Video Streaming Kurzusok

Video Streaming Kurzusok

Helyi oktatott élő video streaming tanfolyamok itt: Magyarország.

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A BigBlueButton egy nyílt forráskódú webkonferencia rendszer az online tanuláshoz Jól integrálható a fontosabb tanulással és tartalomkezelő rendszerekkel Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell beállítani és kezelni a BigBlueButton-ot, hogy lehetővé váljon az audio-, video-, diák-, csevegés és képernyő valós idejű megosztása A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A BigBlueButton telepítése és konfigurálása Ismerje meg a BigBlueButton architektúráját és összetevőit Integrálja a BigBlueButton-ot a legfontosabb CMS és LMS rendszerekkel, mint például a Drupal, a Wordpress és a Moodle Használja a BigBlueButton API-jait, hogy integrálhassanak más szoftverekkel Speciális funkciók engedélyezése és letiltása a különböző igények kielégítésére Állítson be különböző felhasználói szerepeket, például a nézőket és moderátorokat Állítsa be a GreenLight webbased interfészt, hogy a felhasználók létrehozhassanak, meghívhassanak és csatlakozzanak a találkozókhoz Közönség Fejlesztők Rendszergazdák Képzettségű oktatók és oktatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők, adminisztrátorok, szoftverfejlesztők számára készült, akik alkalmazásukban szeretnék megvalósítani a videófolyamatokat. Csak nyílt forráskódú szoftvereken alapul.
14 hours
Overview
Marvin egy bővíthető, cross-platform, nyílt forráskódú kép-és képfeldolgozás keretében kidolgozott Java. fejlesztők segítségével Marvin manipulálni képeket, kivonatot funkciók képek osztályozási feladatok, generál számok algoritmikus, folyamat videofájl-adatkészletek, és állítsa be az egység teszt automatizálás.

néhány Marvin & #39; s videó alkalmazások közé szűrés, bővített valóság, objektum nyomon követésére és mozgásérzékelés.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam résztvevői megtanulják az elveket a kép-és videó elemzés és hasznosítani a Marvin keret és a képfeldolgozó algoritmusok építésére saját alkalmazását.

formátuma a kurzus

- az alapelvek a kép elemzése, videó elemzés és a Marvin Framework először be. A hallgatók kapnak projekt-alapú feladatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy gyakorlatban a fogalmak tanult. Végére az osztály, a résztvevők dolgoztak ki saját alkalmazás segítségével a Marvin Framework és könyvtárak.
21 hours
Overview
A Red5 egy nyílt forráskódú médiaszerver az élő közvetítéshez Rugalmas kialakítású és egyszerű plugin architektúrával rendelkezik, amely gyakorlatilag bármilyen video-élmény és élő streaming forgatókönyv testreszabását teszi lehetővé A népszerű kiszolgáló videokonferenciák, többfelhasználós játékok és vállalati alkalmazások szoftvere, a Red5-t több ezer vállalat használja az Amazon-tól a Facebookig Ebben a kurzusban lefedjük a Red5 szerver telepítésének, beállításának, biztonságának, optimalizálásának és kezelésének lényegét A kurzus végére a résztvevők tisztában lesz a Red5 architektúrájával, jellemzőivel és lehetőségeivel, és megszerezték a saját Red5 szerver telepítéséhez szükséges handson gyakorlatot Közönség Rendszergazdák A médiaszervert létrehozó fejlesztők és mérnökök A technikailag motivált személyek, akik piszkos kezüket szeretnék kezelni a nagyon mágikus médiaszerver szoftverrel A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat .
Weekend Video Streaming courses, Evening Video Streaming training, Video Streaming boot camp, Video Streaming instructor-led, Weekend Video Streaming training, Evening Video Streaming courses, Video Streaming coaching, Video Streaming instructor, Video Streaming trainer, Video Streaming training courses, Video Streaming classes, Video Streaming on-site, Video Streaming private courses, Video Streaming one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!