Java EE Kurzusok

Java EE Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett Java EE (más néven Java Platform Enterprise Edition és korábban Java 2 Platform Enterprise Edition vagy J2EE) tréningek gyakorlati gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Java EE alapjait. A Java EE képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és futtatására. Docker és Kubernetes lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy Java alkalmazást csomagoljanak egy tartályba, és mikroszolgáltatásként telepítsék egy Java EE környezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék tartalmazni Java EE 8 alkalmazásaikat, és mikroszolgáltatásként futtatni őket a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen és telepítse Java mikroszolgáltatásokat Docker tartályokban. A tartályok kezelése Docker tartályok használatával Kubernetes. A mikroszolgáltatások integrálása a meglévő monolitikus rendszerrel. Megfigyelés, tesztelés és biztonságos mikroszolgáltatások. A kontejnerek és a műsorszóró környezet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Ez a 4 napos kurzus azoknak a programozóknak szól, akik már ismerik a Java nyelvet, és szeretnék kihasználni az Enterprise Java Beans 2.0 technológiát, miközben tisztában vannak az alkalmazások terjesztésének biztonsági vonatkozásairól. Ez a kurzus egy nagy gyakorlati komponens, amely magában foglalja a vállalati Java Beans alapú e-kereskedelmi alkalmazás fejlesztését. A kurzus a JBoss alkalmazáskiszolgálót használja.
21 hours
A GlassFish egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló. Ez a háromnapos kurzus bemutatja az GlassFish szerver Java EE alkalmazásokkal való adminisztrációját.
21 hours
GlassFish Administration Training bemutatja a résztvevőket a telepítés, a konfiguráció, a menedzsment, a GlassFish szerver felügyeletének titkaihoz. A képzés a jövő GlassFish szerver adminisztrátorai számára nyitva áll.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) covers the essentials of installing, configuring, securing, optimizing and managing a Resin application server. By the end of this training, participants will be able to:
 • Have a firm understanding of Resin's architecture, features and capabilities.
 • Have the practice needed to deploy and manage their own Resin application server.
21 hours
Ez a tanfolyam bemutatja a DevOps alapvető DevOps és alapelveit, valamint a DevOps gyakorlatának a szervezetben való DevOps módjait. Kifejezetten a Java Platform projektjeire összpontosít. A képzés befejezése után a hallgatók alapvető ismeretekkel fogják megismerni a DevOps értékét. gyakorlati tapasztalatokat szereznek majd a kiválasztott DevOps eszközökkel való DevOps , ideértve a Puppet , Jenkins , Git és mások is. Ezt a tanfolyamot gyakorlati laboratóriumok egészítik ki, amelyek segítenek a résztvevőknek megismerni elsajátított anyag elméleti ismereteit. Téma:
 • DevOps gyakorlatok és eszközök
 • Puppet
 • Technikai bevezetés a számítási felhőbe
 • Jenkins
7 hours
Az OpenSearchServer egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló, amely indexalapú alkalmazások, például keresőmotorok kifejlesztésére szolgál A Java-ban írt, más alkalmazásokba integrálható a Java kód használata nélkül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik az OpenSearchServer beállítását, konfigurálását, kezelését és bővítését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtassa az OpenSearchServert önálló kiszolgálóként szervlet tárolóval Állítsa be az OpenSearchServer integrált bejáróját adatbázisokhoz, weboldalakhoz és gazdag dokumentumokhoz Fejlesztsön egy mintaalkalmazást az OpenSearchServer Zkossbased webes kezelőfelülete segítségével A keresési eredmények integrálása a HTML renderer használatával Monitorozza és felügyelje az OpenSearchServer alkalmazást Nyújtsa meg az OpenSearchServer funkcióit plugin architektúrájával Közönség Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Apache TomEE is a certified Java Enterprise Edition (EE) stack developed on top of Tomcat (TomEE = Tomcat + aditional Java EE features). These integrations facilitate writing code, testing business logic, configuring container-managed resources, and administering the server. In this instructor-led, live training, participants will learn how to install, configure, manage, troubleshoot and optimize a TomEE application server. Audience
 • Developers
 • System administrators
 • DevOps Engineers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és üzemeltetésére. Java EE 8 bevezeti a JSON Binding API-t a JSON szöveg és Java objektumok mappázására, egy új biztonsági API-t, és támogatja a HTTP/2, a felhő és HTML5. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik az EE 8 új funkcióit szeretnék használni a felhőalkalmazások létrehozásához. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Ismerje meg a koncepciókat és az építészet mögött Java Enterprise Edition (JEE). Hozzon létre egy példány felhőalkalmazást (vagy webszolgáltatást). Interfész egy alkalmazás egy adatbázis. Írja meg és kezelje a bátor összetevőket függőség injekcióval. Írja be az integrációs teszteket az Java EE komponensekhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Java Enterprise Edition (EE) egy Java platform létrehozott magasabb parancsot a Java Standard Edition (SE). Vezető specifikációkat kínál a többszintű és kiterjedt vállalati megvalósítások támogatására. A Java Enterprise Edition legújabb verziója, Java EE 8, fejlett Java technológiákat használ, amelyek optimalizálhatók a jobb alkalmazási teljesítmény elérése érdekében. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja Java fejlesztők, akik szeretnék optimalizálni a Jave EE 8 fejlesztési környezet létrehozása, építése, tesztelése, debug és üzleti alkalmazások telepítése. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A szükséges fejlesztési környezet létrehozása és konfigurálása Java EE 8. Használja a Java EE 8 funkciókat az üzleti alkalmazások fejlesztésére, amelyek Java EE-megfelelőek. Használja a megfelelő módszereket a Java EE 8 környezet optimalizálására. Javítja az alkalmazás nyomon követési rutinokat. Ismerje meg a hatékony alkalmazási rendszerek teljesítményének kritikus tényezőit. Érezze a Java EE 8 potenciálját, amikor más vállalkozásokban alkalmazzák.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, manage, and implement Java EE 7 to develop enterprise applications. By the end of this training, participants will be able to create, manage, implement, deploy, and secure enterprise applications and web services using Java EE 7.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Java EE 8 to build and deploy cloud-ready enterprise applications, leveraging advanced Java technologies and APIs.     By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing enterprise applications with Java EE 8.
 • Implement business logic for designing and building business-oriented applications.
 • Integrate microservices with Java EE 8 components to transform single-tiered applications into highly scalable and cloud-ready applications.
 • Understand and apply Java EE 8 design patterns and coding best practices.

Last Updated:

Online Java EE (Java Platform Enterprise Edition) courses, Weekend Java EE (Java Platform Enterprise Edition) courses, Evening Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training, Java EE boot camp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructor-led, Weekend Java Platform Enterprise Edition (Java EE) training, Evening Java EE courses, Java EE coaching, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructor, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) trainer, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training courses, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) classes, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) on-site, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) private courses, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions