LibreOffice Kurzusok

LibreOffice Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő LibreOffice képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a LibreOffice-t és teljes szoftvercsomagját használni dokumentumok, diagramok, diavetítések és táblázatok létrehozására, kihasználva a Microsoft Office hasonló funkcióit. A LibreOffice képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. A LibreOffice korábban OpenOffice és StarOffice néven volt ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

LibreOffice Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at IT teams who wish to learn the writer and calc features of LibreOffice. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the Writer and Calc features or LibreOffice.
 • Create and edit various types of documents, such as letters, reports, essays, and more with LibreOffice.
 • Create and manage spreadsheets for performing calculations, organizing data, and creating charts with LibreOffice.
21 hours
LibreOffice (korábban OpenOffice és StarOffice-nek ismert) egy ingyenes és nyitott forrás által az általános termékenységi alkalmazások. LibreOffice a szervezetek kreatívság és termékenység növekedése érdekében nyújtja a gazdasági eszközök és a felhasználó barátságos környezet.Ez a tanácsi, élő képviselő (a központ vagy a helyzetben) célja az IT-csoportoknak, amelyek akarják intézni, migrátni és használni LibreOffice jellemzőket és alkalmazni a szervezetekben.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Tegye LibreOffice alkalmazásokat, hogy segíteni a csapatok élőbb. Migraciós terv létrehozása, hogy a vállalkozásdokumentumok LibreOffice-ra mozgásra vállalkozások. Tanítsd LibreOffice komponentek a szöveg folyamatosítására, építésére, létrehozása és véktor grafikáját. A felhasználás és termékenység javítása érdekében fejlesztés makrokrói és kiterjesztése.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
LibreOffice A Calc a LibreOffice szoftvercsomag eleme. Ez egy cross-platform és ingyenes alternatíva Microsoft Excel, amely a teljes funkciókat a fejlett elemzés. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzőknek szól, akik szeretnék használni LibreOffice Calc-t az adatelemzés számos formájának elvégzésére (az alapról a fejlettre), a Excel és más szoftverben található hasonló funkciók igénybevételére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a LibreOffice suite-t bármilyen operációs rendszerre. Ismerje meg a teljes funkciókat és funkciókat a LibreOffice Calc. Ismerje meg, hogyan kell tisztítani, validálni, manipulálni és vizualizálni az adatokat a Calc. A Calc különböző funkcióit és eszközeit alkalmazza a komplex adatelemzés elvégzéséhez. Szerezzen néhány tippet és betekintést a fejlett adatelemzés elvégzéséről.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online LibreOffice courses, Weekend LibreOffice courses, Evening LibreOffice training, LibreOffice boot camp, LibreOffice instructor-led, Weekend LibreOffice training, Evening LibreOffice courses, LibreOffice coaching, LibreOffice instructor, LibreOffice trainer, LibreOffice training courses, LibreOffice classes, LibreOffice on-site, LibreOffice private courses, LibreOffice one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions