Java EE Kurzusok

Java EE Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Java EE (más néven Java Platform Enterprise Edition, korábban Java 2 Platform Enterprise Edition vagy J2EE) képzési tanfolyamok gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a Java EE alapjait. A Java EE képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és futtatására. Docker és Kubernetes lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy Java alkalmazást csomagoljanak egy tartályba, és mikroszolgáltatásként telepítsék egy Java EE környezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék tartalmazni Java EE 8 alkalmazásaikat, és mikroszolgáltatásként futtatni őket a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen és telepítse Java mikroszolgáltatásokat Docker tartályokban. A tartályok kezelése Docker tartályok használatával Kubernetes. A mikroszolgáltatások integrálása a meglévő monolitikus rendszerrel. Megfigyelés, tesztelés és biztonságos mikroszolgáltatások. A kontejnerek és a műsorszóró környezet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material. Topics:
 • DevOps practices and tools
 • Puppet
 • Technical introduction to cloud computing
 • Jenkins
21 hours
GlassFish Administration Training bemutatja a résztvevőket a telepítés, a konfiguráció, a menedzsment, a GlassFish szerver felügyeletének titkaihoz. A képzés a jövő GlassFish szerver adminisztrátorai számára nyitva áll.
21 hours
A GlassFish egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló. Ez a háromnapos kurzus bemutatja az GlassFish szerver Java EE alkalmazásokkal való adminisztrációját.
35 hours
Java Platform Enterprise Edition 7 (a Java EE 7 is ismert) strukturált alkalmazást használható nagy, többszörű, szakaláló és biztonságos vállalkozások fejlesztésére.Ez a tanácsi, élő képviselő (azon vagy a helyzetben) célja a fejlesztőknek, akik akarnak beállítása, irányítása és végrehajtani Java EE 7-t a vállalkozási alkalmazásokat fejlesztésére.E képzés végéig a résztvevők Java EE 7. használatával használható vállalkozások és web szolgáltatások létrehozása, végrehajtása, végrehajtása, végrehajtása és biztonságos vállalkozások és web szolgáltatások.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
21 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és üzemeltetésére. Java EE 8 bevezeti a JSON Binding API-t a JSON szöveg és Java objektumok mappázására, egy új biztonsági API-t, és támogatja a HTTP/2, a felhő és HTML5. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik az EE 8 új funkcióit szeretnék használni a felhőalkalmazások létrehozásához. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Ismerje meg a koncepciókat és az építészet mögött Java Enterprise Edition (JEE). Hozzon létre egy példány felhőalkalmazást (vagy webszolgáltatást). Interfész egy alkalmazás egy adatbázis. Írja meg és kezelje a bátor összetevőket függőség injekcióval. Írja be az integrációs teszteket az Java EE komponensekhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Java Enterprise Edition (Java EE) egy vállalati szoftver platform célja, hogy építsen nagyszabású, többszintű, és elosztott Java alkalmazások. Az Java EE 8 változat tartalmaz tartályokat és felhőmérési technológiákat egyszerűsített API-kkal és javított infrastruktúrával az üzleti alkalmazások és webszolgáltatások futtatására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Java EE 8 építeni és telepíteni felhőre kész vállalati alkalmazások, kihasználva a fejlett Java technológiák és APIs. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a vállalati alkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez Java EE 8. Az üzleti logika megvalósítása az üzleti-orientált alkalmazások tervezéséhez és építéséhez. Integrálja a mikroszolgáltatásokat Java EE 8 alkatrészekkel, hogy egyoldalú alkalmazásokat átalakítson rendkívül méretezhető és felhőre kész alkalmazásokká. Ismerje meg és alkalmazza Java EE 8 tervezési mintákat és kódolási legjobb gyakorlatokat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Ez a 4 napos kurzus azoknak a programozóknak szól, akik már ismerik a Java nyelvet, és szeretnék kihasználni az Enterprise Java Beans 2.0 technológiát, miközben tisztában vannak az alkalmazások terjesztésének biztonsági vonatkozásairól. Ez a kurzus egy nagy gyakorlati komponens, amely magában foglalja a vállalati Java Beans alapú e-kereskedelmi alkalmazás fejlesztését. A kurzus a JBoss alkalmazáskiszolgálót használja.
7 hours
Az OpenSearchServer egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló, amely indexalapú alkalmazások, például keresőmotorok kifejlesztésére szolgál A Java-ban írt, más alkalmazásokba integrálható a Java kód használata nélkül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik az OpenSearchServer beállítását, konfigurálását, kezelését és bővítését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtassa az OpenSearchServert önálló kiszolgálóként szervlet tárolóval Állítsa be az OpenSearchServer integrált bejáróját adatbázisokhoz, weboldalakhoz és gazdag dokumentumokhoz Fejlesztsön egy mintaalkalmazást az OpenSearchServer Zkossbased webes kezelőfelülete segítségével A keresési eredmények integrálása a HTML renderer használatával Monitorozza és felügyelje az OpenSearchServer alkalmazást Nyújtsa meg az OpenSearchServer funkcióit plugin architektúrájával Közönség Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Java Enterprise Edition (EE) egy Java platform létrehozott magasabb parancsot a Java Standard Edition (SE). Vezető specifikációkat kínál a többszintű és kiterjedt vállalati megvalósítások támogatására. A Java Enterprise Edition legújabb verziója, Java EE 8, fejlett Java technológiákat használ, amelyek optimalizálhatók a jobb alkalmazási teljesítmény elérése érdekében. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja Java fejlesztők, akik szeretnék optimalizálni a Jave EE 8 fejlesztési környezet létrehozása, építése, tesztelése, debug és üzleti alkalmazások telepítése. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A szükséges fejlesztési környezet létrehozása és konfigurálása Java EE 8. Használja a Java EE 8 funkciókat az üzleti alkalmazások fejlesztésére, amelyek Java EE-megfelelőek. Használja a megfelelő módszereket a Java EE 8 környezet optimalizálására. Javítja az alkalmazás nyomon követési rutinokat. Ismerje meg a hatékony alkalmazási rendszerek teljesítményének kritikus tényezőit. Érezze a Java EE 8 potenciálját, amikor más vállalkozásokban alkalmazzák.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A gyanta egy gyors és megbízható nyílt forráskódú Java alkalmazáskiszolgáló a több száz kiszolgálóra kiterjedő webes alkalmazások számára A Servlet és a JSP motorokból eredően a Resin ma támogatja a webes profilt, a CDI-t és az EJB-t A gyanta magában foglalja a nagy teljesítményű JTA tranzakciókezelőt, a JMS-szolgáltatót, a fürtözést, a kapcsolat összevonását és a kezelőkonzolt A gyantát olyan cégek használják, mint a CNET, a Motorola és a Salesforcecom Ebben a kurzusban lefedjük a Resin alkalmazáskiszolgáló telepítésének, konfigurálásának, biztonságának, optimalizálásának és kezelésének lényegét A kurzus végére a résztvevők tisztában fogják tartani a Resin architektúráját, funkcióit és képességeit, és lesz a gyakorlata a saját Resin alkalmazáskiszolgáló telepítéséhez és kezeléséhez Közönség Rendszergazdák Vállalati webes alkalmazások fejlesztői DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Az Apache TomEE egy tanúsított Java Enterprise Edition (EE) verem, amelyet a Tomcat tetején fejlesztettek ki (TomEE = Tomcat + kiegészítő Java EE szolgáltatások). Ezek az integrációk megkönnyítik a kód írását, az üzleti logika tesztelését, a tároló által kezelt erőforrások konfigurálását és a szerver adminisztrálását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a TomEE alkalmazáskiszolgáló telepítését, konfigurálását, kezelését, hibaelhárítását és optimalizálását. Közönség
 • Fejlesztők
 • Rendszergazdák
 • DevOps mérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Online Java EE (Java Platform Enterprise Edition) courses, Weekend Java EE (Java Platform Enterprise Edition) courses, Evening Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training, Java EE boot camp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructor-led, Weekend Java Platform Enterprise Edition (Java EE) training, Evening Java EE courses, Java EE coaching, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructor, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) trainer, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training courses, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) classes, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) on-site, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) private courses, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions