Apache Dubbo Kurzusok

Apache Dubbo Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Apache Dubbo képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet nagy áteresztőképességű mikroszolgáltatásokat fejleszteni az Apache Dubbo segítségével. Az Apache Dubbo képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Apache Dubbo Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Apache Dubbo egy nyílt forráskódú RPC (Remote Procedure Call) keretrendszer írásban Java. Apache Dubbo használatával a felhasználók meghatározhatják a szolgáltatást, és meghatározzák azokat a módszereket, amelyeket fel lehet hívni. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftverfejlesztők és rendszergazdák, akik szeretnék használni Apache Dubbo fejlesztése mikroszolgáltatások nagy teljesítményű. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az Apache Dubo alkalmazás fejlesztése. Támogatja a többszörös szolgáltatási terhelési egyensúly stratégiákat, hogy csökkentsék a latenciát. A szolgáltatásirányítás és karbantartás alkalmazása Apache Dubbo.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Apache Dubbo courses, Weekend Apache Dubbo courses, Evening Apache Dubbo training, Apache Dubbo boot camp, Apache Dubbo instructor-led, Weekend Apache Dubbo training, Evening Apache Dubbo courses, Apache Dubbo coaching, Apache Dubbo instructor, Apache Dubbo trainer, Apache Dubbo training courses, Apache Dubbo classes, Apache Dubbo on-site, Apache Dubbo private courses, Apache Dubbo one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions