SysML Kurzusok

SysML Kurzusok

Helyi, oktatott élő SysML (Systems Modeling Language) tanfolyamok tanúskodnak a handson gyakorlatban, hogyan lehet a rendszereket a SysML segítségével modellezni A SysML feliratozását és alapul szolgáló szemantikáját olyan módon magyarázzák meg, hogy a tanulók alkalmazhassák azt, amit valamilyen alkalmas rendszermodellezési módszerre vagy eszközre alkalmaznak A SysML képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

OMG SysML Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Ez egy 2 napos tanfolyam, amely a SysML modellek szimulációjára összpontosít. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (szintén vagy távol) azoknak szól, akik szeretnék használni a Cameo Simulation Toolkit hatékonyan létrehozni és futtatni SysML diagramok és modellek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Készítsen és konfiguráljon SysML diagramokat a szimulációhoz. Működési diagramok végrehajtása. Állami gépi diagramok végrehajtása. Parametrikus diagramok végrehajtása. Végezze el a szekvencia diagramokat.
A tanfolyamon való részvételhez a résztvevőknek meg kell felelniük az előfeltételeknek, és jól meg kell érteniük a SysML diagramokat. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ez a kurzus felkészíti Önt az OMG Tanúsított Systems Modeling Szakértőre (OCSMP). [ 3 ]
21 hours
Ez a kurzus két változatban kínál gyakorlati megértést arról, hogyan lehet modellezni a rendszereket az OMG Rendszer Modellező Nyelvi ( SysML ) specifikációjának legújabb verziójával. A SysML feliratozását és mögöttes szemantikáját oly módon magyarázzuk el, hogy a diákok alkalmazhassák azt, amit megtanulnak, bármely alkalmas rendszermodellezési módszerhez vagy eszközhöz.
21 hours
Ez egy 3 napos tréning, amely elvek a modellezés, UML , SysML és használata MagicDraw alábbi esettanulmány, amely bemutatja egy tipikus modell-alapú rendszerfejlesztés megközelítés. A kurzus:
 • Tartalmazza előadások és gyakorlati feladatok használatával MagicDraw rendszerek modellezése segítségével SysML ;
 • Elmagyarázza a fő SysML fogalmakat és diagramokat;
 • Biztosítja a gyakorlati tapasztalatok építésére szolgáló rendszermodell példákat;
 • Megmutatja, hogyan lehet nyomon követni a modellelemeket a különböző nézetekben;
 • Elmagyarázza, hogyan kell hatékonyan használni a MagicDraw szolgáltatásokat;
 • Egy következetes modellező esettanulmányon alapul.
Közönség:
 • Rendszer-építészek, rendszermérnökök, szoftver-építészek és más érdekelt felek, akik modelleket készítenek és használnak.
Mód:
 • Előadások, megbeszélések és esettanulmányokon alapuló gyakorlati feladatok.
Tananyagok:
 • Diák, esettanulmány-modell és gyakorlati feladatleírások.
igazolások:
 • Minden résztvevő megkapja a NobleProg igazolást arról, hogy részt vett a képzésen.
21 hours
Célkitűzés: Segítséget nyújtanak a System Engineering tartomány elemzőinek és tervezőinek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan összegyűjteni a követelményeket, majd az UML 2 és a SysML rendszerű rendszerleírások alapján átmennek a beágyazott szoftvertervezés megvalósításán. Ez a 3 napos képzés célja, hogy segítse a rendszerelemzőket abban, hogy hatékonyan fejezzék ki szükségleteiket és tervezőiket, hogy ezeknek az igényeknek megfelelően alakítsák ki a rendszer megfelelő építészeti tervezését. Az így létrejött rendszerarchitektúra a beágyazott rendszerszoftverre jó változékonyságot biztosít a változásokkal szemben, mivel lehetővé teszi a rendszerfunkciókba beillesztett üzleti szabályok és a végfelhasználók használati módjainak (felhasználási esetek) koherens nyomon követhetőségét. szoftverek végrehajtási szintje.
21 hours
Ez a gyakorlati képzés megmutatja, hogyan lehet hatékonyan használni a SysML modellezési nyelvet. Meg fogja fedezni különösen a komplex rendszerek szerkezeti modellezésének blokkdiagramjait. Elmélyíti a szekvencia diagramot, az állapotdiagramot és a tevékenységi diagramot a dinamikus modellezéshez. Meg fogja tanulni specifikus SysML diagramok, például a követelménydiagram és a parametrikus diagram, valamint az allokáció fontos fogalmának használatát is. Arra is összpontosítunk, hogy meg kell határozni egy modellezési megközelítést, amelyet a vállalat helyzetéhez és a vizsgált rendszer típusához igazítunk. Végül meglátjuk, hogy a legkorszerűbb a SysML modellező eszközök. Közönség: Projektvezetők, építészek, rendszermérnökök, akiknek komplex rendszereket kell modellezniük, ideértve a szoftvert és a hardvert is Oktatási módszer:
 • Elméleti bemutatás példákkal
 • Esettanulmány papíron (a SysML eszköz demonstrációja az oktató által)
21 hours
Ez a kurzus megmagyarázza, hogyan kell használni a SysML-t, a rendszertervezés modellezési nyelvét Különösen blokkdiagramokat talál a komplex rendszerek szerkezeti modellezéséhez Meg fogja vizsgálni a dinamikus modellezés folyamatábráját, állapotdiagramját és tevékenységi diagramját Azt is megtanulják, hogyan kell használni a SysML specifikus diagramokat, például a követelmények diagramját és a paraméteres diagramot, valamint az allokáció fogalmát Hangsúlyoznunk kell egy olyan modellezési megközelítés kialakításának szükségességét is, amely a vállalat kontextusához és a vizsgált rendszer típusához igazodik A gyakorlat a NoMagic Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modellező eszköz használatával történik közönség: Rendszerintegrátorokat, üzleti elemzőket és építészeket a modellező rendszerekhez, beleértve a hardvereket és a szoftvereket Tanítási módszer: Illusztrált példák elméleti bemutatása A Cameo Systems Modeler gyakorlati munkájának 50% -a esettanulmány a képzés során .
21 hours
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Enterprise Architect (EA) rendszerben implementált SysML t használni a rendszerkövetelmények elemzéséhez és modellezéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni és alkalmazni a SysML a Rendszermérnöki projektekhez, modell alapú Rendszermérnöki ( MBSE ) megközelítést alkalmazva.
 • Azonosítsa a rendszerkövetelményeket a használati eset modellek alapján.
 • Tervezze és elemezze a rendszer architektúráját.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
28 hours
SysML egy modellezési nyelv, amelyet a rendszermérnöki alkalmazások elemzésére, tervezésére és validálására használnak. SysML V2 a OMG's következő generációs rendszer modellezési nyelv, amely javítja a pontosság, a megközelítés, és az általános használhatóság a SysML V1. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a projektmenedzserek, építészek és rendszermérnökök, akik szeretnék modellezni és értékelni a rendszerek használatával SysML V2 funkciók és képességek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek meghatározni, elemezni, tervezni és ellenőrizni a komplex rendszereket SysML V2. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Systems Modeling Language Courses

Online OMG SysML (OMG Systems Modeling Language) courses, Weekend SysML courses, Evening SysML training, OMG Systems Modeling Language boot camp, OMG SysML (OMG Systems Modeling Language) instructor-led, Weekend Systems Modeling Language training, Evening Systems Modeling Language courses, OMG Systems Modeling Language (OMG SysML) coaching, OMG SysML (OMG Systems Modeling Language) instructor, SysML trainer, SysML (Systems Modeling Language) training courses, OMG SysML classes, SysML on-site, Systems Modeling Language (SysML) private courses, SysML one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions