App-V Kurzusok

App-V Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Microsoft App-V tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az App-V alapjait és fejlett témáit. Az App-V edzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

App-V Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A Microsoft Application Virtualization ( App-V ) lehetővé teszi olyan alkalmazások létrehozását, amelyek központilag kezelt szolgáltatásokként futnak. App-V alkalmazások előnye, hogy soha nem kell őket közvetlenül a végfelhasználó számítógépére telepíteni, és soha nem állnak ellentmondásban más alkalmazásokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk az alkalmazás virtualizációjának mögött meghúzódó architektúrát, összetevőket és folyamatokat, valamint lépésről lépésre a résztvevőket az App-V és App-V alkalmazások élő laboratóriumi környezetben történő telepítésén keresztül. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel az App-V telepítéséhez, konfigurálásához, adminisztrációjához és hibaelhárításához, valamint saját App-V alkalmazások létrehozásához, csomagolásához és telepítéséhez. A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzés:
 • Ez a tanfolyam az App-V 5.1 verziójára terjed ki. Egy másik verzióra való képzéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A Microsoft Application Virtualization ( App-V ) lehetővé teszi olyan alkalmazások létrehozását, amelyek központilag kezelt szolgáltatásokként futnak. App-V alkalmazások előnye, hogy soha nem kell őket közvetlenül a végfelhasználó számítógépére telepíteni, és soha nem állnak ellentmondásban más alkalmazásokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben fejlett technikákat és hibaelhárítási tudnivalókat fedezünk fel a Microsoft Application Virtualization ( App-V ) számára, különösen a szekvenálás és a csomagolás területén. A tanfolyam végére a résztvevők mélyen megértik az App-V és képesek lesznek szekvenciára, hibaelhárításra és komplex problémák megoldására.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  Megjegyzés:
  • Ez a tanfolyam az App-V 5.1 verziójára terjed ki. Ha más verzióra van szüksége edzésre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ez a kurzus az App Virtualizációra összpontosít, és nem terjed ki az MDOP egyéb összetevőire.

  Last Updated:

  Online Microsoft App-V courses, Weekend App-V courses, Evening App-V training, Microsoft Application Virtualization (App-V) boot camp, Microsoft App-V instructor-led, Weekend Microsoft Application Virtualization (App-V) training, Evening Microsoft Application Virtualization (App-V) courses, Microsoft Application Virtualization coaching, Microsoft App-V instructor, App-V trainer, Microsoft App-V training courses, App-V classes, App-V on-site, Microsoft Application Virtualization private courses, App-V one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions