App-V Kurzusok

App-V Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Microsoft App-V képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az App-V alapjait és haladó témáit. Az App-V képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

App-V Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A Microsoft Application Virtualization ( App-V ) lehetővé teszi olyan alkalmazások létrehozását, amelyek központilag kezelt szolgáltatásokként futnak. App-V alkalmazások előnye, hogy soha nem kell őket közvetlenül a végfelhasználó számítógépére telepíteni, és soha nem állnak ellentmondásban más alkalmazásokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk az alkalmazás virtualizációjának mögött meghúzódó architektúrát, összetevőket és folyamatokat, valamint lépésről lépésre a résztvevőket az App-V és App-V alkalmazások élő laboratóriumi környezetben történő telepítésén keresztül. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel az App-V telepítéséhez, konfigurálásához, adminisztrációjához és hibaelhárításához, valamint saját App-V alkalmazások létrehozásához, csomagolásához és telepítéséhez. A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzés:
 • Ez a tanfolyam az App-V 5.1 verziójára terjed ki. Egy másik verzióra való képzéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A Microsoft Application Virtualization ( App-V ) lehetővé teszi olyan alkalmazások létrehozását, amelyek központilag kezelt szolgáltatásokként futnak. App-V alkalmazások előnye, hogy soha nem kell őket közvetlenül a végfelhasználó számítógépére telepíteni, és soha nem állnak ellentmondásban más alkalmazásokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben fejlett technikákat és hibaelhárítási tudnivalókat fedezünk fel a Microsoft Application Virtualization ( App-V ) számára, különösen a szekvenálás és a csomagolás területén. A tanfolyam végére a résztvevők mélyen megértik az App-V és képesek lesznek szekvenciára, hibaelhárításra és komplex problémák megoldására.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  Megjegyzés:
  • Ez a tanfolyam az App-V 5.1 verziójára terjed ki. Ha más verzióra van szüksége edzésre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ez a kurzus az App Virtualizációra összpontosít, és nem terjed ki az MDOP egyéb összetevőire.

  Last Updated:

  Online Microsoft App-V courses, Weekend App-V courses, Evening App-V training, Microsoft Application Virtualization (App-V) boot camp, Microsoft App-V instructor-led, Weekend Microsoft Application Virtualization (App-V) training, Evening Microsoft Application Virtualization (App-V) courses, Microsoft Application Virtualization coaching, Microsoft App-V instructor, App-V trainer, Microsoft App-V training courses, App-V classes, App-V on-site, Microsoft Application Virtualization private courses, App-V one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions