IBM Maximo Kurzusok

IBM Maximo Kurzusok

Local instructor-led live IBM Maximo training courses in Magyarország.

IBM Maximo Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az EAM (Enterprise Asset Management) megoldás (más néven Computer Maintenance Management System (CMMS)) az eszközkezeléshez és a karbantartási műveletekhez. Ez magában foglalja a megvásárlások kezelésére szolgáló funkciókat, a készleteket, a helyszíneket, a szolgáltatási asztalt és a munkatervezést. IBM Maximo eredetileg a Project Software & Development (később MRO Software) fejlesztette ki, majd megvásárolta az IBM-t és márkává vált IBM Maximo Asset. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan technikai személyekre irányul, akik szeretnék használni IBM Maximo a komplex karbantartási menedzsment követelményeinek kezelésére egy eszköz-intenzív szervezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és beállítása IBM Maximo. Ismerje meg az eszközök életciklusát Management. A IBM Maximo adatbázis segítségével dolgozzon az adatok lekérdezésére és visszavonására. Használja IBM Maximo alkalmazásokat és modulokat az eszközök kezelésére. Ellenőrizze és irányítsa a szervezet eszközeinek karbantartási szempontjait.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  A kurzus alkalmazkodhat add-ons, ipari megoldások és mobil megoldások. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
IBM Maximo egy eszközkezelési megoldás (más néven Computer karbantartási Management rendszer (CMMS) az eszközkezelés és karbantartási műveletek. Ez magában foglalja a megvásárlások kezelésére szolgáló funkciókat, a készleteket, a helyszíneket, a szolgáltatási asztalt és a munkatervezést. IBM Maximo eredetileg a Project Software & Development (később MRO Software) fejlesztette ki, majd megvásárolta az IBM-t és márkává vált IBM Maximo Asset. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan technikai személyekre irányul, akik szeretnék használni IBM Maximo az eszközök, a munka és a fejlett karbantartási műveletek kezelésére a szervezetükön belül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az eszközök összetett hierarchiákba sorolhatók. Komplex karbantartási rutinok elkészítése. Vásárlás, készlet és szállítási útvonalak kezelése. Külső munkaerőforrások kezelése. Figyelemmel kíséri a karbantartási munkát egy feltételeken alapuló megközelítéssel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online IBM Maximo courses, Weekend IBM Maximo courses, Evening IBM Maximo training, IBM Maximo boot camp, IBM Maximo instructor-led, Weekend IBM Maximo training, Evening IBM Maximo courses, IBM Maximo coaching, IBM Maximo instructor, IBM Maximo trainer, IBM Maximo training courses, IBM Maximo classes, IBM Maximo on-site, IBM Maximo private courses, IBM Maximo one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions