Video Streaming Kurzusok

Video Streaming Kurzusok

Helyi oktatott élő video streaming tanfolyamok itt: Magyarország.

Machine Translated

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A BigBlueButton egy nyílt forráskódú webkonferencia rendszer az online tanuláshoz Jól integrálható a fontosabb tanulással és tartalomkezelő rendszerekkel Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell beállítani és kezelni a BigBlueButton-ot, hogy lehetővé váljon az audio-, video-, diák-, csevegés és képernyő valós idejű megosztása A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A BigBlueButton telepítése és konfigurálása Ismerje meg a BigBlueButton architektúráját és összetevőit Integrálja a BigBlueButton-ot a legfontosabb CMS és LMS rendszerekkel, mint például a Drupal, a Wordpress és a Moodle Használja a BigBlueButton API-jait, hogy integrálhassanak más szoftverekkel Speciális funkciók engedélyezése és letiltása a különböző igények kielégítésére Állítson be különböző felhasználói szerepeket, például a nézőket és moderátorokat Állítsa be a GreenLight webbased interfészt, hogy a felhasználók létrehozhassanak, meghívhassanak és csatlakozzanak a találkozókhoz Közönség Fejlesztők Rendszergazdák Képzettségű oktatók és oktatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők, adminisztrátorok, szoftverfejlesztők számára készült, akik alkalmazásukban szeretnék megvalósítani a videófolyamatokat. Csak nyílt forráskódú szoftvereken alapul.
14 hours
Overview
Marvin egy kiterjeszthető, platformok közötti, nyílt forrású kép- és videófeldolgozási keret, amelyet Java fejlesztettek ki. A fejlesztők a Marvin használatával képeket tudnak manipulálni, képeket képeket vonnak ki osztályozási feladatok elvégzésére, algoritmikusan generálnak számokat, feldolgozzák a videofájlok adatkészleteit, és beállíthatják az egységteszt automatizálását.

A Marvin néhány videoalkalmazása magában foglalja a szűrést, a kibővített valóságot, az objektumkövetést és a mozgásérzékelést.

Ebben az oktató által vezetett élő kurzus résztvevői megtanulják a kép- és videóanalízis alapelveit, és felhasználják a Marvin Framework-t és annak képfeldolgozó algoritmusait saját alkalmazásuk felépítéséhez.

A tantárgy formátuma

- Elsőként bemutatják a képanalízis, a Marvin és a Marvin keretrendszer alapelveit. A hallgatók projekt alapú feladatokat kapnak, amelyek lehetővé teszik számukra a megtanult fogalmak gyakorlását. Az osztály végére a résztvevők kidolgozzák saját alkalmazásukat a Marvin keretrendszer és a könyvtárak segítségével.
21 hours
Overview
Red5 egy nyílt forrású médiaszerver az élő streaminghez. Rugalmas tervezéssel és egyszerű plug-in architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen igény szerinti videó és élő streaming forgatókönyv testreszabását. A Red5 -et, a videokonferenciák, a több felhasználású játék- és a vállalati alkalmazásszoftverek népszerű szerverét, több ezer cég használja az Amazon-tól a Facebook .

Ebben a tanfolyamban Red5 a Red5 szerver telepítésének, konfigurálásának, biztosításának, optimalizálásának és kezelésének alapvető Red5 .

A tanfolyam végére a résztvevőknek meg kell érteniük a Red5 architektúráját, tulajdonságait és képességeit, és elsajátítják a saját gyakorlatukat a saját Red5 szerverük telepítéséhez.

Közönség

- Rendszergazdák
- Fejlesztők és mérnökök, akik médiaszervert kívánnak felállítani
- Technikailag gondolkodó személyek, akik nagyon jó médiaszerver-szoftverrel akarják piszkosítani kezét

A tantárgy formátuma

- Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat.
Weekend Video Streaming courses, Evening Video Streaming training, Video Streaming boot camp, Video Streaming instructor-led, Weekend Video Streaming training, Evening Video Streaming courses, Video Streaming coaching, Video Streaming instructor, Video Streaming trainer, Video Streaming training courses, Video Streaming classes, Video Streaming on-site, Video Streaming private courses, Video Streaming one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!