegetéseket. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a nyomozók és a kiberbiztonsági szakemberek, akik szeretnék megérteni a cryptocurrency technológia, azonosítani a bűnözői tevékenységek kapcsolódó, és végre megfelelő jogi intézkedéseket a digitális nyomozás. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a logikát mögött Blockchain és Cryptocurrency. Ismerje meg és üldözze a kriptovaluta tranzakciókkal kapcsolatos illegális tevékenységeket. Végrehajtása módszerek és eszközök hasznos a Cryptocurrency kutatás. Integrálja a hagyományos és a digitális jogorvoslatokat a kriptovaluta-tulajdonosok védelme érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Blockchain egy decentralizált adatbázis, amely megkönnyíti a tranzakciókat egy peer-to-peer hálózaton keresztül. Blockchain automaták, biztosítékok, és nyomon követik a vásárlási tranzakciók. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a vezetők, vezetők és vezetők, akik szeretnék használni a blockchain technológiát, hogy kezelje az ellátási lánc műveleteit és igényeit. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek blockchain megoldásokat alkalmazni az ellátási lánc folyamatai nyomon követésére, üzemeltetésére és egyszerűsítésére. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a privát blokk-környezet környezetének beállításáról és a meglévő keretrendszerek egyikének megvilágítására Végezetül ez a tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a saját blokkkapcsoló alkalmazásának beállításáról a Hyperledger Fabric segítségével .
7 hours
Hyperledger Burrow egy blockchain kliens (node), amely magában foglalja a beépített specifikáció Ethereum Virtual Machine (EVM). EVM van a Ethereum Szúró szerződés tolmács. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, konfigurálni és szinkronizál a Burrow ügyfél egy blockchain hálózat. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • telepítése és konfigurálása Burrow szinkronizálni a hálózat egy JavaScript API, HTTP vagy WebSocket.
 • megérteni Burrow & #39; s építészet és alkatrészek, beleértve a konszenzus motor, a permissioned Ethereum virtuális gép és az RPC átjáró.
 • Execute Ethereum intelligens szerződés kód egy permissioned virtuális gép.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A szilárdság egy szerződésen alapuló programozási nyelv az intelligens szerződések írására és végrehajtására olyan blokkhálózati platformokon, mint az Ethereum Az ECMAScript szintaxisán alapul, és ezáltal a webes fejlesztők számára is ismert választás Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan írjanak intelligens szerződést a Solidity használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan alkalmazások létrehozása, amelyek végrehajtják az önálló üzleti logikát (az intelligens szerződésekre alkalmazható) Végezze el a kódot, amely az összes tranzakció nem kifizetődő és hiteles nyilvántartását tartalmazza Ethereum alapú végrehajtható elosztott kódszerződések (EDCC) kifejlesztése Ismerje meg a Solidity és Ethereum Virtual Machine (EVM) alapvető és fejlett szolgáltatásait Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A Dapp egy decentralizált alkalmazásra utal a blokkhálózaton Ezek egy token gazdaságon alapulnak, és egy blokkláncot használnak a fejlesztés és az örökbefogadás ösztönzésére A Bitcoin volt az első Dapp, amelyet valaha is kiadtak; más példák közé tartoznak az etereumbes Dapps, mint a Golem, az Augur és a Melonport Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan értékeljék, tervezzék meg és szabadítsák fel a saját Dappot a piacon A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Dapp (nyílt forráskódú, decentralizált, ösztönzött) Ismerje meg a sikeres Dapp-indítások jellemzőit Kickstart, indítson és kezel egy Dapp projektet Közönség Fejlesztők A termékcsoportok, akik Dapp-ot kívánnak indítani A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Az Ethereum egy nyílt forráskódú, nyilvános, blokk-alapú platform, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy decentralizált alkalmazásokat építsenek fel és telepítsenek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Ethereum platform alapjait és a blokkcsatornás programozást, valamint stratégiákat saját elosztott alkalmazások írására, telepítésére és kezelésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre egy intelligens szerződést Ethereum alapján Hozz létre egy Ethereum pénznemet Fejlesztés optimalizálása a Truffle Framework segítségével Tegye szabaddá az első Dapp-ot a "tokeneconomy" Létrehozni és blokkolni egy blockchain projektet Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Ezt a kurzust olyan fejlesztőknek és projektmenedzsereknek tervezték, akik termékeikben és projektjeikben szeretnék kísérletezni a Blockchain-ral A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a saját blokkhálózatának beállításáról az IBM Bluemix segítségével Kérjük, vegye figyelembe: a korlátozott tanulási lehetőségek és a Bluemix előtelepítésének köszönhetően csak főiskolai hallgatóknak és vállalati ügyekben használjuk az AWS példányt vagy a virtuális gépeket, hogy a teljes hiperláncos szövetbeállításot a semmiből rögzítsük, hogy felgyorsítsuk a praktikus és kézben tartja a résztvevők tudásfelszívódását .
14 hours
Hyperledger sawtooth egy rendkívül moduláris, nyílt forráskódú platform kiépítése, telepítése, és fut elosztott könyvek. Ez használ egy konszenzus mechanizmust ismert, "igazolása eltelt idő," a lottó-tervezési konszenzus protokoll épül megbízható végrehajtási környezetek. Sawtooth van fizet mellett Intel. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni blockchain alkalmazás segítségével sawtooth. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • használata sawtooth építeni, telepíteni, és fuss vállalati elosztott Ledgers.
 • megérteni a legfontosabb fogalmakat, például a tranzakció alapú frissítéseket, a megosztott állapotot és a konszenzusos algoritmusokat.
 • használja a Sawfog blockchain hálózat alkalmazások kezdve a nemzetközi átutalási, biztosítási kárigmé feldolgozás, ellátási lánc menedzsment és az Internet a dolgok (IoT).
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Hyperledger Iroha egy üzleti bloláncú keretrendszer ihlette Hyperledger Fabric. Integrálja jól infrastrukturális projektek és funkciók tiszta, domain-vezérelt c + + tervezés és a hangsúly a mobil alkalmazások fejlesztését.   a láncalapú bizánci hibatűrő konszenzus algoritmus (Sumeragi). ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy mobil blockchain-alapú alkalmazás segítségével Iroha. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • használ Iroha-hoz épít, felfejlődik, és fuss egy egyszerű elosztott Főkönyv és tüntetés mozgatható alkalmazás.
 • Egyéni komplex eszközök (pénznemek, oszthatatlan jogok, sorozatszámok, szabadalmak, stb.) létrehozása és kezelése.
 • felhasználói fiókok kezelése, felhasználói jogosultságok ellenőrzése, stb.
 • a rendszerben lévő tranzakciókra és lekérdezésekre vonatkozó üzleti szabályok érvényesítése.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Indy egy Hyperledger projekt létrehozására decentralizált identitás rendszerek. Ez magában foglalja eszközök, könyvtárak és újrahasznosítható komponensek létrehozására digitális identitás gyökerezik blockchains vagy más osztott könyvek. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy Indy-alapú decentralizált identitás rendszer. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • decentralizált, önszuverén identitások létrehozása és kezelése elosztott főkönyvek használatával.
 • engedélyezi a digitális azonosítók együttműködési képességét tartományok, alkalmazások és silók között.
 • megérteni kulcsfontosságú fogalmak, mint a felhasználó által vezérelt csere, visszavonás, decentralizált azonosítók (DIDs), off-Ledger ügynökök, az adatok minimalizálása, stb
 • az Indy segítségével lehetővé teszi az identitástulajdonosok számára a személyes adatok és kapcsolatok független ellenőrzését.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Upcoming Blockchain Courses

Online Blockchain courses, Weekend Blockchain courses, Evening Blockchain training, Blockchain boot camp, Blockchain instructor-led, Weekend Blockchain training, Evening Blockchain courses, Blockchain coaching, Blockchain instructor, Blockchain trainer, Blockchain training courses, Blockchain classes, Blockchain on-site, Blockchain private courses, Blockchain one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions