App-V Kurzusok

App-V Kurzusok

Local, instructor-led live Microsoft App-V training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals and advanced topics of App-V.

App-V training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live App-V training can be carried out locally on customer premises in Magyarország or in NobleProg corporate training centers in Magyarország. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (App-V) lehetővé teszi, hogy hozzanak létre az alkalmazások futó központilag kezelt szolgáltatások. App-V pályázatokat volna a jótétemény-ból soha igényt tartó-hoz lenni beiktatott közvetlenül-on végfelhasználó & #39; s betű számítógép és soha ellentmondó-val más pályázatokat.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, bemutatjuk az építészet, alkatrészek és folyamatok mögött alkalmazás virtualizáció és sétáljon résztvevők lépésről-lépésre történő telepítését az App-V és App-V alkalmazások élő labor környezetben. Végére a tanfolyam, a résztvevők a tudás és gyakorlati gyakorlati szükséges telepíteni, konfigurálni, adminisztrálni, és a hibaelhárítás App-V, valamint létrehozása, csomag és telepíteni a saját App-V alkalmazásokat.

formátuma a kurzus

-

rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

megjegyzi:

- Ez természetesen kiterjed változat 5,1-ból App-V. A képzés egy másik változat, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
A Microsoft Application Virtualization (AppV) lehetővé teszi a központilag kezelt alkalmazások létrehozását Az AppV alkalmazások előnye, hogy soha nem kell közvetlenül telepíteni a végfelhasználó számítógépére, és soha nem ütközik más alkalmazásokkal Ebben az oktatott képzésben az AppV fejlett technikáit és hibaelhárítási módszereit tárgyaljuk, különösen a szekvenálás és a csomagolás területén A tanfolyam végére a résztvevők alaposan megismerik az AppV-t, és képesek lesznek szimulálni, hibaelhárítani és megoldani az összetett kérdéseket Közönség Az asztali konfigurációk és telepítések kezeléséért felelős IT szakemberek Informatikai szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat és készségeiket a virtualizációban A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat Megjegyzés: Ez a tanfolyam kiterjed az AppV 51 verziójára Ha más verzióra van szüksége képzésre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot Ez a kurzus az App Virtualizációra koncentrál, és nem terjed ki más MDOP komponensekre .
Weekend Microsoft App-V courses, Evening App-V training, App-V boot camp, Microsoft Application Virtualization (App-V) instructor-led, Weekend Microsoft App-V training, Evening Microsoft Application Virtualization (App-V) courses, Microsoft Application Virtualization (App-V) coaching, Microsoft Application Virtualization instructor, Microsoft App-V trainer, App-V training courses, Microsoft App-V classes, App-V on-site, App-V private courses, Microsoft Application Virtualization one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!