Lua Kurzusok

Lua Kurzusok

Helyi, oktatott élő Lua tanfolyamok demonstrálják a vita és a handson gyakorlat hogyan lehet elkezdeni a programozás Lua és használja Lua sokoldalúsága megoldások kifejlesztése a rendszer alkalmazásoktól kezdve a játékokig A Lua képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
TorchTorch: Getting started with Machine and Deep Learning21 óraA zseblámpa egy nyílt forráskódú gépi tanulási könyvtár és egy tudományos számítástechnikai keretrendszer, amely a Lua programozási nyelvén alapul Számítógépes, gépi tanuláshoz és számítógépes elképzelésekhez fejlesztési környezetet biztosít, különös tekintettel a mély tanulásra és a konvolúciós hálókra Ez az egyik leggyorsabb és legrugalmasabb keret a Machine and Deep Learning számára, és olyan cégek használják, mint a Facebook, a Google, a Twitter, az NVIDIA, az AMD, az Intel és még sokan mások Ebben a kurzusban lefedi a Torch alapelveit, annak egyedi tulajdonságait, és hogyan alkalmazható a valós világ alkalmazásokban Számos handson-gyakorlatot végzünk az egészben, demonstráljuk és gyakoroljuk a megtanult fogalmakat A kurzus végére a résztvevők alaposan megismerik a Torch alapvető funkcióit és képességeit, valamint szerepét és hozzájárulását az AI térségben a többi kerethez és könyvtárhoz képest A résztvevők megkapják a szükséges gyakorlatot a Torch saját projektjeik megvalósításában Közönség Szoftverfejlesztők és programozók, akik szeretnék lehetővé tenni a gép és a mély tanulás alkalmazásokon belül A tanfolyam formátuma A gép és a mély tanulás áttekintése Inclass kódolási és integrációs gyakorlatok Vizsgálati kérdéseket szórt az út mentén a megértés ellenőrzésére .
openrestyOpenResty7 óraOpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
luafunLua Fundamentals14 óraA Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak. Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak.

A Lua önálló nyelvként is használható. Ez egy könnyű, több paradigmás programozási nyelv, ezért a kurzus olyan különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok a szoftverfejlesztés más területein is hasznosnak találhatnak.

Ez a kurzus lefedi a Lua alapvető programozási konstrukcióit, és sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők a karcolásból nyerjenek nyelvet.

A tanfolyam befejezése után a diákok képesek lesznek középméretű, önálló Lua programokat és szkriptszoftvereket írni, ahol a Lua a beágyazott nyelv.
luaadvAdvanced Lua14 óraEz egy haladó kurzus a Lua-n, ahol a programnyelv alapismerete már feltételezett. Ezért ez a kurzus a résztvevõ számára mélyebb megértést nyújt a Lua internals és a "miért" a használt Lua idióma mögött.

Ezeket a fejlett témákat rengeteg példa és osztályos gyakorlatok mutatják be.
luacompComprehensive Lua21 óraA Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak A Lua önálló nyelvként is használható Ez egy könnyű, többparadigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találhatnak a szoftverfejlesztés más területein is Ez a tanfolyam mindent megtud, hogy tudjon Lua-ról Az alapvető programozási konstrukciókból építkezünk, ismerkedjünk meg a fejlett technikákkal és végül beszéljünk a Lua beágyazásáról más programozási nyelvekre és más programozási nyelveket a Lua-ba A kurzus sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők megszerezzék a nyelvet, kezdve a semmiből .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Advanced Lua - Pécs, belvárosh, 2019-01-07 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Lua - Debrecenh, 2019-01-07 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Lua - Kecskeméth, 2019-01-21 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Lua - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-28 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Lua - Szeged, Felső Tisza-Partsze, 2019-02-06 09:303000EUR / 3600EUR
Weekend Lua courses, Evening Lua training, Lua boot camp, Lua instructor-led, Weekend Lua training, Evening Lua courses, Lua coaching, Lua instructor, Lua trainer, Lua training courses, Lua classes, Lua on-site, Lua private courses, Lua one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!