Configuration Management Kurzusok

Configuration Management Kurzusok

Helyi, oktatott élő konfigurációs menedzsment tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül demonstrálják a hatékony konfigurációkezelést A konfigurációs menedzsment képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
3842Puppet Fundamentals14 óraEz a kurzus olyan szervezetek számára készült, amelyek már használják a Puppet vagy a Rendszergazdákat, akik szeretnék megvalósítani a Puppetet mint új megoldást.

A tanfolyam 3 nap alatt érhető el, és magában foglalja mind a bemutatókat, mind a gyakorlatokat. Végrehajtás után képes lesz egy alapvető rendszerkonfigurációt telepíteni a Puppet számára egy Master-Client környezetben.
3843Puppet Advanced21 óraEz a kurzus tapasztalt rendszergazdáknak és fejlesztőknek szól, akik a Puppet Automation komplex környezetekbe kívánnak telepíteni.

Befejezésekor egy többszörös Masters-Client környezetben bonyolult rendszerkonfigurációt hozhat létre a Puppet környezet számára.
itasaltstackIT Automation with Saltstack14 óraA Saltstack (Salt for short) nyílt forráskódú szoftver, amelyet a kiszolgáló rendszerek konfigurációjának automatizálására fejlesztettek ki. Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan központosítsa és kezelje több szerver környezetet.

A kurzus jó bemutató, példák és laboratóriumi gyakorlatok keveréke, így azonnal alkalmazhatja a tanult dolgokat.
chefcmChef Configuration Management14 óraEz a 2 napos kurzus bemutatja a handson gyakorlatban a Chef alapjait, a konfigurációkezelő eszközt, és hogyan használja a Chef-t az infrastruktúra automatizálására .
ansiblecmManaging Configuration with Ansible21 óraEz a kurzus olyan rendszergazdák számára készült, akik automatizálni kívánják a rendszer- és alkalmazáskonfiguráció-menedzsmentet az Ansible-tal Ez a kurzus főként Linux / Unix szerverekre fókuszál .
ansibleautointroIntroduction to Ansible Automation7 óraAz Ansible megoldja a problémát: "Megvan a kiszolgálói konfiguráció, amit meg akarunk tenni, felidézzük az időt, és most hogyan automatizáljuk ezt?" .
advansAdvanced Automation with Ansible14 óraA kurzus célja, hogy olyan mérnököket ajánlson, akik jelenleg alkalmazzák az alkalmazásban részt vevő mélyebb és speciálisabb területek ismereteit A műhely célja, hogy jobban megértse, mi történik a "fedél alatt", hogyan használható az Able az alkalmazások fejlesztési életciklusában, és hogy az Ansible hogyan igazítható a skálázott és a vállalati környezetekhez .
vagrantVagrant: Instantaneously Create and Manage a Bunch of Virtual Machines7 óraA Vagrant egy nyílt forráskódú virtualizációs eszköz a virtuális gépek ellátásának automatizálásához A manuális folyamat kiküszöbölésével a Vagrant lehetővé teszi majdnem korlátlan számú virtuális gép azonnali létrehozását Ebben a képzésben a résztvevők megtanulják a Vagrant alapvető fogalmát, és hogyan valósítják meg a Vagrant élő munkahelyi környezetbe Közönség Szoftverfejlesztők, fejlesztők és programozók Rendszergazda DevOps, informatikai műveletek, fejlesztési támogatás A tanfolyam formátuma A virtualizáció biztosításának rövid bevezetése után a résztvevők gyakorlatokat végeznek a Vagrant élő környezetben történő telepítéséhez .
itasaltstack1IT Automation with Saltstack - bespoke21 óraA Saltstack (Salt for short) nyílt forráskódú szoftver, amelyet a kiszolgáló rendszerek konfigurációjának automatizálására fejlesztettek ki Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan központosítsa és kezelje több szerver környezetet A kurzus jó bemutató, példák és laboratóriumi gyakorlatok keveréke lesz, hogy azonnal alkalmazhassa azt, amit megtanult .
saltstackcmConfiguration Management with SaltStack14 óraA SaltStack (vagy a só) Python alapú, nyílt forráskódú konfigurációkezelő eszköz a hardverek és szoftverek IT-környezetben történő automatizálására A SaltStack népszerű, mint a felhő- és informatikai környezetek hangszerelési eszköze Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan telepítsék a SaltStack-ot, miközben lépésről lépésre gyakorolják a kiszolgálók gyűjteményének beállítását, konfigurálását, optimalizálását és hibaelhárítását egy szimulált felhő környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a Saltstackot Az infrastruktúrával kapcsolatos adminisztratív feladatok automatizálása Új kód- és alkalmazáscsomagok biztosítása és kezelése Újrahasználható konfigurációs sablonok létrehozása Használja a SaltStack-ot a rendszer felügyeletéhez Fejleszteni kell az infrastruktúra optimalizálására irányuló stratégiákat A SaltStack és a környezeti problémák hibaelhárítása Közönség Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat Megjegyzések Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
confmngConfiguration Management for Managers and Leaders8 óra

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Advanced Automation with Ansible - Budapest, V. kerületh, 2018-12-31 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Automation with Ansible - Szeged, Felső Tisza-Partcs, 2019-01-10 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Automation with Ansible - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Automation with Ansible - Debrecensze, 2019-01-16 09:303000EUR / 3600EUR
Advanced Automation with Ansible - Pécs, belvárossze, 2019-01-23 09:303000EUR / 3600EUR
Weekend Configuration Management courses, Evening Configuration Management training, Configuration Management boot camp, Configuration Management instructor-led, Weekend Configuration Management training, Evening Configuration Management courses, Configuration Management coaching, Configuration Management instructor, Configuration Management trainer, Configuration Management training courses, Configuration Management classes, Configuration Management on-site, Configuration Management private courses, Configuration Management one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!