Change Data Capture (CDC) Kurzusok

Change Data Capture (CDC) Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Change Data Capture (CDC) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan rögzíthetők az adatbázisban bekövetkezett változások. A Change Data Capture (CDC) képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Change Data Capture (CDC) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Debezium egy nyílt forráskódú elosztott platform az adatbázis változásainak rögzítésére. A Debezium egy adatbázis és olyan alkalmazások közötti összekötő szolgáltatásként működik, amelyek a adatbázis változásait szeretnék feldolgozni. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik szeretnék lehetővé tenni, hogy az alkalmazások folyamatosan nyomon kövessék és áthelyezzék az összes elkötelezettséget az adatbázisukba. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a ZooKeeper, a Kafka és a Debezium csatlakozó szolgáltatást. Alkalmazások létrehozása az adatbázis beadásainak, frissítéseinek és törléseinek automatikus fogyasztására és reagálására. Átalakítsa az adatbázis sorrendbeli változásokat eseményáramokra, amelyekre az alkalmazások azonnal válaszolhatnak. Áramlása minden sor szintű változás ugyanazon a sorrendben, hogy elkötelezett az adatbázis.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Change Data Capture (CDC) courses, Weekend Change Data Capture (CDC) courses, Evening Change Data Capture (CDC) training, Change Data Capture (CDC) boot camp, Change Data Capture (CDC) instructor-led, Weekend Change Data Capture (CDC) training, Evening Change Data Capture (CDC) courses, Change Data Capture (CDC) coaching, Change Data Capture (CDC) instructor, Change Data Capture (CDC) trainer, Change Data Capture (CDC) training courses, Change Data Capture (CDC) classes, Change Data Capture (CDC) on-site, Change Data Capture (CDC) private courses, Change Data Capture (CDC) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions