Site Reliability Engineering (SRE) Kurzusok

Site Reliability Engineering (SRE) Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő helyszíni megbízhatósági mérnöki (SRE) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet szoftverfejlesztési eszközöket és technikákat alkalmazni az IT-rendszerek hatékonyabb kezeléséhez. A Site Reliability Engineering (SRE) képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Site Reliability Engineering (SRE) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Site Reliability Engineering (SRE) a szoftvermérnöki gyakorlatok alkalmazására az informatikai infrastruktúra és a műveletek irányítására utal. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan technikai személyekre irányul, akik szoftvermérnöki eszközöket és technikákat kívánnak alkalmazni egy informatikai rendszer hatékonyabb kezelésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazzon fegyelmezett szoftvermérnöki megközelítést az informatikai műveletek problémáinak megoldásához. Hozzon létre szoftvert a rendszerek kezelésére és az informatikai műveletek automatizálására. Fejleszti a rendszereket a helyszíni megbízhatóság és teljesítmény növelése érdekében. A fejlesztés és a műveletek munkáját a szoftvermérnöki gondolkodásmód alkalmazásával a rendszer adminisztrációjára ösztönözzük.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Site Reliability Engineering (SRE) courses, Weekend Site Reliability Engineering (SRE) courses, Evening Site Reliability Engineering (SRE) training, Site Reliability Engineering (SRE) boot camp, Site Reliability Engineering (SRE) instructor-led, Weekend Site Reliability Engineering (SRE) training, Evening Site Reliability Engineering (SRE) courses, Site Reliability Engineering (SRE) coaching, Site Reliability Engineering (SRE) instructor, Site Reliability Engineering (SRE) trainer, Site Reliability Engineering (SRE) training courses, Site Reliability Engineering (SRE) classes, Site Reliability Engineering (SRE) on-site, Site Reliability Engineering (SRE) private courses, Site Reliability Engineering (SRE) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions