App-V Kurzusok

App-V Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Microsoft App-V tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az App-V alapjait és fejlett témáit. Az App-V edzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (App-V) lehetővé teszi, hogy hozzanak létre az alkalmazások futó központilag kezelt szolgáltatások. App-V pályázatokat volna a jótétemény-ból soha igényt tartó-hoz lenni beiktatott közvetlenül-on végfelhasználó & #39; s betű számítógép és soha ellentmondó-val más pályázatokat.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, bemutatjuk az építészet, alkatrészek és folyamatok mögött alkalmazás virtualizáció és sétáljon résztvevők lépésről-lépésre történő telepítését az App-V és App-V alkalmazások élő labor környezetben. Végére a tanfolyam, a résztvevők a tudás és gyakorlati gyakorlati szükséges telepíteni, konfigurálni, adminisztrálni, és a hibaelhárítás App-V, valamint létrehozása, csomag és telepíteni a saját App-V alkalmazásokat.

formátuma a kurzus

-

rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

megjegyzi:

- Ez természetesen kiterjed változat 5,1-ból App-V. A képzés egy másik változat, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
A Microsoft Application Virtualization (AppV) lehetővé teszi a központilag kezelt alkalmazások létrehozását Az AppV alkalmazások előnye, hogy soha nem kell közvetlenül telepíteni a végfelhasználó számítógépére, és soha nem ütközik más alkalmazásokkal Ebben az oktatott képzésben az AppV fejlett technikáit és hibaelhárítási módszereit tárgyaljuk, különösen a szekvenálás és a csomagolás területén A tanfolyam végére a résztvevők alaposan megismerik az AppV-t, és képesek lesznek szimulálni, hibaelhárítani és megoldani az összetett kérdéseket Közönség Az asztali konfigurációk és telepítések kezeléséért felelős IT szakemberek Informatikai szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat és készségeiket a virtualizációban A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat Megjegyzés: Ez a tanfolyam kiterjed az AppV 51 verziójára Ha más verzióra van szüksége képzésre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot Ez a kurzus az App Virtualizációra koncentrál, és nem terjed ki más MDOP komponensekre .

Upcoming Courses

Weekend App-V courses, Evening App-V training, App-V boot camp, App-V instructor-led, Weekend App-V training, Evening App-V courses, App-V coaching, App-V instructor, App-V trainer, App-V training courses, App-V classes, App-V on-site, App-V private courses, App-V one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!