NetBeans Kurzusok

NetBeans Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő NetBeans képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a NetBeans használatát Java alkalmazások fejlesztésére. A NetBeans képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A NetBeans Apache NetBeans néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

NetBeans Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az Apache NetBeans egy nyílt forráskódú integrált fejlesztői környezet (IDE) a Java számára. Moduláris szoftverösszetevőket, úgynevezett modulokat biztosít az alkalmazásfejlesztés egyszerűsítésére.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik az NetBeans-t szeretnék használni Java-val és más programozási nyelvekkel való alkalmazások fejlesztésére.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  További információ a NetBeans-ről és annak működéséről. Tanulja meg az NetBeans használatát a Java programozásban. Az NetBeans segítségével sablonokat és projekteket hozhat létre.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online NetBeans courses, Weekend NetBeans courses, Evening NetBeans training, NetBeans boot camp, NetBeans instructor-led, Weekend NetBeans training, Evening NetBeans courses, NetBeans coaching, NetBeans instructor, NetBeans trainer, NetBeans training courses, NetBeans classes, NetBeans on-site, NetBeans private courses, NetBeans one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions