Java EE Kurzusok

Java EE Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett Java EE (más néven Java Platform Enterprise Edition és korábban Java 2 Platform Enterprise Edition vagy J2EE) tréningek gyakorlati gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Java EE alapjait. A Java EE képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A profilod szerint a Maven segít a mindennapi munkában Amint említjük az előnyöket: Fejlesztők: Fejlesztőként a Maven-et a projektek létrehozásához, a függőségek kezeléséhez, a kód összeállításához, a tesztek futtatásához, az összetevők telepítéséhez A Maven minden nap fejlesztési eszköze részévé válik Műszaki ólomprofilok: A Maven mint építőeszköz integrálása jelentős hatással lesz a projektre: A függőségek kezelése egyszerűvé válik (Maven függőség kezelés) A komplex építések jelentősen leegyszerűsödnek (Maven build profilok) A projekt architektúráját zökkenőmentesen kezelik (öröklés és multimodulus projektek) Projektmenedzserek: A Maven érvényesíteni fogja a szabványosítást és az együttműködést: A "Project Object Model" a szabványos Maven bemutatja a projekteket A Maven a fejlesztők számára építési életciklusokat használ fel a fordítás, tesztelés és jelentéskészítés, telepítés céljából A Maven tárolók közös tárolóként működnek, és összegyűjtik a kiadványokat és a harmadik fél könyvtárakat Felszabadítási menedzserek: A Maven raktárkezelői nagymértékben konfigurálhatóak a szervezete és a nyilvános Maven repositories közreműködések között .
21 hours
Overview
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material.

Topics:

- DevOps practices and tools
- Puppet
- Technical introduction to cloud computing
- Jenkins
21 hours
Overview
A GlassFish Administration Training bemutatja a résztvevőket a GlassFish szerver telepítésének, konfigurálásának, felügyeletének és felügyeletének titkairól A képzés nyitva áll a jövőbeli GlassFish szerver rendszergazdák számára .
21 hours
Overview
A GlassFish egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló. Ez a háromnapos kurzus bemutatja az GlassFish szerver Java EE alkalmazásokkal való adminisztrációját.
28 hours
Overview
Ez a 4 napos kurzus azoknak a programozóknak szól, akik már ismerik a Java nyelvet, és szeretnék kihasználni az Enterprise Java Beans 2.0 technológiát, miközben tisztában vannak az alkalmazások terjesztésének biztonsági vonatkozásairól. Ez a kurzus egy nagy gyakorlati komponens, amely magában foglalja a vállalati Java Beans alapú e-kereskedelmi alkalmazás fejlesztését. A kurzus a JBoss alkalmazáskiszolgálót használja.
7 hours
Overview
Az OpenSearchServer egy nyílt forráskódú alkalmazáskiszolgáló, amely indexalapú alkalmazások, például keresőmotorok kifejlesztésére szolgál A Java-ban írt, más alkalmazásokba integrálható a Java kód használata nélkül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik az OpenSearchServer beállítását, konfigurálását, kezelését és bővítését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtassa az OpenSearchServert önálló kiszolgálóként szervlet tárolóval Állítsa be az OpenSearchServer integrált bejáróját adatbázisokhoz, weboldalakhoz és gazdag dokumentumokhoz Fejlesztsön egy mintaalkalmazást az OpenSearchServer Zkossbased webes kezelőfelülete segítségével A keresési eredmények integrálása a HTML renderer használatával Monitorozza és felügyelje az OpenSearchServer alkalmazást Nyújtsa meg az OpenSearchServer funkcióit plugin architektúrájával Közönség Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A gyanta egy gyors és megbízható nyílt forráskódú Java alkalmazáskiszolgáló a több száz kiszolgálóra kiterjedő webes alkalmazások számára A Servlet és a JSP motorokból eredően a Resin ma támogatja a webes profilt, a CDI-t és az EJB-t A gyanta magában foglalja a nagy teljesítményű JTA tranzakciókezelőt, a JMS-szolgáltatót, a fürtözést, a kapcsolat összevonását és a kezelőkonzolt A gyantát olyan cégek használják, mint a CNET, a Motorola és a Salesforcecom Ebben a kurzusban lefedjük a Resin alkalmazáskiszolgáló telepítésének, konfigurálásának, biztonságának, optimalizálásának és kezelésének lényegét A kurzus végére a résztvevők tisztában fogják tartani a Resin architektúráját, funkcióit és képességeit, és lesz a gyakorlata a saját Resin alkalmazáskiszolgáló telepítéséhez és kezeléséhez Közönség Rendszergazdák Vállalati webes alkalmazások fejlesztői DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Az Apache TomEE egy tanúsított Java Enterprise Edition (EE) verzió, amelyet Tomcat tetején fejlesztettek ki (TomEE = Tomcat + addicionális Java EE jellemzők) Ezek az integrációk megkönnyítik az írás kódját, az üzleti logika tesztelését, a tárolt erőforrások konfigurálását és a szerver adminisztrációját Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni, kezelni, hibaelhárítani és optimalizálni a TomEE alkalmazáskiszolgálót Közönség Fejlesztők Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Weekend Java EE courses, Evening Java EE training, Java EE boot camp, Java EE instructor-led, Weekend Java EE training, Evening Java EE courses, Java EE coaching, Java EE instructor, Java EE trainer, Java EE training courses, Java EE classes, Java EE on-site, Java EE private courses, Java EE one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!