Lua Kurzusok

Lua Kurzusok

Helyi, oktatott élő Lua tanfolyamok demonstrálják a vita és a handson gyakorlat hogyan lehet elkezdeni a programozás Lua és használja Lua sokoldalúsága megoldások kifejlesztése a rendszer alkalmazásoktól kezdve a játékokig A Lua képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Torch van egy nyit forrás gép tanulás könyvtár és egy tudományos kiszámítható szerkezet azon alapszik a lua programozási nyelv. Fejlesztői környezetet biztosít a numerikusok, a gépi tanulás és a számítógépes látás számára, különös tekintettel a mély tanulásra és a konvolúciós hálókra. Ez az egyik leggyorsabb és legrugalmasabb keretek Machine és Deep learning és használják a vállalatok, mint a Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel, és még sokan mások.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, mi fedezésére elvei Torch, egyedülálló tulajdonságokkal, és hogyan lehet alkalmazni a valós alkalmazások. Végigmegyünk számos gyakorlati gyakorolja az egész, bemutatva és gyakorolva a fogalmakat tanult.

végére a tanfolyam, a résztvevők alapos megértése fáklyát & #39; s mögöttes jellemzőit és képességeit, valamint annak szerepét és hozzájárulását az AI térben, mint más keretek és könyvtárak. A résztvevők azt is megkapták a szükséges gyakorlatot, hogy a fáklyát saját projektjeik megvalósításában megvalósítsák.

formátuma a kurzus

- Áttekintés-ból gép és mély tanulás
- in-Class kódolási és integrációs gyakorlatok
- teszt kérdések hintett az út mentén, hogy ellenőrizze a megértést
14 hours
Overview
A Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak. Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak.

A Lua önálló nyelvként is használható. Ez egy könnyű, több paradigmás programozási nyelv, ezért a kurzus olyan különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok a szoftverfejlesztés más területein is hasznosnak találhatnak.

Ez a kurzus lefedi a Lua alapvető programozási konstrukcióit, és sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők a karcolásból nyerjenek nyelvet.

A tanfolyam befejezése után a diákok képesek lesznek középméretű, önálló Lua programokat és szkriptszoftvereket írni, ahol a Lua a beágyazott nyelv.
14 hours
Overview
Ez egy haladó kurzus a Lua-n, ahol a programnyelv alapismerete már feltételezett. Ezért ez a kurzus a résztvevõ számára mélyebb megértést nyújt a Lua internals és a "miért" a használt Lua idióma mögött.

Ezeket a fejlett témákat rengeteg példa és osztályos gyakorlatok mutatják be.
21 hours
Overview
A Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak A Lua önálló nyelvként is használható Ez egy könnyű, többparadigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találhatnak a szoftverfejlesztés más területein is Ez a tanfolyam mindent megtud, hogy tudjon Lua-ról Az alapvető programozási konstrukciókból építkezünk, ismerkedjünk meg a fejlett technikákkal és végül beszéljünk a Lua beágyazásáról más programozási nyelvekre és más programozási nyelveket a Lua-ba A kurzus sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők megszerezzék a nyelvet, kezdve a semmiből .
Weekend Lua courses, Evening Lua training, Lua boot camp, Lua instructor-led, Weekend Lua training, Evening Lua courses, Lua coaching, Lua instructor, Lua trainer, Lua training courses, Lua classes, Lua on-site, Lua private courses, Lua one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!