Configuration Management Kurzusok

Configuration Management Kurzusok

Helyi, oktatott élő konfigurációs menedzsment tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül demonstrálják a hatékony konfigurációkezelést A konfigurációs menedzsment képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan szervezetek számára készült, amelyek már használják a Puppet vagy a Rendszergazdákat, akik szeretnék megvalósítani a Puppetet mint új megoldást.

A tanfolyam 3 nap alatt érhető el, és magában foglalja mind a bemutatókat, mind a gyakorlatokat. Végrehajtás után képes lesz egy alapvető rendszerkonfigurációt telepíteni a Puppet számára egy Master-Client környezetben.
21 hours
Overview
Ez a kurzus tapasztalt rendszergazdáknak és fejlesztőknek szól, akik a Puppet Automation komplex környezetekbe kívánnak telepíteni.

Befejezésekor egy többszörös Masters-Client környezetben bonyolult rendszerkonfigurációt hozhat létre a Puppet környezet számára.
14 hours
Overview
A kurzus célja, hogy olyan mérnököket ajánlson, akik jelenleg alkalmazzák az alkalmazásban részt vevő mélyebb és speciálisabb területek ismereteit A műhely célja, hogy jobban megértse, mi történik a "fedél alatt", hogyan használható az Able az alkalmazások fejlesztési életciklusában, és hogy az Ansible hogyan igazítható a skálázott és a vállalati környezetekhez .
7 hours
Overview
Az Ansible megoldja a problémát: "Megvan a kiszolgálói konfiguráció, amit meg akarunk tenni, felidézzük az időt, és most hogyan automatizáljuk ezt?" .
21 hours
Overview
Ez a kurzus olyan rendszergazdák számára készült, akik automatizálni kívánják a rendszer- és alkalmazáskonfiguráció-menedzsmentet az Ansible-tal Ez a kurzus főként Linux / Unix szerverekre fókuszál .
14 hours
Overview
Ez a 2 napos kurzus bemutatja a handson gyakorlatban a Chef alapjait, a konfigurációkezelő eszközt, és hogyan használja a Chef-t az infrastruktúra automatizálására .
14 hours
Overview
A Saltstack (Salt for short) nyílt forráskódú szoftver, amelyet a kiszolgáló rendszerek konfigurációjának automatizálására fejlesztettek ki. Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan központosítsa és kezelje több szerver környezetet.

A kurzus jó bemutató, példák és laboratóriumi gyakorlatok keveréke, így azonnal alkalmazhatja a tanult dolgokat.
21 hours
Overview
A Saltstack (Salt for short) nyílt forráskódú szoftver, amelyet a kiszolgáló rendszerek konfigurációjának automatizálására fejlesztettek ki Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan központosítsa és kezelje több szerver környezetet A kurzus jó bemutató, példák és laboratóriumi gyakorlatok keveréke lesz, hogy azonnal alkalmazhassa azt, amit megtanult .
14 hours
Overview
A SaltStack (vagy a só) Python alapú, nyílt forráskódú konfigurációkezelő eszköz a hardverek és szoftverek IT-környezetben történő automatizálására A SaltStack népszerű, mint a felhő- és informatikai környezetek hangszerelési eszköze Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan telepítsék a SaltStack-ot, miközben lépésről lépésre gyakorolják a kiszolgálók gyűjteményének beállítását, konfigurálását, optimalizálását és hibaelhárítását egy szimulált felhő környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a Saltstackot Az infrastruktúrával kapcsolatos adminisztratív feladatok automatizálása Új kód- és alkalmazáscsomagok biztosítása és kezelése Újrahasználható konfigurációs sablonok létrehozása Használja a SaltStack-ot a rendszer felügyeletéhez Fejleszteni kell az infrastruktúra optimalizálására irányuló stratégiákat A SaltStack és a környezeti problémák hibaelhárítása Közönség Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat Megjegyzések Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Overview
A Vagrant egy nyílt forráskódú virtualizációs eszköz a virtuális gépek ellátásának automatizálásához A manuális folyamat kiküszöbölésével a Vagrant lehetővé teszi majdnem korlátlan számú virtuális gép azonnali létrehozását Ebben a képzésben a résztvevők megtanulják a Vagrant alapvető fogalmát, és hogyan valósítják meg a Vagrant élő munkahelyi környezetbe Közönség Szoftverfejlesztők, fejlesztők és programozók Rendszergazda DevOps, informatikai műveletek, fejlesztési támogatás A tanfolyam formátuma A virtualizáció biztosításának rövid bevezetése után a résztvevők gyakorlatokat végeznek a Vagrant élő környezetben történő telepítéséhez .
Weekend Configuration Management courses, Evening Configuration Management training, Configuration Management boot camp, Configuration Management instructor-led, Weekend Configuration Management training, Evening Configuration Management courses, Configuration Management coaching, Configuration Management instructor, Configuration Management trainer, Configuration Management training courses, Configuration Management classes, Configuration Management on-site, Configuration Management private courses, Configuration Management one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!