Apache Log4j Kurzusok

Apache Log4j Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Apache Log4j képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan hozhatók létre sorkezelő alkalmazások, amelyek elkülönítik, értelmezik és naplókba szűrik az üzeneteket hibakeresési és auditálási célokra az Apache Log4j segítségével. Az Apache Log4j képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Apache Log4j Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Apache Log4j egy Java alapú logging szoftver. Apache Log4j lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan alkalmazásokat hozzon létre, amelyek szétválasztják, értelmezik és szűrik az üzeneteket naplókba a debugálás és a könyvvizsgálat céljából. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök, akik szeretnék használni Apache Log4j a bejelentkezési adatok és üzenetek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja Apache Log4j az alkalmazás üzeneteinek és adatainak bejelentkezéséhez. Automatizálja a konfiguráció a bővítmények, minták átalakítók, elrendezések, és így tovább. Végezze el a fejlett szűrést minden eseményre, mielőtt a kiegészítőkre kerülne.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Apache Log4j courses, Weekend Apache Log4j courses, Evening Apache Log4j training, Apache Log4j boot camp, Apache Log4j instructor-led, Weekend Apache Log4j training, Evening Apache Log4j courses, Apache Log4j coaching, Apache Log4j instructor, Apache Log4j trainer, Apache Log4j training courses, Apache Log4j classes, Apache Log4j on-site, Apache Log4j private courses, Apache Log4j one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions