Information Security Risk Kurzusok

Information Security Risk Kurzusok

Local instructor-led live Information Security Risk training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Information Security Risk Subcategories

Information Security Risk Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Snyk egy fejlesztői biztonsági platform, amely eszközöket biztosít a kódok, konténerképek, nyílt forráskódú függőségek és az Infrastructure as a Code (IaC) konfigurálásával kapcsolatos biztonsági rések vizsgálatához, priorizálásához és kijavításához.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék integrálni a Snyk-t fejlesztői eszközeikbe, hogy megtalálják és kijavítsák kódjuk biztonsági problémáit.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Snyk jellemzőit és szerkezetét. A Snyk segítségével keresse meg és javítsa ki a kóddal kapcsolatos biztonsági problémákat. Integrálja a Snyk-t egy szoftverfejlesztési életciklusba.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
28 hours
Description: CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting. Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments. Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world. The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course. Goal: The ultimate goal is to pass your CISA examination first time. Objectives:
 • Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
 • Provide audit services in accordance with IT audit standards
 • Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
 • Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
 • Provide assurance on IT operations including service operations and third party
 • Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.
Target Audience: Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
35 hours
Leírás: Ez egy „gyakorló” kurzus, amely erősen támaszkodik a gyakorlati gyakorlatokra, amelyek célja az oktatott koncepciók megerősítése és a küldöttek bizalmának növelése az üzleti folyamatosság menedzsmentjének végrehajtásában. A tanfolyam célja a vita ösztönzése, valamint az ismeretek és tapasztalatok megosztása a hallgatók között.
A küldöttek előnyeit élvezhetik az üzletmenet-folytonosság irányítását gyakorló oktatóink és az ISO 22301: 2012 szakemberek gyakorlati és átfogó tapasztalatai. A küldöttek megtanulják, hogyan:
 • Magyarázza el az üzleti folytonosság menedzsment (BCM) szükségességét minden szervezetben
 • Határozza meg az üzleti folyamatosság életciklusát
 • Üzletmenet-folytonosság-menedzsment folytatása
 • Meg kell érteni a szervezetet ahhoz, hogy azonosítsák a küldetés szempontjából kritikus hatásterületeket
 • Határozza meg szervezetének üzleti folytonossági stratégiáját
 • Hozzon létre egy üzletmenet-folytonossági választ
 • Tervek gyakorlása, karbantartása és áttekintése
 • Beágyazhatja az üzleti folyamatosságot egy szervezetben
 • Definiálja az üzleti folytonosságnak megfelelő fogalmakat és meghatározásokat
A tanfolyam végére a küldöttek részletesen megismerik az üzletmenet-folytonosság menedzsment minden kulcsfontosságú elemét, és visszatérhetnek munkájukba, jelentősen hozzájárulva az üzletmenet-folytonosság menedzsment folyamatához.
21 hours
Ez a kurzus az ISO 27005 szerinti információbiztonság megteremtéséhez szükséges készségeket nyújtja, amely az ISO 27001 szerinti információbiztonsági kockázatkezelésre irányul.
14 hours
A HiTrust (Health Information Trust) az egészségügyi ágazat képviselőiből álló szervezet. A HiTrust CSF (közös biztonsági keret) olyan szabványok készlete, amelyek segítenek a szervezeteknek megfelelni a biztonsági követelményeknek és a szabályozásnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik olyan szoftvereket és termékeket kívánnak gyártani, amelyek megfelelnek a HiTRUST-nak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a HiTrust CSF (közös biztonsági keret) kulcsfontosságú koncepcióit. Ismerje meg a HITRUST CSF adminisztratív és biztonsági ellenőrzési tartományokat. Ismerje meg a különböző típusú HiTrust értékelések és pontszámok. Ismerje meg a tanúsítási folyamatot és a HiTrust megfelelőségi követelményeket. Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat és tippeket a HiTrust megközelítés elfogadására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A nyílt adatok koncepciója az adatok korlátozások nélküli hozzáférhetővé tétele mindenki számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy a helyszínen) a nyílt adatok kockázatainak elemzésére összpontosít, miközben csökkenti a katasztrófák vagy adatvesztés okozta sebezhetőséget. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  A nyílt adatok fogalmainak és előnyeinek megértése. A különböző adattípusok azonosítása. A nyílt adatok kockázatainak megértése és azok mérséklése. Ismerje meg, hogyan kezelheti a nyílt adatokkal kapcsolatos kockázatokat, és hogyan készíthet vészhelyzeti tervet. A nyílt adatok kockázatcsökkentési stratégiáinak végrehajtása a katasztrófakockázat csökkentése érdekében.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
21 hours
Leírás: Ez az osztály az ISACA minősített információs rendszerek könyvvizsgálójának ( CRISC ) vizsgára való intenzív és kemény CRISC . Az ISACA CRISC tantervének öt (5) doménje nagy hangsúlyt fektet a vizsgára. A hivatalos ISACA CIRSC felülvizsgálati kézikönyv és a kérdés, válasz és magyarázat (Q, A & E) kiegészítéseként is részt vehetnek a látogatáskor. A Q, A & E kivételesen segít abban, hogy a küldöttek megértsék az ISACA kérdéseit, milyen típusú válaszokat keresnek az ISACA, és segít az anyag gyors memóriájának asszimilációjában. Az ISACA által a CRISC tanúsításon keresztül támogatott és értékelendő technikai készségek és gyakorlatok a siker CRISC . A CRISC tanúsítvány megszerzése bizonyítja a CRISC készségeket. A kockázati és ellenőrzési szakértelemmel rendelkező szakemberek iránti egyre növekvő kereslet mellett az ISACA CRISC je a magánszemélyek és a vállalkozások világszerte előnyben részesített tanúsítási programja. A CRISC tanúsítvány elkötelezettséget jelent a vállalkozás és a kiválasztott szakma kiszolgálásának megkülönböztetésével. célok:
 • A CRISC vizsga először történő CRISC
 • Ez a tanúsítás azt jelenti, hogy elkötelezettséget vállalsz egy vállalkozás megkülönböztetésével
 • a kockázati és ellenőrzési készséggel rendelkező szakemberek iránti növekvő kereslet lehetővé teszi, hogy a tanúsítvány birtokosai jobban kezelhessék
  pozíciók és fizetés
Tanulni fogsz:
 • A vállalkozások számára az üzleti célok elérése a kockázatalapú tervezés, megvalósítás, ellenőrzés és fenntartás révén.
  hatékony és hatékony IS ellenőrzések.
 • A CRISC támogatott technikai készségek és gyakorlatok, ezek a siker CRISC a területen

Last Updated:

Online Information Security Risk courses, Weekend Information Security Risk courses, Evening Information Security Risk training, Information Security Risk boot camp, Information Security Risk instructor-led, Weekend Information Security Risk training, Evening Information Security Risk courses, Information Security Risk coaching, Information Security Risk instructor, Information Security Risk trainer, Information Security Risk training courses, Information Security Risk classes, Information Security Risk on-site, Information Security Risk private courses, Information Security Risk one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions