ATDD Kurzusok | Acceptance Test Driven Development (ATDD) Kurzusok

ATDD Kurzusok

Helyi, oktatói élő elfogadó tesztvezetéses fejlesztési (ATDD) képzések lefedik az ATDD különböző valós idejű alkalmazásait A tanfolyamok olyan területeket foglalnak magukban, mint például a példa szerinti specifikáció, a viselkedéstől vezérelt fejlesztés (BDD), a példákon alapuló fejlesztés (EDD), a támogatott fejlesztés (SDD) és a tesztvezérelt fejlesztés (TDD) Az ATDD képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik Az ATDD Story Test Driven Development néven is ismert NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

ATDD Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
In this instrucor-led, live training in Magyarország participants will learn how to write high quality tests by employing "screenplays" and the idea of "actors, tasks, and goals" to express tests in business terms rather than as interactions between system components. We look at both functional and UI testing scenarios and demonstrate how Serenity can be used to manage their testing. All lecture, notes, quizes and discussions are accompanied by live hands-on practice and implementation. By the end of this training, participants will understand the Serenity framework and be able to utilize it with comfort. As important, participants will learn to think of and approach test automation from a different light.
7 hours
A képzés informatikai és üzleti személyzet számára készült. A kurzus célja, hogy a szoftverfejlesztési folyamat során lehetővé tegye a szervezeti egységek közötti kommunikációt. A résztvevők megtanulják a viselkedési teszteket, hogy megbízhatóbb szoftvereket hozzanak létre költséges és fejlett eszközök nélkül.
7 hours
A J Behave egy nyílt forráskódú, Java alapú BDD keret, amely természetes nyelvi stílusú tesztek írására szolgál. A BDD, vagy a Behavior Driven Development egy agilis szoftverfejlesztési technika, amely ösztönzi a fejlesztők, a minőségbiztosítási és a nem műszaki üzletemberek közötti együttműködést egy szoftverprojektben. Ez a képzés a BDD megvitatásával kezdődik, és arról, hogy a J Behave keret hogyan használható fel a BDD tesztelésére a webes alkalmazásokban. A résztvevők széles lehetőséget kapnak arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek az oktatóval és a társakkal, miközben megvalósítják a gyakorlati alapú gyakorlati környezetben megtanult koncepciókat és taktikákat. A képzés végére a résztvevők megértik a BDD-t és J Behave , valamint a gyakorlatot és az eszközkészletet a valós szoftverek tesztelési forgatókönyveinek tesztjeinek írásához. Közönség
 • Tesztelők és fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra. A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
7 hours
Cucumber Electron egy keretrendszer a BDD (Behavior Driven Development) tesztek írására a tiszta nyelven, Electron, egy keretrendszer a webes technológiákat használó asztali alkalmazások létrehozására. Ez célja a Javascript webes alkalmazások tesztelésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell írni és végrehajtani a BDD stílusú tesztelési esetek a node.js alkalmazások használatával Cucumber Electron. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Végezze el a BDD teszteket és az alkalmazás kódját egyetlen folyamatban (nem transzpilálva) Írjon olyan teszteket, amelyek gyorsabbak, kevésbé törékenyek és könnyebbek a debugáláshoz
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok

Last Updated:

Online ATDD (Acceptance Test Driven Development) courses, Weekend ATDD courses, Evening ATDD training, Acceptance Test Driven Development boot camp, ATDD (Acceptance Test Driven Development) instructor-led, Weekend Acceptance Test Driven Development training, Evening Acceptance Test Driven Development courses, Acceptance Test Driven Development (ATDD) coaching, ATDD (Acceptance Test Driven Development) instructor, ATDD trainer, ATDD (Acceptance Test Driven Development) training courses, ATDD classes, ATDD on-site, Acceptance Test Driven Development (ATDD) private courses, ATDD one on one trainingOnline Acceptance Test Driven Development courses, Weekend Acceptance Test Driven Development (ATDD) courses, Evening ATDD (Acceptance Test Driven Development) training, Acceptance Test Driven Development (ATDD) boot camp, Acceptance Test Driven Development (ATDD) instructor-led, Weekend ATDD training, Evening ATDD (Acceptance Test Driven Development) courses, ATDD (Acceptance Test Driven Development) coaching, Acceptance Test Driven Development (ATDD) instructor, Acceptance Test Driven Development trainer, ATDD training courses, Acceptance Test Driven Development classes, Acceptance Test Driven Development on-site, ATDD private courses, ATDD one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions