Quarkus Kurzusok

Quarkus Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Quarkus képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Quarkust alkalmazások készítésére, tesztelésére és üzembe helyezésére használni, teljes mértékben Java technológiával, de kevesebb erőforrás-felhasználással. A Quarkus edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Quarkus Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Quarkus egy nyílt forráskódú Java keretrendszer, amelynek célja a Kubernetes-native és a felhő-native alkalmazások fejlesztése. Teljes körű képességeket biztosít, amelyek optimalizálódnak a gyors indításhoz, alacsony memóriakezeléshez, valamint a hatékony kódgyűjtéshez és futtatáshoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni Quarkus az alkalmazások létrehozására, tesztelésére és telepítésére, teljes mértékben Java, de kevesebb erőforrás-felhasználással. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az alkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez Quarkus. Hozzon létre, gyűjtsön össze és futtatja az alkalmazásokat a GraalVM használatával indiai módban. Használja Quarkus eszközöket és kiterjesztéseket az otthoni alkalmazások létrehozásához Maven. Tartalom, végrehajtás és telepítés alkalmazások Docker.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus a Quarkus-re összpontosít, de más szoftvereszközök, mint például az Apache Maven, a GraalVM és Docker szükségesek lehetnek. Kérjük, tájékoztassa minket, ha konkrét követelményei vannak. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Quarkus courses, Weekend Quarkus courses, Evening Quarkus training, Quarkus boot camp, Quarkus instructor-led, Weekend Quarkus training, Evening Quarkus courses, Quarkus coaching, Quarkus instructor, Quarkus trainer, Quarkus training courses, Quarkus classes, Quarkus on-site, Quarkus private courses, Quarkus one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions