Metaverse Kurzusok

Metaverse Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Metaverse tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Metaverse jövőbeli fejlesztőjévé és közreműködőjévé válni interaktív szimulációk és tapasztalatok építésével AR, VR és blokklánc terén. A Metaverse képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Metaverse Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Metaverse a virtuális és a fizikai térek közötti együttélés, ahol az egyének kölcsönhatásba léphetnek, szocializálódhatnak és árukat vagy más digitális eszközöket cserélhetnek. Használja a digitális valóság technológiákat, mint például a bővített valóság (AR), a virtuális valóság (VR), a kriptovaluta, a játékkonzolok, a közösségi média stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik a jövőbeli fejlesztővé és hozzájárulóvá akarnak válni Metaverse az interaktív szimulációk és tapasztalatok építésével az AR, a VR és a blockchain területén. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a definíciót, az alapvető fogalmakat és az alapvető Metaverse. Ismerje meg a fejlesztő eszközöket és szoftvereket Metaverse (Unreal Motor, Unity, Blender, stb.) Ismerje meg, hogyan kell építeni 3D szimulációkat és alkalmazásokat AR és VR. Ismerje meg a Metaverse technológia mélyen (Gaming, Web3, Blockchain, és NFTs). Kap betekintést a gyakorlati használati esetek, forgatókönyvek és a jövő Metaverse.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Metaverse courses, Weekend Metaverse courses, Evening Metaverse training, Metaverse boot camp, Metaverse instructor-led, Weekend Metaverse training, Evening Metaverse courses, Metaverse coaching, Metaverse instructor, Metaverse trainer, Metaverse training courses, Metaverse classes, Metaverse on-site, Metaverse private courses, Metaverse one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions