Oracle WebLogic Kurzusok

Oracle WebLogic Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Oracle WebLogic képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a WebLogic használatát alkalmazások fejlesztésére, telepítésére és kezelésére. Az Oracle WebLogic képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. . Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Oracle WebLogic Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Oracle A Weblogic egy alkalmazáskiszolgáló, amelyet alkalmazások fejlesztésére és telepítésére használnak. Középső szintként működik az ügyfélszint és a back-end adatbázisok között. A WebLogic platformot biztosít az Java alkalmazások telepítéséhez, és a feldolgozást a szükséges szolgáltatáshoz delegálja. Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés olyan informatikai rendszergazdáknak és fejlesztőknek szól, akik a WebLogicot alkalmazások fejlesztésére, telepítésére és kezelésére szeretnék használni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Oracle a WebLogic Server-t. Alkalmazások telepítése a WebLogicban. A WebLogic Server kezelése és biztosítása. WebLogic Server problémák elhárítása.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Last Updated:

Online Oracle WebLogic courses, Weekend Oracle WebLogic courses, Evening Oracle WebLogic training, Oracle WebLogic boot camp, Oracle WebLogic instructor-led, Weekend Oracle WebLogic training, Evening Oracle WebLogic courses, Oracle WebLogic coaching, Oracle WebLogic instructor, Oracle WebLogic trainer, Oracle WebLogic training courses, Oracle WebLogic classes, Oracle WebLogic on-site, Oracle WebLogic private courses, Oracle WebLogic one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions