CodeIgniter Kurzusok

CodeIgniter Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő CodeIgniter képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell alkalmazni a közös fejlesztési feladatokat, mint például a biztonság, az űrlapérvényesítés, a CRUD és egyebek a CodeIgniter használatával. A CodeIgniter képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

CodeIgniter Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
CodeIgniter egy PHP MVC (Model, View Controller) keretrendszer. CodeIgniter, a felhasználók képesek lesznek alkalmazni közös fejlesztési feladatok, mint például a biztonsági, formanyomtatvány validálás, CRUD, és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők, akik szeretnék építeni webalkalmazások CodeIgniter. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja a CRUD-t CodeIgniter az API-kód helyreállításához. Kiterjeszti CodeIgniter a függőségek fogyasztására. Töltse le CodeIgniter modelleket és nézeteket a tartályokból.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online CodeIgniter courses, Weekend CodeIgniter courses, Evening CodeIgniter training, CodeIgniter boot camp, CodeIgniter instructor-led, Weekend CodeIgniter training, Evening CodeIgniter courses, CodeIgniter coaching, CodeIgniter instructor, CodeIgniter trainer, CodeIgniter training courses, CodeIgniter classes, CodeIgniter on-site, CodeIgniter private courses, CodeIgniter one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions