UAF Kurzusok

UAF Kurzusok

A helyi oktatói élő UAF (OMG Unified Architecture Framework) képzések interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül demonstrálják az OMG United Architecture Framework minden aspektusát Az UAF képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

UAF Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Cél : Ez a kurzus célja, hogy segítse a hallgatókat abban, hogy megértsék, hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani az UAF és a NAF vállalati architektúra kereteit.

Az UAF 1.1 fogalmainak megértése a NATO NBS v4 architektúra keretrendszerével összefüggésben nagyon hasznos, mivel az UAF Domain Meta-modellje (DMM) leírja a rendszerrel kapcsolatos különböző érdekelt felek aggályait, például a biztonságot, az információkat vagy a méréseket egy sor előre meghatározott nézőpontokat, majd hozzárendelve a megfelelő nézetekhez a NAFv4-ben.

Másrészt a NATO NAFv4 módszertanának építészeti szakaszai megértik, hogyan lehet hatékonyan felhasználni az UAF nézeteit a koherencia és a teljesség biztosítása érdekében, miközben lehetővé teszi a nyomon követhetőséget a magas szintű céloktól a személyes és fizikai erőforrásokig, amelyeket a észre őket.

A tanfolyam során kifejtett fogalmakat és technikákat a résztvevők fokozatosan alkalmazzák egy végponttól végig esettanulmány és különféle gyakorlatok alapján.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam szilárd megértést biztosít az OMG United Architecture Framework minden szempontjából. Nem a konkrét nézetre vagy funkcióra összpontosít, hanem lehetővé teszi a küldöttek számára, hogy könnyedén megtalálják a további információkat a dokumentációban és könnyen megértsék azokat.

A tanfolyam során a küldöttek egyszerű feladatokat végeznek, kérdéseket válaszolnak, stb.

A Sparx Enterprise Architect et általában a kurzus során használják, de helyette bármilyen más eszköz is használható.
Online UAF courses, Weekend UAF courses, Evening UAF training, UAF boot camp, UAF instructor-led, Weekend UAF training, Evening UAF courses, UAF coaching, UAF instructor, UAF trainer, UAF training courses, UAF classes, UAF on-site, UAF private courses, UAF one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions