SignalFX Kurzusok

SignalFX Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő SignalFX képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a SignalFX-et használni a szervezet számítási erőforrásainak és alkalmazásainak figyelésére, kezelésére és hibaelhárítására. A SignalFX edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

SignalFX Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A SignalFx egy valós idejű, felhőalapú platform az infrastruktúra, a mikroszolgáltatások és az alkalmazások nyomon követésére. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összegyűjtsék, elemezzék és nyomon kövessék a problémákat minden komponens egy felhő környezetben. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a mérnökök, akik szeretnék használni SignalFX nyomon követni, kezelni, és problémamegoldás a szervezet számítási erőforrások és alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja SignalFX az adatgyűjtést infrastruktúrájuk számos területén, beleértve az alkalmazásokat, a mikroszolgáltatásokat, a tartályokat és a funkciókat. Használja SignalFX's vizualizációs eszközöket a gyűjtött adatok elemzésére. Automatizálja a különböző riasztásokra adott válaszokat, hogy felgyorsítsa a problémamegoldást.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online SignalFX courses, Weekend SignalFX courses, Evening SignalFX training, SignalFX boot camp, SignalFX instructor-led, Weekend SignalFX training, Evening SignalFX courses, SignalFX coaching, SignalFX instructor, SignalFX trainer, SignalFX training courses, SignalFX classes, SignalFX on-site, SignalFX private courses, SignalFX one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions