ATDD Kurzusok | Acceptance Test Driven Development (ATDD) Kurzusok

ATDD Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő elfogadási tesztvezérelt fejlesztési (ATDD) képzések különféle valós alkalmazásokat fednek le az ATDD számára. A kurzusok olyan területeket fednek le, mint például a specifikáció, a viselkedésvezérelt fejlesztés (BDD), a példavezérelt fejlesztés (EDD), a támogatásvezérelt fejlesztés (SDD) és a tesztvezérelt fejlesztés (TDD). Az ATDD képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Az ATDD Story Test Driven Development néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ATDD Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
"Számos tesztautomatizáló csapat által eltöltött idő 40-70% -a tölti tesztcsomagjainak fenntartását vagy a refactoring teszteket, mert az alkalmazás megváltozott, hanem csak átvizsgálja a tesztek eredményeit, amikor megtörik" John Furguson Smart, a Serenity alkotója A Serenity egy nyílt forráskódú adatszolgáltatási könyvtár, amely lehetővé teszi a tesztelők számára, hogy jól strukturált, fenntartható elfogadási kritériumokat írjanak le A Serenity gazdag és értelmes tesztjelentéseket ("élő dokumentáció") állít elő, amelyek nemcsak a teszt eredményekről számolnak be, hanem dokumentálják azt is, amit tettek egy lépésről lépésre elbeszélő formátumban, amely magában foglalja a tesztadatokat és a képernyőképeket Ebben a tréningben a résztvevők megtanulják a "színészek", "szereplők, feladatok és célok" elképzeléseinek felhasználásával a magas színvonalú tesztek írását, hogy kifejezzék a teszteket üzleti szempontból, nem pedig a rendszerösszetevők közötti kölcsönhatásoknak Megvizsgáljuk mind a funkcionális, mind a felhasználói vizsgálati forgatókönyveket, és bemutatjuk, hogyan használhatók a Serenity a tesztelésükre Minden előadást, megjegyzést, vitát és beszélgetést az élő handson gyakorlat és végrehajtás kísér A képzés végére a résztvevők meg fogják érteni a Serenity keretet, és kényelmesen használhatják azt Amennyire fontos, a résztvevők megtanulják gondolkodni és megközelíteni a tesztautomatizálást egy másik fényből Közönség Automatizálási teszterek A tanfolyam formátuma Ez a kurzus a résztvevők számára a Behavior Driven Development (BDD) reallife esetekről szól, és bemutatja, hogyan kell végrehajtani a Serenity-t különböző teszthelyzetekben .
7 hours
A képzés informatikai és üzleti személyzet számára készült. A kurzus célja, hogy a szoftverfejlesztési folyamat során lehetővé tegye a szervezeti egységek közötti kommunikációt. A résztvevők megtanulják a viselkedési teszteket, hogy megbízhatóbb szoftvereket hozzanak létre költséges és fejlett eszközök nélkül.
7 hours
Cucumber Electron egy keretrendszer a BDD (Behavior Driven Development) tesztek írására a tiszta nyelven, Electron, egy keretrendszer a webes technológiákat használó asztali alkalmazások létrehozására. Ez célja a Javascript webes alkalmazások tesztelésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell írni és végrehajtani a BDD stílusú tesztelési esetek a node.js alkalmazások használatával Cucumber Electron. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Végezze el a BDD teszteket és az alkalmazás kódját egyetlen folyamatban (nem transzpilálva) Írjon olyan teszteket, amelyek gyorsabbak, kevésbé törékenyek és könnyebbek a debugáláshoz
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
7 hours
A J Behave egy nyílt forráskódú, Java alapú BDD keret, amely természetes nyelvi stílusú tesztek írására szolgál. A BDD, vagy a Behavior Driven Development egy agilis szoftverfejlesztési technika, amely ösztönzi a fejlesztők, a minőségbiztosítási és a nem műszaki üzletemberek közötti együttműködést egy szoftverprojektben. Ez a képzés a BDD megvitatásával kezdődik, és arról, hogy a J Behave keret hogyan használható fel a BDD tesztelésére a webes alkalmazásokban. A résztvevők széles lehetőséget kapnak arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek az oktatóval és a társakkal, miközben megvalósítják a gyakorlati alapú gyakorlati környezetben megtanult koncepciókat és taktikákat. A képzés végére a résztvevők megértik a BDD-t és J Behave , valamint a gyakorlatot és az eszközkészletet a valós szoftverek tesztelési forgatókönyveinek tesztjeinek írásához. Közönség
 • Tesztelők és fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra. A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.

Last Updated:

Online ATDD (Acceptance Test Driven Development) courses, Weekend ATDD courses, Evening ATDD training, Acceptance Test Driven Development boot camp, ATDD (Acceptance Test Driven Development) instructor-led, Weekend Acceptance Test Driven Development training, Evening Acceptance Test Driven Development courses, Acceptance Test Driven Development (ATDD) coaching, ATDD (Acceptance Test Driven Development) instructor, ATDD trainer, ATDD (Acceptance Test Driven Development) training courses, ATDD classes, ATDD on-site, Acceptance Test Driven Development (ATDD) private courses, ATDD one on one trainingOnline Acceptance Test Driven Development courses, Weekend Acceptance Test Driven Development (ATDD) courses, Evening ATDD (Acceptance Test Driven Development) training, Acceptance Test Driven Development (ATDD) boot camp, Acceptance Test Driven Development (ATDD) instructor-led, Weekend ATDD training, Evening ATDD (Acceptance Test Driven Development) courses, ATDD (Acceptance Test Driven Development) coaching, Acceptance Test Driven Development (ATDD) instructor, Acceptance Test Driven Development trainer, ATDD training courses, Acceptance Test Driven Development classes, Acceptance Test Driven Development on-site, ATDD private courses, ATDD one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions