Authorized Cloud and Containers Kurzusok

Engedélyezett A Linux Foundation Cloud & Containers kategória tanfolyamai.

Machine Translated

Authorized Cloud and Containers Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Ez a kurzus magában foglalja az alapvető fogalmakat, amelyeket általában egy Kubernetes klaszter létrehozásához és adminisztrálásához használnak a termelő-független eszközök használatával. Egy klasztert építünk, meghatározjuk a hálózati konfigurációt, növekedjük a klasztert, telepítjük az alkalmazásokat és konfiguráljuk a tárolást, a biztonságot és más objektumokat, amelyek a tipikus használathoz szükségesek. Ez a kurzus bemutatja a sok készség szükséges adminisztrálni Kubernetes egy termelési környezetben, és kiváló felkészülés a tanúsított Kubernetes adminisztrátor (CKA) vizsga. Ebben a kurzusban megtudhatja:
  egy többszög Kubernetes klaszter telepítése kubadm használatával, hogyan kell növekedni egy klaszter, kiválasztani és végrehajtani a klaszter hálózat, különböző módszerek alkalmazási életciklus menedzsment, beleértve a skálázás, frissítések és roll-back.
A kurzus magában foglalja a biztonsági konfigurációt mind a klaszter, mind a tartályok számára:
  a tartályok rendelkezésre álló tárolásának kezelése, a megfigyelés, a kontejnerek és a klaszterek rögzítése és megoldása, a kontejner elhelyezkedésének programozása és affinitása, használja Helm és Charts automatizálni alkalmazás telepítése, és A Föderáció megértése a hibakörültségért és a magasabb rendelkezésre állásért.
Ennek a kurzusnak a végén felkészülni fogsz egy termelési fokú Kubernetes klaszter telepítésére és konfigurálására, a hálózati konfigurációtól a frissítésekig a szolgáltatásokon keresztül elérhető telepítésekhez, valamint a Kubernetes adminisztrációhoz szükséges folyamatos feladatok kezelésére. Ez a kurzus a CKA tanúsítási vizsga előkészítéseként is szolgál.
21 hours
Ez a kurzus megtanítja, hogyan kell tartani, tárolni, telepíteni és konfigurálni egy alkalmazást egy multi-node csoportba. A tanúsított alkalmazásfejlesztő (CKAD) vizsga előkészítéseként is szolgál. Kezdve egy egyszerű Python forgatókönyv, ez a kurzus megmutatja:
  Hogyan határozzuk meg az alkalmazási forrásokat A nukleáris primitivek használata a méretezhető alkalmazások létrehozásához, nyomon követéséhez és problémamegoldásához Kubernetes a hálózati plug-inekkel való együttműködés, biztonsági és felhő tárolása, Ön is ki lesz téve sok a funkciók szükségesek, hogy telepítse egy alkalmazást egy termelési környezetben.
Mit fogsz kapni ebben a kurzusban? Az érintett témák közvetlenül összhangban vannak a CKAD program által tesztelt tudási területekkel, és jelentősen növelik a diákok képességét a tanúsításhoz.
28 hours
Ez az oktató által vezetett tanfolyam biztosítja a készségeket és ismereteket a széles körű legjobb gyakorlatok biztosítására tartályalapú alkalmazások és Kubernetes platformok során építés, telepítés, és futamidő. Mit fogsz tanulni? Ez a kurzus bemutatja Önt a tudás és készségek szükségesek a biztonság fenntartásához dinamikus, többprojekt környezetben. Ez a kurzus a biztonsági aggályokat foglalja magában:
  felhőtermelési környezet a biztonsági tartályok ellátási láncával kapcsolatos témákat fedezi, a klaszter előtti témák konfigurálódtak a telepítés révén, és folyamatosan, agilis használat, beleértve a jelenlegi biztonsági és sebezhetőség-információk megtalálását is.
A kurzus magában foglalja a gyakorlati laboratóriumokat egy Kubernetes klaszter létrehozására és biztosítására, valamint a biztonsági események nyomon követésére és rögzítésére. Mit fogsz nyerni? Ez a kurzus a Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) vizsga előkészítéseként készült, és jelentősen növeli a diákok képességét a tanúsításra.

Last Updated:

Online Authorized Cloud and Containers courses, Weekend Authorized Cloud and Containers courses, Evening Authorized Cloud and Containers training, Authorized Cloud and Containers boot camp, Authorized Cloud and Containers instructor-led, Weekend Authorized Cloud and Containers training, Evening Authorized Cloud and Containers courses, Authorized Cloud and Containers coaching, Authorized Cloud and Containers instructor, Authorized Cloud and Containers trainer, Authorized Cloud and Containers training courses, Authorized Cloud and Containers classes, Authorized Cloud and Containers on-site, Authorized Cloud and Containers private courses, Authorized Cloud and Containers one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions