Elixir Kurzusok

Elixir Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Elixir képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet hibatűrő alkalmazásokat és rendszereket fejleszteni az Elixirrel. Az Elixir képzés "online élő tréning" vagy "helyszíni élő tréning" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Elixir Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Elixir egy funkcionális és versenyképes programozási nyelv. A Phoenix egy nyílt forráskódú keretrendszer az Erlang VM webkörnyezetének használatára, hogy a kapcsolatokat nagyságrendben kezelje. Elixir és Phoenix együtt, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fejlesszék a hibát toleráló alkalmazások és rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők, akik szeretnék programozni Elixir a Phoenix fejleszteni hibát toleráló alkalmazások és rendszerek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Mester funkcionális programozás és Elixir tervezési minták. Hozzon létre egyoldalú és többoldalú alkalmazásokat. Használja az OAuth-t a Phoenix-vel a hitelesítéshez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Elixir courses, Weekend Elixir courses, Evening Elixir training, Elixir boot camp, Elixir instructor-led, Weekend Elixir training, Evening Elixir courses, Elixir coaching, Elixir instructor, Elixir trainer, Elixir training courses, Elixir classes, Elixir on-site, Elixir private courses, Elixir one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions