Bash Kurzusok

Bash Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Bash képzések interaktív gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan lehet a Bash-t automatizálni és kezelni a Linux- és Unix-szerű operációs rendszereken futó rendszereket. A bash képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Bash Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az Bash parancsnyelvi értelmező és szkriptnyelv a Linux és más Unix-szerű operációs rendszerek számára.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek és rendszergazdáknak szól, akik szeretnék automatizálni feladataikat és hatékonyabban kezelni rendszereiket a Bash segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Bash. Írjon és hajtson végre Bash szkriptet. Ismerje meg egy Bash szkript életciklusát és azt, hogy az Bash hogyan illeszkedik a rendszeradminisztrációs feladatokhoz. Az Bash segítségével automatizálhatja a feladatokat és kezelheti a rendszereket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
The course answers questions: How does the shell works? How to write programs in a shell?

Last Updated:

Online Bash courses, Weekend Bash courses, Evening Bash training, Bash boot camp, Bash instructor-led, Weekend Bash training, Evening Bash courses, Bash coaching, Bash instructor, Bash trainer, Bash training courses, Bash classes, Bash on-site, Bash private courses, Bash one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions