Pattern Recognition Kurzusok

Pattern Recognition Kurzusok

A helyi, oktatói élő mintakép-felismerő tréningek interaktív beszélgetés és handson gyakorlatok segítségével mutatják be a minta felismerésének alapjait és fejlett témáit A mintakép-felismerő tréning elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, az élő tanfolyam nyújt bevezetést a területen a minta ismertségét és a gépi tanulást. Ez érinti a gyakorlati alkalmazások statisztikák, számítástechnika, jelfeldolgozás, számítógépes látás, adatbányászat, és bioinformatika.

a kurzus interaktív, és magában foglalja a sok gyakorlati gyakorlatok, oktató visszajelzést, és tesztelése a tudás és a megszerzett készségek.
14 hours
Overview
minta párja van egy eljárás hozzászokott elhelyez megjelölt példa bent egy kép. Segítségével meghatározható a rögzített képen megadott jellemzők megléte, például a hibás termék várható címkéje egy gyári sorban, vagy egy alkatrész meghatározott méretei. Ez eltér "Pattern elismerése" (amely elismeri az általános minták alapján nagyobb gyűjtemények kapcsolódó minták), hogy kifejezetten azt diktálja, amit keresünk, majd azt mondja, hogy a várható minta létezik, vagy sem.

formátuma a kurzus

- Ez a tanfolyam bevezeti a megközelítések, technológiák és algoritmusok használata terén a mintaillesztés mint ez vonatkozik a Machine Vision.
Weekend Pattern Recognition courses, Evening Pattern Recognition training, Pattern Recognition boot camp, Pattern Recognition instructor-led, Weekend Pattern Recognition training, Evening Pattern Recognition courses, Pattern Recognition coaching, Pattern Recognition instructor, Pattern Recognition trainer, Pattern Recognition training courses, Pattern Recognition classes, Pattern Recognition on-site, Pattern Recognition private courses, Pattern Recognition one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!