Video Streaming Kurzusok

Video Streaming Kurzusok

Helyi oktatott élő video streaming tanfolyamok itt: Magyarország.

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A BigBlueButton egy nyílt forráskódú webkonferencia rendszer az online tanuláshoz Jól integrálható a fontosabb tanulással és tartalomkezelő rendszerekkel Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell beállítani és kezelni a BigBlueButton-ot, hogy lehetővé váljon az audio-, video-, diák-, csevegés és képernyő valós idejű megosztása A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A BigBlueButton telepítése és konfigurálása Ismerje meg a BigBlueButton architektúráját és összetevőit Integrálja a BigBlueButton-ot a legfontosabb CMS és LMS rendszerekkel, mint például a Drupal, a Wordpress és a Moodle Használja a BigBlueButton API-jait, hogy integrálhassanak más szoftverekkel Speciális funkciók engedélyezése és letiltása a különböző igények kielégítésére Állítson be különböző felhasználói szerepeket, például a nézőket és moderátorokat Állítsa be a GreenLight webbased interfészt, hogy a felhasználók létrehozhassanak, meghívhassanak és csatlakozzanak a találkozókhoz Közönség Fejlesztők Rendszergazdák Képzettségű oktatók és oktatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők, adminisztrátorok, szoftverfejlesztők számára készült, akik alkalmazásukban szeretnék megvalósítani a videófolyamatokat. Csak nyílt forráskódú szoftvereken alapul.
14 hours
Overview
Marvin is an extensible, cross-platform, open-source image and video processing framework developed in Java. Developers can use Marvin to manipulate images, extract features from images for classification tasks, generate figures algorithmically, process video file datasets, and set up unit test automation.

Some of Marvin's video applications include filtering, augmented reality, object tracking and motion detection.

In this course participants will learn the principles of image and video analysis and utilize the Marvin Framework and its image processing algorithms to construct their own application.

Audience
Software developers wishing to utilize a rich, plug-in based open-source framework to create image and video processing applications

Format of the course
The basic principles of image analysis, video analysis and the Marvin Framework are first introduced. Students are given project-based tasks which allow them to practice the concepts learned. By the end of the class, participants will have developed their own application using the Marvin Framework and libraries.
21 hours
Overview
A Red5 egy nyílt forráskódú médiaszerver az élő közvetítéshez Rugalmas kialakítású és egyszerű plugin architektúrával rendelkezik, amely gyakorlatilag bármilyen video-élmény és élő streaming forgatókönyv testreszabását teszi lehetővé A népszerű kiszolgáló videokonferenciák, többfelhasználós játékok és vállalati alkalmazások szoftvere, a Red5-t több ezer vállalat használja az Amazon-tól a Facebookig Ebben a kurzusban lefedjük a Red5 szerver telepítésének, beállításának, biztonságának, optimalizálásának és kezelésének lényegét A kurzus végére a résztvevők tisztában lesz a Red5 architektúrájával, jellemzőivel és lehetőségeivel, és megszerezték a saját Red5 szerver telepítéséhez szükséges handson gyakorlatot Közönség Rendszergazdák A médiaszervert létrehozó fejlesztők és mérnökök A technikailag motivált személyek, akik piszkos kezüket szeretnék kezelni a nagyon mágikus médiaszerver szoftverrel A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat .

Upcoming Courses

Weekend Video Streaming courses, Evening Video Streaming training, Video Streaming boot camp, Video Streaming instructor-led, Weekend Video Streaming training, Evening Video Streaming courses, Video Streaming coaching, Video Streaming instructor, Video Streaming trainer, Video Streaming training courses, Video Streaming classes, Video Streaming on-site, Video Streaming private courses, Video Streaming one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!