C++ Kurzusok

C++ Kurzusok

Helyi, oktatott élő C ++ tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni a C ++ alkalmazásokat A C ++ tanfolyam "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
49 hours
Overview
Deep C ++ képzések a kvantitatív módszerek modellezésére és hatalmas projekt bevezetése a gyakornokoknak, hogy valódi handson tapasztalattal rendelkezzenek a Quants C ++ programmal .
21 hours
Overview
A C ++ alkalmas beágyazott rendszerekhez, mint például a mikrokontrollerek és a valós idejű operációs rendszerek? Ha az objektumorientált programozást mikrokontrollerekben kell használni? A C ++ túl messze van a hardvertől, hogy hatékony legyen? Ez az oktatott, élő képzés foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, és vitákon és gyakorlatokon keresztül demonstrálja, hogyan lehet a C ++-t felhasználni a beágyazott rendszerek pontos, olvasható és hatékony kódolására A résztvevők gyakorlatba helyezik az elméletet a minta beágyazott alkalmazásának létrehozásakor a C ++-ban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az objektumorientált modellezés, a beágyazott szoftver programozás és a valós idejű programozás elveit Készítsen kódot a beágyazott rendszerek számára, amelyek kicsiek, gyorsak és biztonságosak Kerülje a sablonoktól, kivételekektől és egyéb nyelvi jellemzőktől származó kódot Ismerje meg a C ++ használatával kapcsolatos kérdéseket biztonsági kritikus és valós idejű rendszerekben C ++ program hibakeresése egy célkészüléken Közönség Fejlesztők A tervezők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez egy 2 napos kurzus, amelynek célja a C ++ programozók, akik érdeklődnek az új C ++ 11 szabvány alkalmazását az iparukban Különösen hasznos a pénzügyi alkalmazások fejlesztői számára, akik minden új funkciót lefednek, és kódolási példákat kell végrehajtani a laborban .
7 hours
Overview
A C ++ 17 (C ++ 17) a C ++ programozási nyelv legújabb verziója Számos új "nagy" nyelvi jellemzőt ad hozzá azzal a céllal, hogy a programozók egyszerűbb, tisztább és kifejezőbb kódot írjanak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a C ++ 17 legfontosabb új funkcióit, miközben átmegyek egy minta C ++ alkalmazás létrehozásán Esettanulmányok és interaktív megbeszélések kombinálva lesznek a handson gyakorlattal, hogy bemutassák, hogyan lehet a C ++ 17 előnyeit maximálisan kihasználni A kurzus végén a résztvevőknek meg kell ismerniük és gyakorlataikat, hogy a C ++ 17 legjobban kihasználhassák a világosabb, egyszerűbb, magasabb minőségű C ++ kód Közönség Intermediate C ++ fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment. The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming.

GOAL/BENEFITS

The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.

- Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
- Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
- Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
- Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
- Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
- Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
- A few exercises in order to practice some concepts

AUDIENCE/PARTICIPANTS

This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context.

PREVIOUS KNOWLEDGE

The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”.

PRACTICAL EXERCISES

During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
14 hours
Overview
Ez egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
35 hours
Overview
Ez egy fejlett C ++ tanfolyam, amely a CORE programozási nyelvre fókuszál az objektorientált (OO) szoftverfejlesztésre és -tervezésre .
7 hours
Overview
Ebben a kurzusban a résztvevők megtanulják a C ++ koncepciókat és a programozási készségeket .
35 hours
Overview
A kurzus egy átfogó objektum-orientált C ++ nyelvet és egyszerű példák használatát mutatja be. Ezek a szabványos mechanizmusok és könyvtárak
21 hours
Overview
Az Unreal Engine a 3D-s játékok létrehozására szolgáló játékfejlesztő eszközök iparágazati csomagja Korábban számos mai játék és sorozat fejlesztésére került sor, köztük a Borderlands, a Gears of War, a BioShock és a Mass Effect Ez a képzés lefedi az Unreal Engine 4 játékfejlesztésének alapjait, miközben lehetőséget ad a résztvevőknek saját mintajáték létrehozására Közönség Kezdő játékfejlesztők A tanfolyam formátuma Megbeszélés + erős hangsúly a kéziratok tervezésére és fejlesztésére Alkalmi kvízek az előrehaladás és a megértés mérésére Sok oktatói visszajelzés és elkötelezettség .

Upcoming Courses

Weekend C++ courses, Evening C++ training, C++ boot camp, C++ instructor-led, Weekend C++ training, Evening C++ courses, C++ coaching, C++ instructor, C++ trainer, C++ training courses, C++ classes, C++ on-site, C++ private courses, C++ one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!