Lua Kurzusok

Lua Kurzusok

Helyi, oktatott élő Lua tanfolyamok demonstrálják a vita és a handson gyakorlat hogyan lehet elkezdeni a programozás Lua és használja Lua sokoldalúsága megoldások kifejlesztése a rendszer alkalmazásoktól kezdve a játékokig A Lua képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Lua Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Torch egy nyílt forráskódú gépi tanulási könyvtár és egy tudományos számítási keret, amely a Lua programozási nyelvén alapul. Fejlesztési környezetet biztosít a számok, a gépi tanulás és a számítógépes látás számára, különös tekintettel a mélyreható tanulásra és a konvolúciós hálózatokra. Ez a gépi és Deep Learning egyik leggyorsabb és legrugalmasabb kerete, amelyet olyan vállalatok használnak, mint a Facebook , a Go ogle, a Twitter, az NVIDIA, az AMD, az Intel és még sokan mások.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk a Torch alapelveit, annak egyedi tulajdonságait és azt, hogy miként lehet alkalmazni a valós alkalmazásokban. Számos gyakorlati gyakorlaton megyünk keresztül, bemutatva és gyakorlva a megtanult fogalmakat.

A tanfolyam végére a résztvevők alaposan megértik a Torch alapvető jellemzőit és képességeit, valamint annak szerepét és hozzájárulását az AI térben a többi kerethez és könyvtárhoz képest. A résztvevők megkapják a szükséges gyakorlatokat is a Torch saját projektekbe történő bevezetéséhez.

A tantárgy formátuma

- A gépi és Deep Learning áttekintése
- Osztályon belüli kódolási és integrációs gyakorlatok
- Az út mentén szórt tesztkérdések a megértés ellenőrzéséhez
7 hours
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet beágyazott bővítmény / bővítő nyelvként használnak a különböző termékekben. Például a hálózati alkalmazások beágyazott parancsfájlja, mint például az nmap és a wireshark, és szkriptnyelvként is megtalálható a World of Warcraft, az Orbiter és más játékokban.

Lua önálló nyelvként is használható. Ez egy könnyű, több paradigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találnak a szoftverfejlesztés más területein is.

Ez a kurzus a Lua alapvető programozási konstrukcióit foglalja magában, és rengeteg programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők képesek legyenek a nyelv megszerzésére a semmiből.

A kurzus befejezése után a hallgatók képesek lesznek középméretű önálló Lua programok és szkript szoftver termékek írására, ahol a Lua a beágyazott nyelv.
14 hours
Ez egy speciális tanfolyam a Lua , ahol már feltételezik a programozási nyelv alapvető ismereteit. Ezért ez a tanfolyam a résztvevőknek mélyebb megértést ad a Lua belső személyekről és a használt Lua kifejezések mögött álló "miért".

Ezeket a fejlett témákat számos példa és osztályon belüli gyakorlat mutatja be.
21 hours
A Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak A Lua önálló nyelvként is használható Ez egy könnyű, többparadigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találhatnak a szoftverfejlesztés más területein is Ez a tanfolyam mindent megtud, hogy tudjon Lua-ról Az alapvető programozási konstrukciókból építkezünk, ismerkedjünk meg a fejlett technikákkal és végül beszéljünk a Lua beágyazásáról más programozási nyelvekre és más programozási nyelveket a Lua-ba A kurzus sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők megszerezzék a nyelvet, kezdve a semmiből .

Last Updated:

Upcoming Lua Courses

Online Lua courses, Weekend Lua courses, Evening Lua training, Lua boot camp, Lua instructor-led, Weekend Lua training, Evening Lua courses, Lua coaching, Lua instructor, Lua trainer, Lua training courses, Lua classes, Lua on-site, Lua private courses, Lua one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions