OpenAM Kurzusok

OpenAM Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő nyílt hozzáférés-kezelési (OpenAM) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az OpenAM-et használni a webalkalmazások identitásának és hozzáférés-vezérlésének kezelésére. Az OpenAM képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. Az OpenAM korábban OpenSSO, ForgeRock OpenAM vagy OpenAM Community néven volt ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

OpenAM Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
OpenAM egy nyílt forráskódú személyazonosság és hozzáférés menedzsment szerver platform, amely rendelkezik szövetségi és egységes bejelentkezési (SSO) szolgáltatások. Az API-k (Java, C és RESTful) is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy hozzáférjenek és integrálják a hitelesítési, engedélyezési és azonosító szolgáltatásokat a webes alkalmazásokhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra és fejlesztőkre irányul, akik használni szeretnének OpenAM az identitás és a hozzáférési ellenőrzések kezelésére a webes alkalmazásokhoz. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a szükséges szerverkörnyezetet a hitelesítés és a hozzáférési ellenőrzések konfigurálásának megkezdéséhez OpenAM. Egyszeri bejelentkezés (SSO), többfaktoros hitelesítés (MFA) és felhasználói önszolgálati funkciók végrehajtása webes alkalmazásokhoz. Szövetségi szolgáltatások használata (OAuth 2.0, OpenID, SAML v2.0 stb.) az identitási menedzsment biztonságos kiterjesztése a különböző rendszereken vagy alkalmazásokon keresztül. Access és kezeli a hitelesítési, engedélyezési és személyazonosítási szolgáltatásokat a REST API-k révén.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online OpenAM courses, Weekend OpenAM courses, Evening OpenAM training, OpenAM boot camp, OpenAM instructor-led, Weekend OpenAM training, Evening OpenAM courses, OpenAM coaching, OpenAM instructor, OpenAM trainer, OpenAM training courses, OpenAM classes, OpenAM on-site, OpenAM private courses, OpenAM one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions