Jakarta EE Kurzusok

Jakarta EE Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Jakarta EE képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Jakarta EE-t felhőalapú alkalmazások építésére, migrálására és üzembe helyezésére használni, a Java EE 8 és a számítási felhő technológia teljes megvalósítását felhasználva. A Jakarta EE képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Jakarta EE korábban Java EE néven volt ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Jakarta EE Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Jakarta EE (korábban Java EE) egy nyílt forráskódú szoftver platform épült fejlesztése vállalati és felhőből származó alkalmazások. Új technológiákat és funkciókat kínál, amelyek felgyorsítják a felhőalapú üzleti alkalmazások fejlesztését és bővítését. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni Jakarta EE a felhőből származó alkalmazások létrehozásához, migrációjához és telepítéséhez, az Java EE 8 és a felhő számítógépes technológiák teljes megvalósításának kihasználásával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az alkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez Jakarta EE. Hozzon létre és építsen adatbázis-vezérelt alkalmazásokat a Jakarta Persistence API használatával. Fejleszteni és integrálni Jakarta EE alkalmazásokat a Jakarta RESTful webszolgáltatásokkal a hordozhatóság érdekében. Tartalmazza a felhőből származó alkalmazásokat a felhő üzemeltetéséhez Docker.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Jakarta EE courses, Weekend Jakarta EE courses, Evening Jakarta EE training, Jakarta EE boot camp, Jakarta EE instructor-led, Weekend Jakarta EE training, Evening Jakarta EE courses, Jakarta EE coaching, Jakarta EE instructor, Jakarta EE trainer, Jakarta EE training courses, Jakarta EE classes, Jakarta EE on-site, Jakarta EE private courses, Jakarta EE one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions