Consultancy Terms and Conditions

 

EZ A MEGÁLLAPODÁS ÉS FELEK

Ezt a megállapodást köztünk, a Nobleprog Training & Consulting S.R.L-vel. (a továbbiakban: NobleProg), amely az Avram Iancu téren 8 szám, 2/3 lakásszám alatt, Kolozsváron, 4000971, Romániában található, és Ön, az ügyfél, a partner vagy a cég, aki szerepel a
tanfolyamok regisztrációs űrlapján, és amelyet egy felhatalmazott személy ír alá jött létre. Az a személy, aki aláírja a Konzultáció regisztrációs űrlapot, vagy egy társaság igazgatója, felel minden egyes kötelezettségvállalásért, amelyet ők vagy vállalataik nem teljesítenek, különösen azokban az esetekben, amikor a személy vagy vállalatok pénzzel tartoznak a NobleProg által nyújtott szolgáltatásokért.

A megállapodás akkor lép hatályba, amikor megkapjuk a Konzultációra vonatkozó regisztrációs űrlapot, és megerősítjük a foglalását. Ha a kitöltött nyomtatvány nem érkezik meg hozzánk, de a két fél e-mailben, faxon vagy telefonon kommunikált, akkor a következő
feltételek érvényesek.

Mindaddig, amíg a Konzultációra vonatkozó feltételek nem lesznek a regisztrációs űrlapon rögzítve, az Ön által benyújtott, bármilyen formában és bármikor javasolt vagy előírt feltételek ki vannak zárva.

A megállapodás vagy e feltételek változtatása nem lép hatályba, ha ezt írásban mi nem fogadjuk el, még akkor sem, ha Ön azt állítja, hogy ez a változtatás a foglalási űrlapon szerepel.

KÉRELEM ÉS FOGLALÁS

A kérelmeket telefonon is meg lehet tenni. A szolgáltatási és fizetési feltételektől való bármilyen különleges megállapodást vagy eltérést a részünkről írásban kell elfogadni. A Konzultációra való regisztrációs űrlapot el kell küldeni a NobleProg oldalról, faxon vagy postai úton. Mindaddig, amíg a regisztráció nem fejeződik be, ideiglenes helyet fogunk fenntartani. A fizetési feltételek alább következnek.

ÁRAK

A Konzultáció árai nincsenek a weboldalon közzétéve, ezeket a foglalás előtt meg kell erősíteni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Ön vállalja, hogy a pénzt a számla kézhezvételét követő öt munkanapon belül kifizeti. Ha nincs más megállapodás, és Ön nem fizettet a Konzultáció kezdete előtt, akkor ezt lemondásnak fogjuk értelmezni. Ebben az esetben a lemondási szankciókat a lemondási záradékkal összhangban lehet alkalmazni.

TANÁCSADÓK KÖLTSÉGEI

Helytől függetlenül a tanácsadók utazási, szállás- és megélhetési költségei az ügyfelet terhelik.

LEMONDÁS VAGY HALASZTÁS AZ ÜGYFÉL RÉSZÉRŐL

A lemondásokat és halasztásokat haladéktalanul, írásban, e-mailben kell jelezni, rögzíteni. Lemondási díjat számíthat fel Önnek az adott konzultáció díjának százalékában, amelyet megszüntettek vagy elhalasztottak.

LEMONDÁS VAGY HALASZTÁS A NobleProg RÉSZÉRŐL

A NobleProg fenntartja a jogot a konzultáció visszavonására. Abban az esetben, ha a NobleProg-nak vissza kell vonnia, vagy át kell ütemeznie a konzultációt, az ügyfélnek olyan helyzetekben kell lennie, amely feljogosítja a hitelre/visszafizetésre. Nem vállalunk felelősséget az esetleges további költségekért, amelyek az ügyfélnél a visszavonás vagy a mi általunk végzett átütemezés eredményeként merülnek fel.

EGYÉB FELTÉTELEK

Az ügyfél (és az általa a NoblePrognak közvetlen vagy közvetett úton bemutatott partner) semmilyen körülmények között nem folytat közvetlen tárgyalást a tervezett munkavállalásról a NobleProg egy képviselőjével sem (vagy általa közvetlen vagy közvetett módon bemutatott féllel), a NobleProg előzetes írásos beleegyezése nélkül.

Bármilyen ennek köszönhető veszteség az ügyfelet terheli, amelynek díja 3500 € naponta, vagy az adott személy általi egy napi bevétel naponta, mind azokon a napokon, melyeken a NobleProg elesik ettől a munkaerőtől. Amelyik összeg magasabb, az a NobleProg kártérítési díja.

Az ügyfeleknek rendelkezniük kell szoftverlicenc-szel abban az esetben, ha a saját eszközét használja, valamint a NobleProg-nak is kötelező a licenc, amennyiben a hardvert a cég biztosítja.

A FELELŐSSÉG NYILATKOZATA

A NobleProg nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy hiányosságokért a képzéseken bemutatott módszerek, kódok működése és a példák tekintetében. Ezen felül a NobleProg nem garantálja az elérhető tananyagok pontosságát, teljességét, időszerűségét vagy egyéb jellemezőit. A tanácsadók semmilyen esetben sem vállalnak felelősséget a szerződésekért, a jogsértésekért, a szigorú felelősségért, a garanciákért vagy más, bármilyen különleges, véletlenszerű vagy következményes károkért.

Promotions Contact Us

Need Help?

Reach out to learn more about our team and the kinds of tailored solutions we can offer your organization.

Get in Touch