C++ Kurzusok

C++ Kurzusok

Helyi, oktatott élő C ++ tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni a C ++ alkalmazásokat A C ++ tanfolyam "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

C++ Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
The course presents a comprehensive object-oriented language C++ and its use of simple examples. These are the standard mechanisms and library
14 hours
This is a 2 day course aimed at C++ programmers who are interested in applying the new C++11 standard in their industry. It is particularly useful for financial applications developers covering all new features with coding examples to be executed within the lab
14 hours
Ez egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
21 hours
Ez a háromnapos kurzus a C / C++ kód biztosításának alapjait tartalmazza a rosszindulatú felhasználók ellen, akik a kód kezelésében számos biztonsági rést használhatnak memóriakezeléssel és bemeneti kezeléssel, a kurzus a biztonságos kód írásának alapelveit tartalmazza.
35 hours
Ez egy fejlett C++ tanfolyam, amelynek tárgya az objektum-orientált (OO) szoftverfejlesztés és -tervezés, a C++ programozási nyelvvel.
7 hours
In this course, participants will learn C++ concepts and programming skills.
49 hours
Mély C++ képzés a kvantitatív modellezési modellezés lefedésére és egy hatalmas projekt bevezetésére, amellyel a hallgatók valódi gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a Quants C++ programjaival
21 hours
Unreal Engine egy iparágban vezető játékfejlesztő eszközkészlet 3D-s játékok készítéséhez. Számos mai játék és sorozat fejlesztésére használták, köztük a Borderlands, a Gears of War, a Bio Shock és a Mass Effect. Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait fedezi fel a Unreal Engine 4 Unreal miközben lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy saját mintajátékot készítsenek.
  A tantárgy formátuma
  • Vita + nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tervezésre és fejlesztésre. Alkalmi vetélkedők az előrehaladás és a megértés mérésére. Rengeteg oktató visszajelzés és elkötelezettség.
  21 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország provides in-depth coverage of Qt and its modules. By the end of this training, participants will have the necessary knowledge and practice to develop their own C++ application using Qt.
  21 hours
  This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment.  The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming. GOAL/BENEFITS The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.
  • Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
  • Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
  • Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
  • Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
  • Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
  • Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
  • A few exercises in order to practice some concepts
  AUDIENCE/PARTICIPANTS This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context. PREVIOUS KNOWLEDGE The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”. PRACTICAL EXERCISES During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
  21 hours
  Is C++ suitable for embedded systems such as microcontrollers and real-time-operating-systems? Should object-oriented-programming be used in microcontrollers? Is C++ too far removed from the hardware to be efficient? This instructor-led, live training addresses these questions and demonstrates through discussion and practice how C++ can be used to develop embedded systems with code that is accurate, readable, and efficient. Participants put theory into practice through the creation of a sample embedded application in C++. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the principles of object-oriented modelling, embedded software programming and real-time programming
  • Produce code for embedded systems that is small, fast and safe
  • Avoid code bloat from templates, exceptions, and other language features
  • Understand the issues related to using C++ in safety-critical and real-time systems
  • Debug a C++ program on a target device
  Audience
  • Developers
  • Designers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  7 hours
  C++ 17 ( C++ 17) a C++ programozási nyelv legújabb verziója. Számos új „nagy” nyelvi funkciót egészít ki azzal a céllal, hogy segítse a programozókat az egyszerűbb, tisztább és kifejezőbb kódok megírásában. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerkednek a C++ 17 legfontosabb új funkcióival, miközben egy minta C++ alkalmazást készítenek. Az esettanulmányokat és az interaktív beszélgetéseket a gyakorlati gyakorlattal kombinálják, hogy megmutatják, hogyan lehet a C++ 17 maximális hasznát elérni. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek tudással és gyakorlattal, hogy a C++ 17-et legjobban ki tudják használni az írásban. világosabb, egyszerűbb, jobb minőségű C++ kód. Közönség
  • Közbenső C++ fejlesztők
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  A funkcionális programozás a számítástechnikai megoldások matematikai funkcióinak értékelése. A funkcionális programozás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan webes alkalmazások komplex elemeit és szerkezeteit hozzon létre, amelyek nem érzékenyek a mellékhatásokra és a mutációkra. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan webfejlesztőkre irányul, akik funkcionális programot szeretnének használni C++ A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Használjon funkcionális programozási megoldásokat a webalkalmazások teljesítményének javításához. Kerülje az adatok mutációit és a mellékhatásokat a funkcionális programozással. Webes alkalmazások létrehozása funkcionális programozási stílusban.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  35 hours
  C++ egy C-alapú objektumorientált programozási nyelv. Qt a GUI-k fejlesztésének kerete C++ alkalmazások számára. Az elosztott alkalmazások gyakran olyan üzenetkönyvtárat használnak, mint a ZeroMQ, hogy szinkron módon kommunikáljanak más komponensekkel, szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal. Az üzeneteket először serializálják egy serializációs protokoll használatával, mint például a Protocol Buffers, amely lehetővé teszi, hogy az üzeneteket olyan összeállított bájtként továbbítsák, amelyek kisebbek és könnyebbek, mint a JSON vagy XML fájlok. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) bemutatja a C++, a Qt GUI keretrendszer és a különböző kommunikációs technológiák, mint például a ZeroMQ és a Protocol Buffers, amelyek használhatók írni elosztott alkalmazások. A képzés befejezése előtt a résztvevők rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és gyakorlatokkal, hogy írjanak és összeállítsák a kérelmet C++, Qt és gcc segítségével Linux Centos 6/7. A résztvevők a Zero MQ és a Protocol Buffers segítségével is integrálják a szinkron üzenetküldő képességeket. A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  35 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use advanced C++ programming techniques to develop complex, secure, and high-performance systems and applications. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up a development environment that includes all C++ libraries, packages and frameworks.
  • Understand the features, components, and basic elements of C++.
  • Create complex C++ applications using advanced programming techniques.
  • Learn how to write readable, fast, and secure code in C++.
  • Know the common security pitfalls in C++ language and how to mitigate them.
  • Implement test strategies for code quality and security control.
  • Use the diagnostics and debugging tools in C++ development.

  Last Updated:

  Online C++ courses, Weekend C++ courses, Evening C++ training, C++ boot camp, C++ instructor-led, Weekend C++ training, Evening C++ courses, C++ coaching, C++ instructor, C++ trainer, C++ training courses, C++ classes, C++ on-site, C++ private courses, C++ one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions