OCSMP Kurzusok

OCSMP Kurzusok

Helyi oktatott élő OCSMP képzések Magyarország.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

OCSMP Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
Az OCSMP Model Builder - Alapvető vizsga a rendszer alapvető SysML modelljének felépítéséhez szükséges ismereteket és készségeket teszteli. A vizsgálat a modellkoncepciókra és -szervezésre, az alapvető követelmények begyűjtésére és kezelésére, a szerkezeti és viselkedési modellekre, a parametrikus modellekre, az allokációs kapcsolatokra és a sztereotípiák alkalmazására terjed ki. Az e szintre kiterjedő ismeretek és készségek felhasználásával, valamint a megfelelő SysML modellező eszköz OCSMP az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítvánnyal rendelkező személynek hatékonyan hozzá kell járulnia a modellezési feladatokhoz, amelyeket egy modell alapú rendszermérnöki megközelítést alkalmazó rendszermérnöki csapat végez. a SysML használatával. Az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítás a program két magasabb szintjének előfeltétele, és előfeltétele az OCSMP modell felhasználói tanúsítás.

Ez a vizsga (csakúgy, mint az OCSMP sorozat többi OCSMP ) teszteli az Ön képességét az itt felsorolt ismeretek és készségek alkalmazására egy rendszermodell összefüggésében. A tanulmányozása során lépjen túl az egyes diagramokon, hogy megértse, hogy az általa modellezett szempontok hogyan befolyásolhatják vagy befolyásolhatják a többi diagramtípusban bemutatott rendszer aspektusait.
28 hours
Overview
The OCSMP Model Builder – Intermediate examination tests the knowledge and skills used to develop system models using the full SysML feature set. This capability enables more detailed and precise modeling of requirements, structure, behavior, and parametric constraints than those modeled at the Fundamental level. In addition, this engineer has the understanding needed to organize complex models, define the inter-relationships among model elements and diagrams, and assess aspects of model quality including conformance to language and method constraints. The level of knowledge tested by this certification, accompanied by a corresponding level of expertise in model based systems engineering methods and tools, is appropriate for a System Modeling Lead for a project and for the top-ranked team members who contribute independently to the model or to the system, such as a Lead Systems Engineer. The OCSMP Model Builder - Intermediate Certification is a prerequisite for the program's highest certification, OCSMP Model Builder – Advanced, and requires the OCSMP Model Builder – Fundamental certification as its prerequisite.

The course structure is based upon the book - A Practical Guide to SysML: The Systems Modeling Language by Friedenthal, Moore, and Steiner.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam előkészíti az OMG Certified Systems Modelling Professional (OCSMP).

http://www.omg.org/ocsmp/index.htm
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam elemzők, tervezők, fejlesztők, tesztelők és projektmenedzserek számára készült. Ez egy bevezető rendszermodellezés UML használatával.

A rendszermodellezés fázisai alapján kiválasztott rendszerek (esettanulmány) alapján bemutatják a modellezési követelményeket az üzleti folyamatmodellezés és a funkcionális és nem funkcionális követelmények dokumentálása és az analitikai modell között. A következő lépés a tervezési fázis - statikus és dinamikus modellezés a projektosztályok felhasználásával és a rendszerelemek közötti kölcsönhatás. A gyakorlatokhoz az Enterprise Architect - népszerű modellező eszköz.

A képzés a vállalati rendszerek átfogó folyamatmodellezésének alapja lehet az UML használatával a szoftverfejlesztés minden fázisában.

Mivel a tréning csak 3 napig tart, a résztvevők gyakorlatokat végeznek a trénerrel együtt, továbbá az állami gép- és kódgenerálás témakörei opcionálisak. Azok számára, akik az UML modellezéssel kapcsolatos tapasztalatok iránt érdeklődnek, ez a képzés 4 vagy 5 napra bővíthető, ebben az esetben a résztvevőknek megvan az ideje, hogy megoldják a gyakorlatokat, és összehasonlítsák őket az összefoglalóban létrehozott modellel. 4 napos képzésben minden téma kötelező, az 5 napos verzió tartalmaz még fejlettebb elemeket is, a fülkében a résztvevőknek sokkal több ideje van a gyakorlatokra. Ez a képzés analitikus vagy tervezői számára is profilozható, a fülkében esetenként módosul a program a címzettekhez igazítva.
Weekend OCSMP courses, Evening OCSMP training, OCSMP boot camp, OCSMP instructor-led, Weekend OCSMP training, Evening OCSMP courses, OCSMP coaching, OCSMP instructor, OCSMP trainer, OCSMP training courses, OCSMP classes, OCSMP on-site, OCSMP private courses, OCSMP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!