MLflow Kurzusok

MLflow Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő MLflow képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan használható az MLflow a gépi tanulás életciklusának egyszerűsítésére és menedzselésére. Az MLflow edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

MLflow Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
MLflow egy nyílt forráskódú platform a gépi tanulás életciklusának egyszerűsítésére és kezelésére. Támogatja az ML (machine learning) könyvtárat, algoritmust, telepítési eszközt vagy nyelvet. Egyszerűen adja hozzá MLflow a meglévő ML kódot, hogy megosszák a kódot bármilyen ML könyvtárban használják a szervezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik túlmutatnak az ML modellek építésén és optimalizálják az ML modellek létrehozásának, nyomon követésének és telepítésének folyamatát. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja MLflow és kapcsolódó ML könyvtárakat és kereteket. Értékelje az ML-modell nyomonkövethetőségének, reprodukálhatóságának és megvalósíthatóságának fontosságát Az ML modellek telepítése különböző nyilvános felhőkre, platformokra vagy on-premise szerverekre. Skálázza az ML elhelyezési folyamatát, hogy több felhasználó együttműködjön egy projektben. Hozzon létre egy központi nyilvántartást az ML modellek kísérletezésére, reprodukálására és telepítésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online MLflow courses, Weekend MLflow courses, Evening MLflow training, MLflow boot camp, MLflow instructor-led, Weekend MLflow training, Evening MLflow courses, MLflow coaching, MLflow instructor, MLflow trainer, MLflow training courses, MLflow classes, MLflow on-site, MLflow private courses, MLflow one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions