Authorized Systems Engineering Kurzusok

Engedélyezte a Linux Foundation Systems Engineering kategóriájú kurzusokat.

Machine Translated

Authorized Systems Engineering Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Élő online (virtuális) vagy élő (osztály) 4 napos oktató-vezérelt osztályidő Hands-on Labs & Feladatok források & tanfolyam kézikönyv Teljesítmény tanúsítvány Digitális Badge A fejlett adminisztrációs és hálózati készségekkel rendelkező sysadminek igénye soha nem volt nagyobb, és a tapasztalattal rendelkező emberek számára a verseny erőteljes. Függetlenül attól, hogy szakértői tesztelést keres a Linux Alapítvány Tanúsított Mérnök (LFCE) tanúsításra, képzésre van szüksége, hogy segítsen átállni Linux más platformokból, vagy csak ezeket a létfontosságú adminisztrációs és hálózati készségeket keresed, ez az oktató által vezetett tanfolyam megtanítja, mit kell tudnod. Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban megtanulják a fejlett Linux adminisztrációs készségek, beleértve, hogyan kell tervezni, telepíteni és fenntartani a hálózat fut Linux, hogyan kell adminisztrálni a hálózati szolgáltatások, a készségek létrehozása és üzemeltetése a hálózat bármilyen nagy Linux terjesztés, hogyan kell biztonságosan konfigurálni a hálózati felületek, és hogyan kell telepíteni és konfigurálni a fájlokat, web, e-mail és név szerverek. Mit fogsz nyerni? Ez a kurzus mindent megtanít, amit tudni kell, hogy egy fejlett rendszer adminisztrátor és felkészülni az LFCE tanúsításra.
28 hours
Az automatizálás elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozásban hatékonyan működjön Linux. Az automatizálás lehetővé teszi a költségek minimalizálását a kézi műveletek csökkentésével, segít az adatközpont teljes körű megfelelésének biztosításában, szabványosítja a szoftver infrastruktúráját és felgyorsítja a rakomány- és felhőinfrastruktúrák telepítését. Ez a kurzus megtanítja, hogyan kell használni az automatizálást, hogy ezeket az eredményeket. Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban megtanulják, hogyan kell részt venni az adatközpont automatizálásával kapcsolatos építészeti döntésekben, és megérteni a fejlett rendszerkezelési koncepciókat és technikákat, amelyek mérlegelhetik a méretezhetőséget, a reprodukálhatóságot és a hatékonyságot. A kurzus magában foglalja azt is, hogyan kell biztosítani a fizikai (bar-metál) és a virtuális hostek következetes és méretezhető módon, telepíteni konfigurációs menedzsment eszközök egy heterogén Linux környezetben, csomag szoftver kiadásokat mind RPM és DPKG-alapú rendszerek, tervezése, építése és testreszabása OS kiadásokat a környezetben és így tovább. Mit fogsz nyerni? Ez a kurzus mindent felkészít, amit tudnod kell, hogy Linux automatizálási eszközöket vezessen be egy vállalati környezetben.
28 hours
Élő online (virtuális) vagy élő (osztály)  4 nap oktató által vezetett osztályidő  Hands-on Labs & Feladatok  Részletek & Tanfolyam kézikönyv  Teljesítmény tanúsítvány  Digital Badge A nyílt forráskódú virtualizáció mélyen elmélyül a KVM (Kernel-alapú Virtual Machine) és a Xen, a legnépszerűbb hypervisor virtualizációs technológiák a nyílt forráskódú ökoszisztémában, valamint a telepítés és a tartályok használata. A virtualizáció területén szakértők által épített, ez a kurzus technikai háttérrel rendelkezik, hogy megértsék a modern virtuális informatikai infrastruktúra építéséhez és kezeléséhez szükséges összetevőket. Mit fogsz tanulni? Ez a kurzus KVM képzést nyújt a földről a QEMU-ra és a libvirtra, valamint a Xen-re összpontosítva. Meg fogja tanulni, hogyan lehet ezeket és más kapcsolódó nyílt forráskódú komponenseket összegyűjteni egy virtuális informatikai infrastruktúra létrehozásához. A gyakorlati telepítési készségekre, a virtuális infrastruktúra biztosítására és a megoldások kezelésére összpontosít, valamint a tartályok használatára vonatkozó részletes anyagokra. A laboratóriumi gyakorlatok középpontjában a virtuális képek és snapshots, a telepítés, a VM létrehozása és karbantartása, az integráció a hálózati infrastruktúrával, a készülék átvitelével és így tovább. Mit fogsz nyerni? Ez a kurzus felkészíti Önt a szükséges készségekkel, hogy megértsük a KVM és a Xen szerepét a virtualizációs ökoszisztémában, és összegyűjti a KVM és más komponenseket egy robusztus és hatékony virtuális informatikai infrastruktúrába.

Last Updated:

Online Authorized Systems Engineering courses, Weekend Authorized Systems Engineering courses, Evening Authorized Systems Engineering training, Authorized Systems Engineering boot camp, Authorized Systems Engineering instructor-led, Weekend Authorized Systems Engineering training, Evening Authorized Systems Engineering courses, Authorized Systems Engineering coaching, Authorized Systems Engineering instructor, Authorized Systems Engineering trainer, Authorized Systems Engineering training courses, Authorized Systems Engineering classes, Authorized Systems Engineering on-site, Authorized Systems Engineering private courses, Authorized Systems Engineering one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions