C++ Kurzusok

C++ Kurzusok

Helyi, oktatott élő C ++ tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni a C ++ alkalmazásokat A C ++ tanfolyam "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

C++ Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
49 hours
Overview
Mély C++ képzés a kvantitatív modellezési modellezés lefedésére és egy hatalmas projekt bevezetésére, amellyel a hallgatók valódi gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a Quants C++ programjaival
21 hours
Overview
Ez a háromnapos kurzus a C / C++ kód biztosításának alapjait tartalmazza a rosszindulatú felhasználók ellen, akik a kód kezelésében számos biztonsági rést használhatnak memóriakezeléssel és bemeneti kezeléssel, a kurzus a biztonságos kód írásának alapelveit tartalmazza.
21 hours
Overview
Alkalmas-e a C++ beágyazott rendszerekhez, például mikrokontrollerekhez és valósidejű operációs rendszerekhez?

Objektum-orientált programozást kell-e használni a mikrovezérlőkben?

Túl távol van-e a C++ a hardvertől, hogy hatékonyan működjön?

Ez az oktató által irányított, élő képzés foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, és megbeszélésen és gyakorlaton keresztül bemutatja, hogy a C++ hogyan használható beágyazott rendszerek kifejlesztésére, pontos, olvasható és hatékony kóddal. A résztvevők az elméletet a gyakorlatban egy beágyazott minta létrehozásával hozták létre a C++ .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg az objektum-orientált modellezés, a beágyazott szoftverprogramozás és a valós idejű programozás alapelveit
- Készítsen kódot a beágyazott rendszerek számára kicsi, gyors és biztonságos
- Kerülje el a sablonok, kivételek és egyéb nyelvi szolgáltatások kódolatlanságát
- Ismerje meg a C++ biztonsággal kritikus és valós idejű rendszerekben történő használatával kapcsolatos kérdéseket
- Hibakeresés a C++ programmal a cél eszközön

Közönség

- Fejlesztők
- A tervezők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
Ez egy 2 napos kurzus, amelynek célja a C++ programozóknak, akik az új C++ 11 szabvány alkalmazásában érdekeltek. Különösen hasznos a pénzügyi alkalmazások fejlesztői számára, amelyek az összes új funkciót magukban foglalják, a kódolási példákkal együtt, amelyeket a laborban végre kell hajtani
7 hours
Overview
C++ 17 ( C++ 17) a C++ programozási nyelv legújabb verziója. Számos új „nagy” nyelvi funkciót egészít ki azzal a céllal, hogy segítse a programozókat az egyszerűbb, tisztább és kifejezőbb kódok megírásában.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerkednek a C++ 17 legfontosabb új funkcióival, miközben egy minta C++ alkalmazást készítenek. Az esettanulmányokat és az interaktív beszélgetéseket a gyakorlati gyakorlattal kombinálják, hogy megmutatják, hogyan lehet a C++ 17 maximális hasznát elérni. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek tudással és gyakorlattal, hogy a C++ 17-et legjobban ki tudják használni az írásban. világosabb, egyszerűbb, jobb minőségű C++ kód.

Közönség

- Közbenső C++ fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment. The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming.

GOAL/BENEFITS

The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.

- Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
- Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
- Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
- Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
- Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
- Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
- A few exercises in order to practice some concepts

AUDIENCE/PARTICIPANTS

This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context.

PREVIOUS KNOWLEDGE

The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”.

PRACTICAL EXERCISES

During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
14 hours
Overview
Functional programming is the evaluation of mathematical functions for computational solutions. Together with C++, functional programming allows users to create complex elements and structures for web applications that are not susceptible to side effects and mutations.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at web developers who wish to functional program with C++

By the end of this training, participants will be able to:

- Use functional programming solutions to improve the performance of web applications.
- Avoid data mutation and side effects with functional programming.
- Create web applications in a functional programming style.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Ez egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
35 hours
Overview
Ez egy fejlett C++ tanfolyam, amelynek tárgya az objektum-orientált (OO) szoftverfejlesztés és -tervezés, a C++ programozási nyelvvel.
7 hours
Overview
Ezen a kurzuson a résztvevők megtanulják a C++ fogalmakat és a programozási készségeket.
35 hours
Overview
A kurzus egy átfogó objektumorientált C++ nyelvet és egyszerű példák használatát mutatja be. Ezek a szabványos mechanizmusok és a könyvtár
21 hours
Overview
Unreal Engine egy iparágban vezető játékfejlesztő eszközkészlet 3D-s játékok készítéséhez. Számos mai játék és sorozat fejlesztésére használták, köztük a Borderlands, a Gears of War, a Bio Shock és a Mass Effect.

Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait fedezi fel a Unreal Engine 4 Unreal miközben lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy saját mintajátékot készítsenek.

A tantárgy formátuma

- Vita + nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tervezésre és fejlesztésre. Alkalmi vetélkedők az előrehaladás és a megértés mérésére. Rengeteg oktató visszajelzés és elkötelezettség.
Weekend C++ courses, Evening C++ training, C++ boot camp, C++ instructor-led, Weekend C++ training, Evening C++ courses, C++ coaching, C++ instructor, C++ trainer, C++ training courses, C++ classes, C++ on-site, C++ private courses, C++ one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!