Consultancy Terms and Conditions

EZ A MEGÁLLAPODÁS ÉS FELEK

Ezt a megállapodást köztünk, a Nobleprog Training & Consulting S.R.L-vel. (a továbbiakban: NobleProg), amely az Avram Iancu téren 8 szám, 2/3 lakásszám alatt, Kolozsváron, 4000971, Romániában található, és Ön, az ügyfél, a partner vagy a cég, aki szerepel a
tanfolyamok regisztrációs űrlapján, és amelyet egy felhatalmazott személy ír alá jött létre. Az a személy, aki aláírja a Konzultáció regisztrációs űrlapot, vagy egy társaság igazgatója, felel minden egyes kötelezettségvállalásért, amelyet ők vagy vállalataik nem teljesítenek, különösen azokban az esetekben, amikor a személy vagy vállalatok pénzzel tartoznak a NobleProg által nyújtott szolgáltatásokért.

A megállapodás akkor lép hatályba, amikor megkapjuk a Konzultációra vonatkozó regisztrációs űrlapot, és megerősítjük a foglalását. Ha a kitöltött nyomtatvány nem érkezik meg hozzánk, de a két fél e-mailben, faxon vagy telefonon kommunikált, akkor a következő
feltételek érvényesek.

Mindaddig, amíg a Konzultációra vonatkozó feltételek nem lesznek a regisztrációs űrlapon rögzítve, az Ön által benyújtott, bármilyen formában és bármikor javasolt vagy előírt feltételek ki vannak zárva.

A megállapodás vagy e feltételek változtatása nem lép hatályba, ha ezt írásban mi nem fogadjuk el, még akkor sem, ha Ön azt állítja, hogy ez a változtatás a foglalási űrlapon szerepel.

KÉRELEM ÉS FOGLALÁS

A kérelmeket telefonon is meg lehet tenni. A szolgáltatási és fizetési feltételektől való bármilyen különleges megállapodást vagy eltérést a részünkről írásban kell elfogadni. A Konzultációra való regisztrációs űrlapot el kell küldeni a NobleProg oldalról, faxon vagy postai úton. Mindaddig, amíg a regisztráció nem fejeződik be, ideiglenes helyet fogunk fenntartani. A fizetési feltételek alább következnek.

ÁRAK

A Konzultáció árai nincsenek a weboldalon közzétéve, ezeket a foglalás előtt meg kell erősíteni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Ön vállalja, hogy a pénzt a számla kézhezvételét követő öt munkanapon belül kifizeti. Ha nincs más megállapodás, és Ön nem fizettet a Konzultáció kezdete előtt, akkor ezt lemondásnak fogjuk értelmezni. Ebben az esetben a lemondási szankciókat a lemondási záradékkal összhangban lehet alkalmazni.

TANÁCSADÓK KÖLTSÉGEI

Helytől függetlenül a tanácsadók utazási, szállás- és megélhetési költségei az ügyfelet terhelik.

LEMONDÁS VAGY HALASZTÁS AZ ÜGYFÉL RÉSZÉRŐL

A lemondásokat és halasztásokat haladéktalanul, írásban, e-mailben kell jelezni, rögzíteni. Lemondási díjat számíthat fel Önnek az adott konzultáció díjának százalékában, amelyet megszüntettek vagy elhalasztottak.

LEMONDÁS VAGY HALASZTÁS A NobleProg RÉSZÉRŐL

A NobleProg fenntartja a jogot a konzultáció visszavonására. Abban az esetben, ha a NobleProg-nak vissza kell vonnia, vagy át kell ütemeznie a konzultációt, az ügyfélnek olyan helyzetekben kell lennie, amely feljogosítja a hitelre/visszafizetésre. Nem vállalunk felelősséget az esetleges további költségekért, amelyek az ügyfélnél a visszavonás vagy a mi általunk végzett átütemezés eredményeként merülnek fel.

EGYÉB FELTÉTELEK

Az ügyfél (és az általa a NoblePrognak közvetlen vagy közvetett úton bemutatott partner) semmilyen körülmények között nem folytat közvetlen tárgyalást a tervezett munkavállalásról a NobleProg egy képviselőjével sem (vagy általa közvetlen vagy közvetett módon bemutatott féllel), a NobleProg előzetes írásos beleegyezése nélkül.

Bármilyen ennek köszönhető veszteség az ügyfelet terheli, amelynek díja 3500 € naponta, vagy az adott személy általi egy napi bevétel naponta, mind azokon a napokon, melyeken a NobleProg elesik ettől a munkaerőtől. Amelyik összeg magasabb, az a NobleProg kártérítési díja.

Az ügyfeleknek rendelkezniük kell szoftverlicenc-szel abban az esetben, ha a saját eszközét használja, valamint a NobleProg-nak is kötelező a licenc, amennyiben a hardvert a cég biztosítja.

A FELELŐSSÉG NYILATKOZATA

A NobleProg nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy hiányosságokért a képzéseken bemutatott módszerek, kódok működése és a példák tekintetében. Ezen felül a NobleProg nem garantálja az elérhető tananyagok pontosságát, teljességét, időszerűségét vagy egyéb jellemezőit. A tanácsadók semmilyen esetben sem vállalnak felelősséget a szerződésekért, a jogsértésekért, a szigorú felelősségért, a garanciákért vagy más, bármilyen különleges, véletlenszerű vagy következményes károkért.

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions