Lua Kurzusok

Lua Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Lua képzések megbeszéléseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be, hogyan lehet elkezdeni a Lua programozást, és hogyan lehet felhasználni a Lua sokoldalúságát megoldásalkalmazások fejlesztésére a rendszeralkalmazásoktól a játékokig. A Lua képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Lua Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Torch egy nyílt forráskódú gépi tanulási könyvtár és egy tudományos számítási keret, amely a Lua programozási nyelvén alapul. Fejlesztési környezetet biztosít a számok, a gépi tanulás és a számítógépes látás számára, különös tekintettel a mélyreható tanulásra és a konvolúciós hálózatokra. Ez a gépi és Deep Learning egyik leggyorsabb és legrugalmasabb kerete, amelyet olyan vállalatok használnak, mint a Facebook , a Go ogle, a Twitter, az NVIDIA, az AMD, az Intel és még sokan mások. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk a Torch alapelveit, annak egyedi tulajdonságait és azt, hogy miként lehet alkalmazni a valós alkalmazásokban. Számos gyakorlati gyakorlaton megyünk keresztül, bemutatva és gyakorlva a megtanult fogalmakat. A tanfolyam végére a résztvevők alaposan megértik a Torch alapvető jellemzőit és képességeit, valamint annak szerepét és hozzájárulását az AI térben a többi kerethez és könyvtárhoz képest. A résztvevők megkapják a szükséges gyakorlatokat is a Torch saját projektekbe történő bevezetéséhez.
  A tantárgy formátuma
  • A gépi és Deep Learning áttekintése
  • Osztályon belüli kódolási és integrációs gyakorlatok
  • Az út mentén szórt tesztkérdések a megértés ellenőrzéséhez
  7 hours
  OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
  • Turn an nginx web server into a web application server
  • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
  • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
  • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  14 hours
  Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet beágyazott bővítmény / bővítő nyelvként használnak a különböző termékekben. Például a hálózati alkalmazások beágyazott parancsfájlja, mint például az nmap és a wireshark, és szkriptnyelvként is megtalálható a World of Warcraft, az Orbiter és más játékokban. Lua önálló nyelvként is használható. Ez egy könnyű, több paradigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találnak a szoftverfejlesztés más területein is. Ez a kurzus a Lua alapvető programozási konstrukcióit foglalja magában, és rengeteg programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők képesek legyenek a nyelv megszerzésére a semmiből. A kurzus befejezése után a hallgatók képesek lesznek középméretű önálló Lua programok és szkript szoftver termékek írására, ahol a Lua a beágyazott nyelv.
  14 hours
  Ez egy speciális tanfolyam a Lua , ahol már feltételezik a programozási nyelv alapvető ismereteit. Ezért ez a tanfolyam a résztvevőknek mélyebb megértést ad a Lua belső személyekről és a használt Lua kifejezések mögött álló "miért". Ezeket a fejlett témákat számos példa és osztályon belüli gyakorlat mutatja be.
  21 hours
  A Lua egy könnyen használható szkriptnyelv, amelyet különböző termékekben beágyazott plugin / kiterjesztési nyelvként használnak Például az olyan hálózati alkalmazások beágyazott szkriptnyelve, mint az nmap és a wireshark, és a World of Warcraft, az Orbiter és más játékok script-nyelveként is megtalálhatóak A Lua önálló nyelvként is használható Ez egy könnyű, többparadigmás programozási nyelv, ezért a tanfolyam különböző fogalmakat tanít, amelyeket a diákok hasznosnak találhatnak a szoftverfejlesztés más területein is Ez a tanfolyam mindent megtud, hogy tudjon Lua-ról Az alapvető programozási konstrukciókból építkezünk, ismerkedjünk meg a fejlett technikákkal és végül beszéljünk a Lua beágyazásáról más programozási nyelvekre és más programozási nyelveket a Lua-ba A kurzus sok programozási gyakorlatot tartalmaz, hogy az újonnan érkezők megszerezzék a nyelvet, kezdve a semmiből .

  Last Updated:

  Online Lua courses, Weekend Lua courses, Evening Lua training, Lua boot camp, Lua instructor-led, Weekend Lua training, Evening Lua courses, Lua coaching, Lua instructor, Lua trainer, Lua training courses, Lua classes, Lua on-site, Lua private courses, Lua one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions