C++ Kurzusok

C++ Kurzusok

Helyi, oktatott élő C ++ tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni a C ++ alkalmazásokat A C ++ tanfolyam "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
pcppProgramming in C++35 óraA kurzus egy átfogó objektum-orientált C ++ nyelvet és egyszerű példák használatát mutatja be. Ezek a szabványos mechanizmusok és könyvtárak
cpp11C++ 11 Programming 14 óraEz egy 2 napos kurzus, amelynek célja a C ++ programozók, akik érdeklődnek az új C ++ 11 szabvány alkalmazását az iparukban Különösen hasznos a pénzügyi alkalmazások fejlesztői számára, akik minden új funkciót lefednek, és kódolási példákat kell végrehajtani a laborban .
HMIAUTOHMI Development for Automotive Infotainment Systems 14 óraEz egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
MOS112Advanced C++ Software Design35 óraEz egy fejlett C ++ tanfolyam, amely a CORE programozási nyelvre fókuszál az objektorientált (OO) szoftverfejlesztésre és -tervezésre .
ooprogcObject Oriented Programming with C++7 óraEbben a kurzusban a résztvevők megtanulják a C ++ koncepciókat és a programozási készségeket .
CCQUANTC++ for Modeling Quantitative Finance 49 óraDeep C ++ képzések a kvantitatív módszerek modellezésére és hatalmas projekt bevezetése a gyakornokoknak, hogy valódi handson tapasztalattal rendelkezzenek a Quants C ++ programmal .
unrealUnreal Engine 4: Developing 3D Games with C++28 óraAz Unreal Engine a 3D-s játékok létrehozására szolgáló játékfejlesztő eszközök iparágazati csomagja Korábban számos mai játék és sorozat fejlesztésére került sor, köztük a Borderlands, a Gears of War, a BioShock és a Mass Effect Ez a képzés lefedi az Unreal Engine 4 játékfejlesztésének alapjait, miközben lehetőséget ad a résztvevőknek saját mintajáték létrehozására Közönség Kezdő játékfejlesztők A tanfolyam formátuma Megbeszélés + erős hangsúly a kéziratok tervezésére és fejlesztésére Alkalmi kvízek az előrehaladás és a megértés mérésére Sok oktatói visszajelzés és elkötelezettség .
Embedd8526Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++1421 óraThis training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment. The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming.

GOAL/BENEFITS

The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.

- Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
- Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
- Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
- Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
- Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
- Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
- A few exercises in order to practice some concepts

AUDIENCE/PARTICIPANTS

This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context.

PREVIOUS KNOWLEDGE

The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”.

PRACTICAL EXERCISES

During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
cplusplusforembeddedC++ for Embedded Systems21 óraA C ++ alkalmas beágyazott rendszerekhez, mint például a mikrokontrollerek és a valós idejű operációs rendszerek? Ha az objektumorientált programozást mikrokontrollerekben kell használni? A C ++ túl messze van a hardvertől, hogy hatékony legyen? Ez az oktatott, élő képzés foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, és vitákon és gyakorlatokon keresztül demonstrálja, hogyan lehet a C ++-t felhasználni a beágyazott rendszerek pontos, olvasható és hatékony kódolására A résztvevők gyakorlatba helyezik az elméletet a minta beágyazott alkalmazásának létrehozásakor a C ++-ban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az objektumorientált modellezés, a beágyazott szoftver programozás és a valós idejű programozás elveit Készítsen kódot a beágyazott rendszerek számára, amelyek kicsiek, gyorsak és biztonságosak Kerülje a sablonoktól, kivételekektől és egyéb nyelvi jellemzőktől származó kódot Ismerje meg a C ++ használatával kapcsolatos kérdéseket biztonsági kritikus és valós idejű rendszerekben C ++ program hibakeresése egy célkészüléken Közönség Fejlesztők A tervezők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Cpp17Writing Simpler Cleaner Code with C++ 177 óraA C ++ 17 (C ++ 17) a C ++ programozási nyelv legújabb verziója Számos új "nagy" nyelvi jellemzőt ad hozzá azzal a céllal, hogy a programozók egyszerűbb, tisztább és kifejezőbb kódot írjanak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a C ++ 17 legfontosabb új funkcióit, miközben átmegyek egy minta C ++ alkalmazás létrehozásán Esettanulmányok és interaktív megbeszélések kombinálva lesznek a handson gyakorlattal, hogy bemutassák, hogyan lehet a C ++ 17 előnyeit maximálisan kihasználni A kurzus végén a résztvevőknek meg kell ismerniük és gyakorlataikat, hogy a C ++ 17 legjobban kihasználhassák a világosabb, egyszerűbb, magasabb minőségű C ++ kód Közönség Intermediate C ++ fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
C++ for Embedded Systems - Szeged, Felső Tisza-Partk, 2019-03-26 09:305250EUR / 6050EUR
C++ for Embedded Systems - Miskolc, Tapolcafürdősze, 2019-03-27 09:305250EUR / 6050EUR
C++ for Embedded Systems - Pécs, belvárosh, 2019-04-01 09:305250EUR / 6050EUR
C++ for Embedded Systems - Kecskemétsze, 2019-04-03 09:305250EUR / 6050EUR
C++ for Embedded Systems - Budapest, V. kerületh, 2019-04-22 09:305250EUR / 6050EUR
Weekend C++ courses, Evening C++ training, C++ boot camp, C++ instructor-led, Weekend C++ training, Evening C++ courses, C++ coaching, C++ instructor, C++ trainer, C++ training courses, C++ classes, C++ on-site, C++ private courses, C++ one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!