Information Security Risk Kurzusok

Information Security Risk Kurzusok

Helyi, oktatott élő információs biztonsági kockázatok képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják az információbiztonsági kockázatok alapjait és fejlett témáit Az információbiztonság A kockázatkezelés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Information Security Risk Subcategories

Information Security Risk Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
28 hours
Overview
Leírás:

A CISA® a világhírű és legnépszerűbb tanúsítás szakemberek számára, akik az IS ellenőrzés és az informatikai kockázati tanácsadás területén dolgoznak.

CISA tanfolyamunk intenzív, nagyon versenyképes és vizsgaközpontú képzés. Az Európában és a világ minden tájáról több mint 150+ CISA-képzés és több mint 1200+ CISA-képző képzésének tapasztalatával a Net Security CISA képzési anyagot házon belül fejlesztették ki, amelynek elsődleges prioritása annak biztosítása, hogy a CISA-küldöttek átadják az ISACA CISA® vizsgát. . A képzési módszertan a CISA IS ellenőrzési koncepcióinak megértésére és az elmúlt három év nagyszámú ISACA által kiadott kérdő bank gyakorlására összpontosít. A CISA tulajdonosai egy idő alatt óriási kereslet voltak a neves könyvelő cégeknél, a globális bankoknál, tanácsadói, biztosítási és belső ellenőrzési osztályoknál.

A küldöttek sokéves tapasztalattal rendelkezhetnek az informatikai ellenőrzés terén, de a CISA kérdőívek megoldásának perspektíva kizárólag az általánosan elfogadott IT-biztosítási gyakorlatok megértésétől függ. A CISA vizsga nagyon kihívást jelent, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy a két lehetséges válasz között nagyon szoros összecsapás áll fenn, és itt az ISACA teszteli megértését a globális informatikai ellenőrzési gyakorlatokban. Ezen vizsga kihívások kezelése érdekében mindig a legjobb oktatókat látjuk el, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a CISA képzés világszerte történő biztosításában.

A Net Security CISA kézikönyv lefedi az összes vizsga szempontjából releváns fogalmat, esettanulmányokat, kérdéseket és válaszokat a CISA öt területén. Ezenkívül az oktató megosztja a kulcsfontosságú CISA-támogató anyagokat, például a vonatkozó CISA-megjegyzéseket, kérdő bankokat, CISA-szótárt, videókat, felülvizsgálati dokumentumokat, vizsga-tippeket és a CISA-elmetérképeket a tanfolyam során.

Go al:

A végső cél az, hogy először tedd át a CISA-vizsgálatot.

célok:

- Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
- Nyújtson könyvvizsgálói szolgáltatásokat az informatikai ellenőrzési szabványokkal összhangban
- Biztosítson vezetést, szervezeti felépítést és folyamatokat
- Biztosítás nyújtása az informatikai eszközök megszerzéséhez / fejlesztéséhez, teszteléséhez és megvalósításához
- Biztosítson informatikai műveleteket, ideértve a szolgáltatási műveleteket és a harmadik feleket is
- Biztosítson a szervezet biztonsági politikáit, szabványait, eljárásait és ellenőrzéseit az információs eszközök titkosságának, integritásának és elérhetőségének biztosítása érdekében.

Célközönség:

Finance / CPA szakemberek, informatikai szakemberek, belső és külső auditorok, információbiztonsági és kockázatkezelési szakemberek.
21 hours
Overview
Leírás:

Ez az osztály az ISACA minősített információs rendszerek könyvvizsgálójának ( CRISC ) vizsgára való intenzív és kemény CRISC . Az ISACA CRISC tantervének öt (5) doménje nagy hangsúlyt fektet a vizsgára. A hivatalos ISACA CIRSC felülvizsgálati kézikönyv és a kérdés, válasz és magyarázat (Q, A & E) kiegészítéseként is részt vehetnek a látogatáskor. A Q, A & E kivételesen segít abban, hogy a küldöttek megértsék az ISACA kérdéseit, milyen típusú válaszokat keresnek az ISACA, és segít az anyag gyors memóriájának asszimilációjában.

Az ISACA által a CRISC tanúsításon keresztül támogatott és értékelendő technikai készségek és gyakorlatok a siker CRISC . A CRISC tanúsítvány megszerzése bizonyítja a CRISC készségeket. A kockázati és ellenőrzési szakértelemmel rendelkező szakemberek iránti egyre növekvő kereslet mellett az ISACA CRISC je a magánszemélyek és a vállalkozások világszerte előnyben részesített tanúsítási programja. A CRISC tanúsítvány elkötelezettséget jelent a vállalkozás és a kiválasztott szakma kiszolgálásának megkülönböztetésével.

célok:

- A CRISC vizsga először történő CRISC
- Ez a tanúsítás azt jelenti, hogy elkötelezettséget vállalsz egy vállalkozás megkülönböztetésével
- a kockázati és ellenőrzési készséggel rendelkező szakemberek iránti növekvő kereslet lehetővé teszi, hogy a tanúsítvány birtokosai jobban kezelhessék
pozíciók és fizetés

Tanulni fogsz:

- A vállalkozások számára az üzleti célok elérése a kockázatalapú tervezés, megvalósítás, ellenőrzés és fenntartás révén.
hatékony és hatékony IS ellenőrzések.
- A CRISC támogatott technikai készségek és gyakorlatok, ezek a siker CRISC a területen
35 hours
Overview
Ez az osztály elmeríti a hallgatókat egy interaktív környezetben, ahol megmutatják nekik, hogyan kell beolvasni, tesztelni, feltörni és biztonságosítani saját rendszereiket. A laborintenzív környezet minden hallgató számára alapos ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat ad a jelenlegi alapvető biztonsági rendszerekkel kapcsolatban. A hallgatók azzal kezdik, hogy megértik, hogyan működnek a kerületi védekezés, majd bevezetik a saját hálózatuk felkutatásához és megtámadásához. Valódi hálózat nem sérül. A hallgatók megtanulják, hogy a betolakodók miként terjesztik elő a privilégiumokat, és milyen lépéseket lehet tenni a rendszer biztosítása érdekében. A hallgatók megtanulják a behatolás észlelését, a politika létrehozását, a szociális tervezést, a DDoS támadásokat, a puffer túlcsordulásokat és a vírus létrehozását is. Amikor egy diák elhagyja ezt az intenzív ötnapos tanfolyamot, meg fogja kezdeni a megértést és az etikus hackelés tapasztalatait.

Az etikus csapkodási képzés célja:

- Minőségi szabványok létrehozása és szabályozása az etikai hackelési intézkedésekkel kapcsolatos professzionális információbiztonsági szakemberek hitelesítésére.
- Tájékoztassa a nyilvánosságot arról, hogy a hitelesített személyek megfelelnek vagy meghaladják a minimumszabályokat.
- Erősítse meg az etikus hackelést mint egyedülálló és önszabályozó szakmát.

Közönség:

A tanfolyam ideális azok számára, akik olyan pozíciókban dolgoznak, mint például, de nem kizárólag:

- Biztonsági mérnökök
- Biztonsági tanácsadók
- Biztonsági vezetők
- IT igazgató / vezetők
- Biztonsági auditorok
- IT rendszerek rendszergazdái
- IT hálózati rendszergazdák
- Hálózati építészek
- Fejlesztők
21 hours
Overview
Ez a kurzus az ISO 27005 szerinti információbiztonság megteremtéséhez szükséges készségeket nyújtja, amely az ISO 27001 szerinti információbiztonsági kockázatkezelésre irányul.
35 hours
Overview
Leírás:

Ez egy „gyakorló” kurzus, amely erősen támaszkodik a gyakorlati gyakorlatokra, amelyek célja az oktatott koncepciók megerősítése és a küldöttek bizalmának növelése az üzleti folyamatosság menedzsmentjének végrehajtásában. A tanfolyam célja a vita ösztönzése, valamint az ismeretek és tapasztalatok megosztása a hallgatók között.
A küldöttek előnyeit élvezhetik az üzletmenet-folytonosság irányítását gyakorló oktatóink és az ISO 22301: 2012 szakemberek gyakorlati és átfogó tapasztalatai.

A küldöttek megtanulják, hogyan:

- Magyarázza el az üzleti folytonosság menedzsment (BCM) szükségességét minden szervezetben
- Határozza meg az üzleti folyamatosság életciklusát
- Üzletmenet-folytonosság-menedzsment folytatása
- Meg kell érteni a szervezetet ahhoz, hogy azonosítsák a küldetés szempontjából kritikus hatásterületeket
- Határozza meg szervezetének üzleti folytonossági stratégiáját
- Hozzon létre egy üzletmenet-folytonossági választ
- Tervek gyakorlása, karbantartása és áttekintése
- Beágyazhatja az üzleti folyamatosságot egy szervezetben
- Definiálja az üzleti folytonosságnak megfelelő fogalmakat és meghatározásokat

A tanfolyam végére a küldöttek részletesen megismerik az üzletmenet-folytonosság menedzsment minden kulcsfontosságú elemét, és visszatérhetnek munkájukba, jelentősen hozzájárulva az üzletmenet-folytonosság menedzsment folyamatához.
Weekend Information Security Risk courses, Evening Information Security Risk training, Information Security Risk boot camp, Information Security Risk instructor-led, Weekend Information Security Risk training, Evening Information Security Risk courses, Information Security Risk coaching, Information Security Risk instructor, Information Security Risk trainer, Information Security Risk training courses, Information Security Risk classes, Information Security Risk on-site, Information Security Risk private courses, Information Security Risk one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!