OCSMP Kurzusok

OCSMP Kurzusok

Helyi oktatott élő OCSMP képzések Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

OCSMP Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Az OCSMP Model Builder - Alapvető vizsga a rendszer alapvető SysML modelljének felépítéséhez szükséges ismereteket és készségeket teszteli. A vizsgálat a modellkoncepciókra és -szervezésre, az alapvető követelmények begyűjtésére és kezelésére, a szerkezeti és viselkedési modellekre, a parametrikus modellekre, az allokációs kapcsolatokra és a sztereotípiák alkalmazására terjed ki. Az e szintre kiterjedő ismeretek és készségek felhasználásával, valamint a megfelelő SysML modellező eszköz OCSMP az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítvánnyal rendelkező személynek hatékonyan hozzá kell járulnia a modellezési feladatokhoz, amelyeket egy modell alapú rendszermérnöki megközelítést alkalmazó rendszermérnöki csapat végez. a SysML használatával. Az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítás a program két magasabb szintjének előfeltétele, és előfeltétele az OCSMP modell felhasználói tanúsítás.

Ez a vizsga (csakúgy, mint az OCSMP sorozat többi OCSMP ) teszteli az Ön képességét az itt felsorolt ismeretek és készségek alkalmazására egy rendszermodell összefüggésében. A tanulmányozása során lépjen túl az egyes diagramokon, hogy megértse, hogy az általa modellezett szempontok hogyan befolyásolhatják vagy befolyásolhatják a többi diagramtípusban bemutatott rendszer aspektusait.
28 hours
Összefoglaló
The OCSMP Model Builder – Intermediate examination tests the knowledge and skills used to develop system models using the full SysML feature set. This capability enables more detailed and precise modeling of requirements, structure, behavior, and parametric constraints than those modeled at the Fundamental level. In addition, this engineer has the understanding needed to organize complex models, define the inter-relationships among model elements and diagrams, and assess aspects of model quality including conformance to language and method constraints. The level of knowledge tested by this certification, accompanied by a corresponding level of expertise in model based systems engineering methods and tools, is appropriate for a System Modeling Lead for a project and for the top-ranked team members who contribute independently to the model or to the system, such as a Lead Systems Engineer. The OCSMP Model Builder - Intermediate Certification is a prerequisite for the program's highest certification, OCSMP Model Builder – Advanced, and requires the OCSMP Model Builder – Fundamental certification as its prerequisite.

The course structure is based upon the book - A Practical Guide to SysML: The Systems Modeling Language by Friedenthal, Moore, and Steiner.
21 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam előkészíti az OMG Certified Systems Modelling Professional (OCSMP).

http://www.omg.org/ocsmp/index.htm
21 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam elemzők, tervezők, fejlesztők, tesztelők és projektmenedzserek számára készült. Ez egy bevezető rendszermodellezés UML használatával.

A rendszermodellezés fázisai alapján kiválasztott rendszerek (esettanulmány) alapján bemutatják a modellezési követelményeket az üzleti folyamatmodellezés és a funkcionális és nem funkcionális követelmények dokumentálása és az analitikai modell között. A következő lépés a tervezési fázis - statikus és dinamikus modellezés a projektosztályok felhasználásával és a rendszerelemek közötti kölcsönhatás. A gyakorlatokhoz az Enterprise Architect - népszerű modellező eszköz.

A képzés a vállalati rendszerek átfogó folyamatmodellezésének alapja lehet az UML használatával a szoftverfejlesztés minden fázisában.

Mivel a tréning csak 3 napig tart, a résztvevők gyakorlatokat végeznek a trénerrel együtt, továbbá az állami gép- és kódgenerálás témakörei opcionálisak. Azok számára, akik az UML modellezéssel kapcsolatos tapasztalatok iránt érdeklődnek, ez a képzés 4 vagy 5 napra bővíthető, ebben az esetben a résztvevőknek megvan az ideje, hogy megoldják a gyakorlatokat, és összehasonlítsák őket az összefoglalóban létrehozott modellel. 4 napos képzésben minden téma kötelező, az 5 napos verzió tartalmaz még fejlettebb elemeket is, a fülkében a résztvevőknek sokkal több ideje van a gyakorlatokra. Ez a képzés analitikus vagy tervezői számára is profilozható, a fülkében esetenként módosul a program a címzettekhez igazítva.
Online OCSMP courses, Weekend OCSMP courses, Evening OCSMP training, OCSMP boot camp, OCSMP instructor-led, Weekend OCSMP training, Evening OCSMP courses, OCSMP coaching, OCSMP instructor, OCSMP trainer, OCSMP training courses, OCSMP classes, OCSMP on-site, OCSMP private courses, OCSMP one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions